μεγαλε μαθε πρωτα να διαβαζεισ και μετα να ασχοληθεισ μαζι μου.εγο δεν ξερω καν που ειναι αυτο μαγαζι που λεσ.και τι εχεισ κανει ειναι μαγκια σου εκτοσ μαγαζιων οπωσ κι εγω και πολυ αλλοι το εχουν κανει.μην τρελενεσε μαζι μου γιατι δεν με ξερεισ και δεν στο συνιστω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Το εγραψα πριν απο λιγες μερες , τους καλους πελατες ολες οι κοπελες τους δεχονται σε δικους τους χωρους με αλλες τιμες , μια και ολα πανε στη τζεπη τους . Οποτε βγαινουν παλι κερδισμενες . Το θεμα ειναι να μπορεσεις να κανεις αυτο το κλικ στην επαφη και να αναλαβεις βεβαια το οποιο ρισκο απο αυτην την κατασταση .Τι να πώ μένω έκπληκτος με όλους σας και ειδικά μερικούς...βρέθηκε ένας (kokomo) να σας ξυπνήσει και εσείς τον βρίζατε μερικοί όπως salonica28 και masazotester.....διότι είπε το αυτονόητο ότι δηλαδή 120 ευρώ για ένα πήδημα όποιος τα δίνει πρέπει να είναι κορόιδο...φυσικάα και είναι με τόσα λεφτά όλες τις κάνατε πλούσιες και τώρα δεν κατεβάζουν τις τιμές
Φίλε nek3 σε πληροφορώ αυτήν στο AVIS την Λίνα που καυχιέσαι ότι στον έπαιξε με 50 ευρώ,εγώ την γνώρισα πριν 1 χρόνο από το και την σκίζω με 50 ευρώ όλα μαζί στο σπίτι της...εσύ τράβα εκεί να πληρώνεις και τον ιδιοκτήτη
Kokomo ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ..ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ
Εγω οταν την γνωρισα στη Δραγουμη , επαιρνε 120 φουλ και 80 για καλαμακι . Τα ιδια και στο AVIS , απο οπου περασε για κανενα 2μηνο . Τις ιδιες τιμες ομως κρατησε και στο μαγαζι που ανοιξε η ιδια με την Χρυσα στη Σπαρτης , το καλοκαιρι του 2009 , τουλαχιστον στην αρχη , οταν και πηγαινα . Αλλα το να δινω τοσα λεφτα για να πηγαινω με καποα που με περναει τουλαχιστον 10 χρονια , οσο και καλες επιδοσεις να εχει στο καλαμακι , το θεωρησα μαλακια και γιαυτο την εκοψα .οσο ανεβαινουν τα χρονια κατεβαινουν οι τιμες
πριν κανα 2 χρονια που ειχα παει ειχε το φουλ 70
μια αλλη κοπελα που ειχε πηγαινε 100 ;)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
κακα τα ψεματα εχει χαλασει πολυΕγω οταν την γνωρισα στη Δραγουμη , επαιρνε 120 φουλ και 80 για καλαμακι . Τα ιδια και στο AVIS , απο οπου περασε για κανενα 2μηνο . Τις ιδιες τιμες ομως κρατησε και στο μαγαζι που ανοιξε η ιδια με την Χρυσα στη Σπαρτης , το καλοκαιρι του 2009 , τουλαχιστον στην αρχη , οταν και πηγαινα . Αλλα το να δινω τοσα λεφτα για να πηγαινω με καποα που με περναει τουλαχιστον 10 χρονια , οσο και καλες επιδοσεις να εχει στο καλαμακι , το θεωρησα μαλακια και γιαυτο την εκοψα .
δεν ειναι κ μικρη αλωστε
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Οποιος συναδελφος γνωριζει που βρισκεται πλεον το milf μαριαννα που κατοικοεδρευε στον Βασιλη (πρωην Μοναστηριου, νυν κωλετη) ας ενημερωσει με πμ.....θα τον ευγνωμονω στους αιωνες....
Γιατί αποχώρησε από εκει????
Φιλε humax , για μενα το λες . Αν ναι πες μου ποινου ειμαι κλωνος . Για να μαθω και εγω και παρω το κατιτις μουψωμι δεν ειχαμε τυρι μας ηρθε
οι κλωνοι μας μαρανανε τωρα ις
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
οχι,Φιλε humax , για μενα το λες . Αν ναι πες μου ποινου ειμαι κλωνος . Για να μαθω και εγω και παρω το κατιτις μου
ξερει αυτος
op
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Humax υπονοείς κάτι για εμένα?
Καλά κάνω και υποστηρίζω άτομα που έχουν μυαλό και λογική...δηλδή τι θές να κάνω να πώ μπράβο σε όλους αυτούς που δίνουν 120 για να κάνουν σέξ με κάποια μπουρούχα ή ξεφτιλισμένη?
Αλλάαπο ότι βλέπω κανένας δεν αντιδράει εκτός από τον kokomo,που επειδή σας τα έχωσε κανονικά τον βρίζατε όλοι....τι πάει να πεί έχουμε λεφτά εμείς και τα δίνουμε?Για αυτό είμαστε η χώρα της ακρίβειας και της μαλακίας...τα χειρότερα όμως έρχονται σε λίγο καιρό από την ανεργία στις πόλεις όλοι θα κουνάνε λευκό μαντήλι...η χρεοκοπία είναι πολύ κοντά πιστέψτε με....
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα με τόση ανεργία να δίνουν 50 ευρώ για ένα μασάζ 40 λεπτών με χούφτωμα?Σιγά το κατόρθωμα..ξυπνήστε όσο είναι νωρίς...Η Λίνα στο Avis με50 ξέρετε τι κάνει στον χώρο της όπως και στην Μάγκυ η ξανθιά?Και εγώ έφαγα εκεί..αλλά θέλει πίεση και αντίσταση..τι 100 ή 120 ευρώ ζητάνε?απλά λέμε όχι μέχρι να καταλάβουν όλες αυτές ότι ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΕΝΝΑΜΜΕ (50 ευρώ για full και πολύ τους είναι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Κ.Ε. Μ.Λ
Καλά κάνω και υποστηρίζω άτομα που έχουν μυαλό και λογική...δηλδή τι θές να κάνω να πώ μπράβο σε όλους αυτούς που δίνουν 120 για να κάνουν σέξ με κάποια μπουρούχα ή ξεφτιλισμένη?
Αλλάαπο ότι βλέπω κανένας δεν αντιδράει εκτός από τον kokomo,που επειδή σας τα έχωσε κανονικά τον βρίζατε όλοι....τι πάει να πεί έχουμε λεφτά εμείς και τα δίνουμε?Για αυτό είμαστε η χώρα της ακρίβειας και της μαλακίας...τα χειρότερα όμως έρχονται σε λίγο καιρό από την ανεργία στις πόλεις όλοι θα κουνάνε λευκό μαντήλι...η χρεοκοπία είναι πολύ κοντά πιστέψτε με....
Είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα με τόση ανεργία να δίνουν 50 ευρώ για ένα μασάζ 40 λεπτών με χούφτωμα?Σιγά το κατόρθωμα..ξυπνήστε όσο είναι νωρίς...Η Λίνα στο Avis με50 ξέρετε τι κάνει στον χώρο της όπως και στην Μάγκυ η ξανθιά?Και εγώ έφαγα εκεί..αλλά θέλει πίεση και αντίσταση..τι 100 ή 120 ευρώ ζητάνε?απλά λέμε όχι μέχρι να καταλάβουν όλες αυτές ότι ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΕΝΝΑΜΜΕ (50 ευρώ για full και πολύ τους είναι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Κ.Ε. Μ.Λ
op
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά μυαλό κουβαλάτε
Η χώρα καταρρέει,η ακρίβεια καλπάζει και εσείς δηλώνετε υπερήφανοι που δίνετε 100 και 120 ή 80 ευρώ?Ρε τρελαθήκατε όλοι σας?ξυπνάτε όσο είναι νωρίς....
30 ευρώ για blow job, το πολύ 50 για full και πολύ τους είναι...καταλαβαινετε?AN ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ
Να μας μένει και τίποτα στην τσέπη
Μάγκυ (ξανθιά)
Seven (μελαχρινό μακρύ μαλλί παλιά καραβάνα εκεί)
Τσιμισκή (μελαχρινή ψιλή μεγάλα μπαλκόνια)
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ....ΞΥΠΝΑΤΕ
Η χώρα καταρρέει,η ακρίβεια καλπάζει και εσείς δηλώνετε υπερήφανοι που δίνετε 100 και 120 ή 80 ευρώ?Ρε τρελαθήκατε όλοι σας?ξυπνάτε όσο είναι νωρίς....
30 ευρώ για blow job, το πολύ 50 για full και πολύ τους είναι...καταλαβαινετε?AN ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝΕ
Να μας μένει και τίποτα στην τσέπη
Μάγκυ (ξανθιά)
Seven (μελαχρινό μακρύ μαλλί παλιά καραβάνα εκεί)
Τσιμισκή (μελαχρινή ψιλή μεγάλα μπαλκόνια)
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ....ΞΥΠΝΑΤΕ
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά μυαλό κουβαλάτε
Ακριβώς αυτό που είπες...
Στην τελική έχω, τα δίνω. Δε ντα έχω δεν τα δίνω. Από εκεί και πέρα και εγώ την δουλειά μου κάνω και αυτές. Τι λένε από πίσω μου ούτε με νοιάζει, ούτε θέλω να μάθω... Αυτά είναι δουλειά των μεσημεριανάδικων και όχι δικιά μου...
Έλα όμως τώρα πες... έλα πες την αλήθεια... ο kokomo πόσο καλός σου φίλος είναι;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
εφτασεεεεεεεεε ;)Φίλε humax έχεις p.m.
Περιμενω απαντηση.....
άντε ρε ,μεγαλε..
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Αγαπητοί φίλοι,
βλέπω μερικές φορές και συζητάτε μερικοί μεταξύ σας σε πραγματικό χρόνο . Κανονικό chat θα λέγαμε.
Κάποιος ή κάποιοι αετοί περί τα κομπιουτερικά ας μου πούνε και μένα.
Υπάρχει τρόπος όταν δω οτι κάποιος είνα συνδεδεμένος να αρχίσω συνομιλία μαζί του; ή πρέπει να με δει τυχαία.
Μπορώ δηλαδή να τον ειδοπποιήσω να με δει;
Ευχαριστώ παίδες..
βλέπω μερικές φορές και συζητάτε μερικοί μεταξύ σας σε πραγματικό χρόνο . Κανονικό chat θα λέγαμε.
Κάποιος ή κάποιοι αετοί περί τα κομπιουτερικά ας μου πούνε και μένα.
Υπάρχει τρόπος όταν δω οτι κάποιος είνα συνδεδεμένος να αρχίσω συνομιλία μαζί του; ή πρέπει να με δει τυχαία.
Μπορώ δηλαδή να τον ειδοπποιήσω να με δει;
Ευχαριστώ παίδες..