agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ θενκς
Αν είπες εμένα σειρά μεγάλε (επιβεβαίωσέ το ή οχι) σε παραδέχομαι. ΄Εχεις καλό θυμητικό. Εγω βασανίστηκα λίγο για να καταλάβω.σειράαααααά έχεις πμ
Φιλαράκο επειδή καλαμπούρισα λίγο μαζί σου , πρέπει τωρα να σου πω ότι το απλό το προσφέρουν όλα τα μαγαζιά που βλέπεις να γράφονται εδώ.. Τα υπόλοιπα είναι λίγο δύσκολο.οκ θενκς
ρε σειρα πολυ ξεχνας ρε γμτ χαχαχαχαχΑν είπες εμένα σειρά μεγάλε (επιβεβαίωσέ το ή οχι) σε παραδέχομαι. ΄Εχεις καλό θυμητικό. Εγω βασανίστηκα λίγο για να καταλάβω.
Πάντως καλό....μου αρέσει
ε σειρά;
μονο που για να στο κανουν πρεπει να σε ξερουνΦιλαράκο επειδή καλαμπούρισα λίγο μαζί σου , πρέπει τωρα να σου πω ότι το απλό το προσφέρουν όλα τα μαγαζιά που βλέπεις να γράφονται εδώ.. Τα υπόλοιπα είναι λίγο δύσκολο.
ξέρει κάποιος για την Κατερίνα από Εντελβάις?
μελαχροινή,προ μιλφ
ειναι μεταγραφή από αλλού ή καινούρια?
αξίζει?από σέρβις
imho ναι...
αλλά ρε παπάρα,
πας βόλτα και δεν κάνεις μια ενημέρωση ...
μόνο ίνφο ζητάς για να κάνεις καλή επένδυση...
Προσπαθουσα να θυμηθω που εχω ξαναδει τη Μαρία απ την Μαριαννα.Λοιπον την ειχα πετυχει στην Μαγκυ και εκανε μονο και δεν εβγαζε καν τα ρουχα της ενω τωρα τα παντα ολα. Άτιμη κρίση.
Εχει παει κανεις προσφατα Μαγκυ μηπως αλλαξε πολιτικη
Ωραιο κομματι η Συλβι στη Μαγκυ αλλα 70 ευρω για μια ειναι νομιζω μεγαλη στις μερες μας
το να ρωτάς για Μάγκυ,είναι σα να ρωτάς "έχει κανείς στο σπίτι του ασπρόμαυρη τηλεόραση?"!!!!!
δεν έχω και κανένα νέο,σε 1-2 μαγαζιά πάω
που και που λέω κάτι,αν αξίζει ή αν χρήζει αποφυγής
απλά,πολλοί ρουφιάνοι έχουν μαζευτεί στο σάιτ και στα μαγαζιά κλπ και πλέον λέγοντας ότι πχ σήμερα πήγα στην εύα και πήρα την Ελένη,ταυτοποιείσαι!!!!...
με την ευγενική χορηγία των ρουφ φυσικά....
παραγνωριστήκαμε που λένε
Πάντως ο Humax είναι λεβεντιά και αξιόπιστος είναι και σε ότι έχει πεί είναι αντικειμενικά σωστά !αν φοβάσαι
λες απλώς τι είδες στο μαγαζί, χωρίς να πεις τι έκανες ή
δεν δίνεις συγκεκριμένη μέρα επίσκεψης...
αλλά οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες...
Ευχαριστούμε Πρίγκηπα, είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τις πατάτεςΚοιτα ηταν το μονο στο οποιο ειχα προσβαση μετα ανακαλυψα Μαριαννα - ΑVIS -RELAX στο τελευταιο μαυρο δαγκωτο μακρυα.....
Γενικα οποιος μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων οπως βλεπετε οποτε μπορω ενημερωνω
το να ρωτάς για Μάγκυ,είναι σα να ρωτάς "έχει κανείς στο σπίτι του ασπρόμαυρη τηλεόραση?"!!!!!
palermo φιλε μου , μην σκάς κ πολύ. Γιατί δεν λές για τα μωρά που τσίμπισες προσφάτως για να παραμιλάνε ???? τις 2 μοντέλες εννοώ..
νέος ωραίος και πλούσιος είναι ο παλ, τσιμπάει ότι θέλει....
άσε εμάς να παιδευόμαστε με τις μασατζούδες....