jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ξεκόλα κι εσύ ρε.Μεταφέρετε την πολιτική σας κόντρα κι εδώ?Έλεος ρε σεις.
Μα αν ειχαμε κομουνισμο δε θα διναμε λεφτα για μασαζ . εχουν δικιο
Ξεκόλα κι εσύ ρε.Μεταφέρετε την πολιτική σας κόντρα κι εδώ?Έλεος ρε σεις.
εντάξει,δεν περιμέναμε αυτήν την άστοχη περιγραφή σου για να σχηματίσουμε γνώμη για σένα και την κρίση σου....
Ναι ρε ξεκόλα κι εσύ κατάλαβα,κατάλαβες.Θα έρθεις το βράδυ?και γω εξειδικεύω!
για να περιγράψω όπως (γενικά) εννοείς χρειάζομαι μεζούρα και δεν έχω.
και εξήγησα πως είναι οι δικές μου περιγραφές.
Μα αν ειχαμε κομουνισμο δε θα διναμε λεφτα για μασαζ . εχουν δικιο
Καμία σχέση.Αμοίβονται πάρα πολύ καλά και το ξέρεις.60-40 ή και 50-50.Και οι συνθήκες άριστες, όλη μέρα στην ξάπλα και στη μάσσα είναικανονικά αυτοί δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν σε τέτοιους χώρους εργασιακής εκμετάλλευσης.....
κανονικά αυτοί δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν σε τέτοιους χώρους εργασιακής εκμετάλλευσης.....
φιλε χαουζ αυτη η βικυ καλη ειναι;Επίσκεψη στο άνθος.Τεμάχια που είδα Βίκυ,Μόνικα,νέο μιλφοσάμθινγκ Χαρά(επόμενη κατάθεση),και μια γεμάτη που ευτυχώς ξέχασα αμέσως.Προτίμησα Μόνικα λόγω μαυρίσματος που μου άρεσε,της πάει.Άνοιξε και το μαλλί το καβλάκι.Στο δωμάτιο όλα καλά όλα ανθηρά όπως πάντα.Απ ότι είπε η Εύα οι κοπέλες είναι 8,ζωή νάχουνε
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχκ εγω κοιταω ποτε εγινε αυτο κ βλεπω τον ιουλιο
γαμαικανε εισαι απαιχτος, οσο για τη βικυ ειναι πολυ καλο μωρο
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
σορυ αλλα ειμαι νεοκοπος
τωρα ανακαλυψα τα μασαζ...
και θενκς ακομα μια φορα για την βοηθεια
οποτε θες περνα να κερασω ποτακι
Ναι αλλα γαμιουνται στη δουλεια,αυτο το ξεχασες...Καμία σχέση.Αμοίβονται πάρα πολύ καλά και το ξέρεις.60-40 ή και 50-50.Και οι συνθήκες άριστες, όλη μέρα στην ξάπλα και στη μάσσα είναι
καλησπερα στην παρεα
επισκεψη σημερα στο relax
2 κυριες μεσα ευα εκ πολωνιας και χριστινα εκ ουκρανιας.με αριστα το 10 θα εβαζα επιεικως ενα 6,5
εμαθα οτι εχει και μια κινεζα η οποια ηταν απουσα.40 ευρω το φραπεδακι,50 τα προφορικα,60 το πληρες μενου.
αν εχει δει κανενας το κινεζακι θα ηταν πολυ καλο να μας πει αν αξιζει.
διαλεξα την ευα καλη και καλη συμετοχη στο δεν ειπε οχι σε κατι τουλαχιστον οχι σε εμενα.
ειχα ξεκινησει για το resort πηρα ενα τηλεφωνο που εχω αλλα μου ειπαν λαθος.
μπορει να βοηθησει καποιος?
Πολύ αλλά σήμερα νομίζω απουσιάζει.φιλε χαουζ αυτη η βικυ καλη ειναι;
ΣωστάΝαι αλλα γαμιουνται στη δουλεια,αυτο το ξεχασες...
Καλή ή χάλια είναι?Καλή και 50άρα χλωμό
Πόσες σαν την Σάρον Στόουν βλέπεις εσύ καθημερινά;;;ναι άσχημα θα σου έπεφτε καμιά Σάρον Στόουν!!!!
για 50άρα και για μασάζ και για Θεσσαλονίκη αρκετά καλή,καλύτερη από τα άλλα αδιάφορα μιλφ που υπάρχουν σε άλλα μαγαζιά....αν υπάρχουν κι όλας
Δε γαμάω 50άρες πόσο μάλλον να τις πληρώνω κιόλας.Περί ορέξεως δεν κρίνω τα γούστα κανενός.ναι άσχημα θα σου έπεφτε καμιά Σάρον Στόουν!!!!
για 50άρα και για μασάζ και για Θεσσαλονίκη αρκετά καλή,καλύτερη από τα άλλα αδιάφορα μιλφ που υπάρχουν σε άλλα μαγαζιά....αν υπάρχουν κι όλας