House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Χτες πήγες να φανταστώ.Άσε μην πεις ξέρω .Καλά είναι το Μαράκι μας?Το φίλησες κι από μένα?για όλα φταίει ο ΠΠ, ως γνωστόν!!!
Χτες πήγες να φανταστώ.Άσε μην πεις ξέρω .Καλά είναι το Μαράκι μας?Το φίλησες κι από μένα?για όλα φταίει ο ΠΠ, ως γνωστόν!!!
εισαι κ μαρτυριαρηςΠαλιοαλήτη
Εγώ ποτέ,θέλει να κρυφτεί αλλά δε τον αφήνει η χαρά.εισαι κ μαρτυριαρης
μαλλον τη παοκτσουΠοια μαρια εννοεις του βασιλη?
Ναι.μαλλον τη παοκτσου
πολλες χαρες ρε παιδακι μουΕγώ ποτέ,θέλει να κρυφτεί αλλά δε τον αφήνει η χαρά.
μ οποιον δασκαλο καθησεις
Εγώ μαθητής πάντα είμαι και μάλιστα φιλομαθής.Άλλοι είναι οι δάσκαλοι.μ οποιον δασκαλο καθησεις
μαλλον τη παοκτσου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ANTI-STRESS ΠΕΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΡΓΚΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ-ΛΙΝΑ ΠΡΟ ΜΙΛΦ-ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟ ΜΩΡΟ-ΝΑΤΑΛΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΗΜΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ-ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΞΗ
κουλάρισε φίλε!
ποιο μαγαζί είναι αυτό?
και δώσε αναλυτικά πληροφορίες για ηλικίες,φάτσες και προσόντα και σέρβις....μπας και πάμε
Να δώ palermo και ΠΠ να κάνουν παρέα ντου σε μασατζίδικο αναλύοντας τις τρεχουσες πολιτικές εξελίξεις και τι στον κόσμο.μάκης/ν. εγνατία νομίζω...
αναάλυση θα ήθελα κι εγώ...
αυτο το smile που βρισκεται ???
Καλημέρα.Προσπερνάω το "παλαίμαχε" .
Αν ενοείς το milf Μαρία τη μελαχρινή-μαυρισμένη που ήταν στο Βασίλη Μοναστηρίου έχει σταματήσει προσωρινά και
ασχολείται με το κανονικό μασάζ το οποίο κατέχει σε ικανοποιητικό βαθμό.Αν με ρωτάς αν θα επανεμφανιστεί κάπου
θα σου πω πως ΟΛΕΣ αργά ή γρήγορα επιστρέφουν.
Να δώ palermo και ΠΠ να κάνουν παρέα ντου σε μασατζίδικο αναλύοντας τις τρεχουσες πολιτικές εξελίξεις και τι στον κόσμο.