με τι ασχολείσαι αδερφέ πες μας κ μας μπας κ ξεκόλήσουμε
Με callgirls μόνο φίλε μου. Ο καθένας έχει τα γούστα του.
με τι ασχολείσαι αδερφέ πες μας κ μας μπας κ ξεκόλήσουμε
κ γω ειπα μηπως ειχες κατι πιο φτηνοΜε callgirls μόνο φίλε μου. Ο καθένας έχει τα γούστα του.
χριστινα, καπου απο αγιο δομηνικο (δοκιμαστη για σενα ειναι αυτη)
κ τωρα επι τω εργω εχουμε κ λεμε επισκεψη χθεσινη στο εντελβαις
ευα, η γνωστη ρωσιδα που ηταν παλια κ γυρισε πισω απο τον βασιλη
εφη, ξανθεια γυρω στα 35
σονια, μικρο καλο αλβανακι εχω μιλησει γιαυτο στο παρελθον
μαριαννα, η ξανθια
χριστινα, καπου απο αγιο δομηνικο (δοκιμαστη για σενα ειναι αυτη)
αλικη, γιαυτους που θελουν να πιανουν αλλα πολυ πραμα μιλαμε
μαρια, αφιχθει χθες απο αλβανια κατω απο 25 1,70 μελαχροινο με μικρο βυζακι
Επίσκεψη στην απίστευτη Μαριάννα. Υπηρεσίες άψογες τρέλα στο κρεββατι καθαρή χαμογελαστή και ετοιμάζει και νέο στρατηγείο. Να είσαι καλά κοριτσάρα και να μας προσφέρεις τρελά χυσιματα. Τώρα αν βρεις και καμία καλη "συνεργάτα " καλό θα ήταν. Άντε με το καλό.
Ήταν γαμώτο. Ήταν η θεία απο το χωριό (πιστεύω ότι παίζει να έχει και κότες στην αυλή της) ήταν και το όμορφο μακρύ ζαρζαβατικό ( αγγουράκι) καθώς επίσης και μια όλι που περιμένω να την εκπαιδεύσουν κάτι Φιλοι και μετά να δοκιμάσω καιεγώ.
Ήταν γαμώτο. Ήταν η θεία απο το χωριό (πιστεύω ότι παίζει να έχει και κότες στην αυλή της) ήταν και το όμορφο μακρύ ζαρζαβατικό ( αγγουράκι) καθώς επίσης και μια όλι που περιμένω να την εκπαιδεύσουν κάτι Φιλοι και μετά να δοκιμάσω καιεγώ.
δλδ μόνο η μαριάννα "λέει" σ' αυτό το ίδρυμα;
εεε αμα την ανελαβε η μαριαννα,που θα παει,θα στρωσει η κορασιδα.εκτος αν δεν το εχει καθολουΗ Ολι είναι καλούλα μέσα, δεν είναι hardcore σαν την Μαριάννα αλλά είναι αρκετά φιλότιμη και μάλλον πήρε μαθήματα από Μαριάννα, παρατήρησα κάποιες ομοιότητες στις κινήσεις τους.
1. όταν λες χαμηλή τι εννοείς κανε μια περιγραφήΠαππού πες με pm και σε μένα τον παππού σε ποιο ιδρυμα προσφέρει υπηρεσίες η Μαριάννα να δοκιμάσω, για να μην ψάχνω όλο το φόρουμ. Εγω που και που πηγαίνω στη Ν. Εγνατία με Μαρτίου, αλλα η ποιότητα χαμηλή.
Είναι η Δανάη του Βασίλη (Κωλέττη) γεματούλα; Θα τρελαθούμε; ΄Εχει μεγάλο ;
Για λέγε ρε p.p. , για λέγε ρε σειρά... και κυρίως ποια είναι η Εύα; Η Ρωσίδα ξαναγύρισε;
Δαναη Λενα καλες κ οι 2 δε λεω αλλα σε κανουν κεφαλοκλειδωμαΔανάη: κορυφή σε εμφάνιση αυτή τη στιγμή...
Λένα Ελένη: Η ξανθούλα με το πολυ ωραίο στενό κωλ...ακι και τη γλώσσα να κάνει σβούρες...αλλά από μασάζ μπα...
Ευα: Είναι κυρία με τα όλα της...και σίγουρα σε καθοδηγεί σωστά...
η άλλη η Ευα η Ρωσίς θα τη βρείτε στο εντελβαις