Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλησπέρα

περί Στεφανίας από Εντελβάϊς

συμφωνώ σε όλα με τον συνάδελφο jojoloko καμία σχέση η συγκεκριμένη με μασάζ επιπέδου Μαρίας πόσο μάλλον Αγγελικής. Για μένα γενικά ήταν απογοήτευση, δεν την συνιστώ ούτε για δοκιμή.

να'μαστε όλοι καλά

κι εγώ συμφωνώ

κοντή,αρκετά γεμάτη και μεγάλο πεσμένο στήθος....

παραπληροφορεί ο πορνόπαπος τον λαό,όπως και στα πολιτικά θέματα είναι αλλού....

γιατί από την περιγραφή του,καταλάβαμε ότι είναι σαν την ξανθιά την Μπεκάκου από το Big Brother :2funny:....καμία σχέση!!!!

stelios007

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες,μια αγγελία στον αγγελοιοφόρο με κιν 694...216 την έχει δοκιμάσει κανείς.Πήρα τηλ και είπε οτι τα κάνει όλα με 70 ευρώ και ότι ειναι απέναντι απο τον σταθμό και λέγετε εύα.Ξέρει κανείς τπτ?ρώτησε και ένα άλλο παλικάρι αλλά δεν απάντησε κανείς.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
δε χανεις τπτ να πας κ αν δε σου αρεσει ντυσου κ φυγε

μαλλον εσενα εχουμε μπροσταρι σε τετοιες αγγελλιες

stelios007

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λέω να πάς να δώ αύριο απλά ρώτησα μπας και ξέρει κανείς τπτ και γλιτώσω από κανένα μπάζο.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
συνηθως απο αγγελιες μπαζα βγαινουν αλλα ποτε δε ξερεις

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κι απο εμενα.Φιλε μου για την αγγελια που ρωτησες απεναντι απο το σταθμο,ειναι μια αδυνατη ονοματι Ευα που δουλευε και αλλου παλιοτερα.Στρωμα στο πατωμα,χαλια χωρος και γενικα ειναι για να φευγεις.

stelios007

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιος φιλε με γλιτωνεις απο τον κοπο να παω.Με παραξενεψε το 70 ευρω και εχει απο ολα το προγραμμα.

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγω φιλε μου ετσι την πατησα και πηγα.Οποτε ενημερωνουμε για να μην την πατησουν κι αλλοι συναγωνιστες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
agxxx έχουμε κανά νέο από το μέτωπο ή να μείνουμε στα free fuck buddies?

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα.Φιλε μου δυστυχως λογω οικονομικων εχω καιρο να κυκλοφορησω.Φαντασου πηγα Μοναστηριου με πιστωση.Χαχαχα.Μετα τις 15 που θα πεσουν τα μπικικινια θα επανερθω δριμυτερος και εννοειται οτι θα ενημερωσω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαχαχα.Φιλε μου δυστυχως λογω οικονομικων εχω καιρο να κυκλοφορησω.Φαντασου πηγα Μοναστηριου με πιστωση.Χαχαχα.Μετα τις 15 που θα πεσουν τα μπικικινια θα επανερθω δριμυτερος και εννοειται οτι θα ενημερωσω.
Τι έχει ο Βασίλης τώρα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τι να΄χει ρε house , την δευτερη δοση της περαίωσης , το ΦΠΑ στις 20 του μηνα ,και τα κοινοχρηστα  , φανταζομαι δεν ξεχασα κατι , έέέ  :think:
Οπότε μένουμε πάλι στα τζάμπα  :)

agxxx

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οτι ειχε.Μαριαννα,Μενια,Αγγελικη.Μου ειπαν οτι σε καμια εβδομαδα μεταφερονται και θα εχει και νεες παρουσιες.Θα εχουν 4 δωματια πλεον και ελπιζω να δουμε καμια νεα παρουσια και οχι μεταγραφες.Θελουμε νεο αιμα κυριοι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οτι ειχε.Μαριαννα,Μενια,Αγγελικη.Μου ειπαν οτι σε καμια εβδομαδα μεταφερονται και θα εχει και νεες παρουσιες.Θα εχουν 4 δωματια πλεον και ελπιζω να δουμε καμια νεα παρουσια και οχι μεταγραφες.Θελουμε νεο αιμα κυριοι
Πούτσες μπλέ(μελαγχολικές που λέει κι ο Γέοπας)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom