extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
για εσας πολλα ακουγονται αλλα το κυριοτερο ειναι να πειτε στο εβιτακη να κατεβασει τις τιμες διοτι ο κοσμος εχει αρχισει και ζοριζεται και δεν ειναι δυνατον να μην το βλεπει η εβιτα αυτο και να κραταει εκει τις τιμες .....δεν θα παρει και πολυ χρονο για να το κλεισει το μαγαζι της...στειλτε της το μηνυμα αυτο για τις τιμες πριν ειναι αργα για αυτην ...υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και μαλιστα καλυτερα και σε κοπελες και σε service αλλα και σε τιμες...sas parakaloume polu peite mas ti fhmes akougonte sto xoro ths evitas gia emas..
ειναι στο συμφερον σας πανω απο ολα να δωσετε το μηνυμα στην ιδια να κατεβασει τις τιμες τουλαχιστον 30 ευρω φουλ...προγραμμα απο 100 που το εχει και ετσι και εσεις θα δουλευετε και δεν θα μεινετε χωρις δουλεια...ενας φιλος της και καλος πελατης αλλα ....οχι για πολυ ειδη εχω αρχισει να αραιωνω τις επισκεψεις μου εκει και πρεπει να το καταλαβατε...οπως και πολλοι αλλοι γνωστοι μου..
αυτα τα ολιγα προς το εβιτακη αλλα βιαστειτε ...τωρα οσο για εσας καλα πραγματα ακουγονται σε γενικες γραμμες αλλα ειπαμε πρεπει να τα δινετε ολα ...για αυτο πληρωνεστε μην το ξεχνατε αυτο ..επαγγελμα κανετε και εσεις και οι υοηρεσιες σας θα πρεπει να ειναι ανταγωνιστικες σε σχεση με τις τιμες των υπολοιπον....