Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα μια συντομη ενημερωση
επισκεψη στον Βασιλη (x-Μοναστηριου), οπως παντα αμεση ανταποκριση και φιλικη ατμοσφαιρα.
Στο δια ταυτα, ευα υποδοχη, Μενια/Μαριαννα/Ευα (νεο αφιχθεις).
Επελεξα Ευα, 24 ετων απο Ρωσία όμορφο σωμα αδυνατη μαυρα μαλλια, απο τις κοπελες που μπαινουν σε ενα χωρο και τις κοιταζεις αν μη τι αλλο ασχετως αν ειναι του γουστου σου η οχι.
Φουλ προγραμμα :pipa1: :kissass: :fuck1: που με αφησε ακρως ικανοποιημενο και τουλαχιστον εγω θα την ξανα επισκεφτω με την πρωτη ευκαιρια..
Παρεπιπτοντως μιλαει και καλα ελληνικα ;)
κοστος 80  :rockon: :rockon:
καλη συνεχεια ελπιζω να βοηθησα λιγο κι εγω στην ενημερωση

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλημέρα. είμαι και εγώ αθλητής και θέλω να ρωτήσω έαν έχουμε καμία άκρη για το GOLDENBODYSPA στην Β Όλγας 126. Παίζει τίποτα ή μόνο πετσέτα? Για τα υπόλοιπα έχω άποψη και ψηφίζω Εύα στην Όλγας χωρίς συζήτηση.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.
GOLDENBODYSPA , χωρος πολυτελεστατος , πεντακαθαρος , με πισινα , θερμαινομενη πολυθρονα και με  κοπελλες κατα κανονα εμφανισιμες . Αλλα μονο φραπε , αντε και  κανενα χουφτωμα . Βεβαια τελευταια  επισκεψη πριν  απο  κανενα  χρονο , αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι .

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
GOLDENBODYSPA , χωρος πολυτελεστατος , πεντακαθαρος , με πισινα , θερμαινομενη πολυθρονα και με  κοπελλες κατα κανονα εμφανισιμες . Αλλα μονο φραπε , αντε και  κανενα χουφτωμα . Βεβαια τελευταια  επισκεψη πριν  απο  κανενα  χρονο , αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι .

Δεν εχει αλλαξει τιποτα......

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Κύριοι καλημέρα. είμαι και εγώ αθλητής και θέλω να ρωτήσω έαν έχουμε καμία άκρη για το GOLDENBODYSPA στην Β Όλγας 126. Παίζει τίποτα ή μόνο πετσέτα? Για τα υπόλοιπα έχω άποψη και ψηφίζω Εύα στην Όλγας χωρίς συζήτηση.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.

δεν αλλαξε τιποτα.μονο στο αλλο πανω απο το σεβεν,που το εχουν οι ιδιοι,ειναι λιγοτερο ντυμενα τα κοριτσια και πιανεις αρκετα.αλλα μονο φραπες.τιποτε αλλο.τωρα αν καποιος καταφερε κατι,ειναι απλα προσωπικη επιτυχια...πιστευω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Bίκυ-Μόνικα στην Εβίτα πια απ ότι πήρε τ αυτί μου.Καλημέρα σ όλους

Jtmor

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
15
Πόντοι
0

παιδια καλησπερα και ευχαριστω για την ανταποκριση σας για το goldenbodyspa. οσο για εβιτα πειρα προχχθες αλλα κατι γινετε με το τηλ. της. εαν το εχει καποιος συναγωνιστης ας μου το στειλει σας παρακαλω.

Η ευα παντως που εχει το angelspa τωρα πια πισω απο το carfur εχει ενα 20χρονο καλες αναλογιες μονο φραπε σε πολυ καλη τιμη.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις τι παιζει με τις αγγελιες απο αγγελιοφορο για μασαζ κατ οικον?

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
Καλησπερα σε ολους. ξερει κανεις τι παιζει με τις αγγελιες απο αγγελιοφορο για μασαζ κατ οικον?

Μακρια φιλε, εκτος αν εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα.
Καποτε πριν πολυ καιρο πηρα τηλεφωνο και μου φεραν μια ορκα..... :headbang: :headbang:

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
δυστηχως εδω θεσσαλονικη ειναι ετσι.
ρουμανια ομως τα πραματα ειναι αλιως στην περιγραφουν και ερχεται οπως σου ειπαν οτι ειναι

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Αν θες να δεις θριλλερ παρε τηλεφωνο,διαφορετικα μην ασχολεισαι καν...
Χορτασαν τα ματακια μου απο τον αρη μας φετος οποτε λεω να το αφησω. ειδα κ την εθνικη του μεγαλου δασκαλου χθες οποτε δεν αντεχω αλλες τετοιες συγκινησεις. ευχαριστω φιλε agnius k paranome.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χορτασαν τα ματακια μου απο τον αρη μας φετος οποτε λεω να το αφησω. ειδα κ την εθνικη του μεγαλου δασκαλου χθες οποτε δεν αντεχω αλλες τετοιες συγκινησεις. ευχαριστω φιλε agnius k paranome.
Χιλιες φορες την εθνικη του Σαντος παρα τις αγελαδες :2funny: :2funny: :2funny:

salesman

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Καλησπερα στην παρεα
σωστα πηρε το αυτι σου,οπως και μια ντιβα ολλανδεζα με το ονομα Νοελ,μια μιλφ ψηλη τσεχα,μια ρωσιδα μελαχρινη Κατερινα(ωραιο κορμι αλλα λες και ξεφουσκωσε το στηθος και θελει ξανα φουσκωμα)και 4-5 ακομα που δεν προλαβα να δω.εχει παντως μια εντυπωσιακη πιτσιρικα που μαλλον θα τιμησω συντομα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
συχναζει και ο γαμαικανος;;;

Jtmor

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
15
Πόντοι
0

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τωρα για εν λογω μαγαζι. ειναι στανταρ ο φραπεσ η μετα απο χ πετσετες? να ειναι μετα απο χ πετσετες εχοθμε καμια ακρη να ανοιξουμε την πορτα? ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
με μασαζακι η κατευθειαν στον φραπε? οι κορασιδες ντυμενες σαν αστακοι? δωσε πληροφοριες , μπας κ κανουμε καμια τσαρκα μετα απο μηνες αποχης.....και τηλ με πμ συναδελφε!

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τωρα για εν λογω μαγαζι. ειναι στανταρ ο φραπεσ η μετα απο χ πετσετες? να ειναι μετα απο χ πετσετες εχοθμε καμια ακρη να ανοιξουμε την πορτα? ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια
στανταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom