House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Στο έστειλα πολύ πριν,κάνε λογκ άουτ και ξανά λογκ ινΚανένα μήνυμα... :'(
Στο έστειλα πολύ πριν,κάνε λογκ άουτ και ξανά λογκ ινΚανένα μήνυμα... :'(
όχι ρε συ δεν γίνονται τέτοια εδώ,σοβαράΤίποτα ...Κανένα μήνυμα...Πρέπει να τα έκοψαν οι administrators σε αυτούς που έχουν λίγα άστρα μάλλον? Πως γίνετε να μιλήσουμε μαζί τους?
Σολ,ντιλίβερυ,μπλου ιγκουάνα,μαίναλοΚαι να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα που θα κάνω "bachelor party" σε φίλο που κρεμιε....εεεε... παντρεύεται... που να τον πάω καλά να μην βλαστημάμε; Και μην ανησυχείτε εγώ ΑΠΕΧΩ!
Δυστυχώς λόγω εργασιών και ώρας και κλπ κλπ... Τα στούντιο μασάζ είναι λίγο off αλλά λέω μήπως ξέρετε τίποτα διανυκτερεύων!
Σολ,ντιλίβερυ,μπλου ιγκουάνα,μαίναλο
Αρχες Λαγκαδά κωλόμπαρο,μαυρούλες και ρωσίδιαΤο πρώτο αν δεν κάνανε αλλαγή στις κοπέλες δύσκολο...
Το δεύτερο πιο καλό μου ακούγεται. Καμμιά πρόταση ;)
Το τρίτο φίλε, όταν πήγαμε πριν κανά μήνα με τον συναγωνιστή Ric Flair χάλια... 4 κοπέλες και 25 πελάτες...
Το τελευταίο τι είναι;;;
Του έστειλα και δεν μπορώ να δω ουτε το μήνυμα που του έστειλα ούτε στα απεσταλμένα....τώρα εγώ θα φταίω αν ανοίξω καινούργιο account και μετά θα με λένε όλοι κλώνο?
NO HELP AT ALL
Μπορεί κα να λαιγόταν παλιά έτσι,αρχες Λαγκαδά ένα έχειΜαίναλο;;; Ρε γμτ δεν το ξέρω και δεν το έχω επισκεφτεί το εν λόγω κατάστημα...
Μπορεί κα να λαιγόταν παλιά έτσι,αρχες Λαγκαδά ένα έχει
πριβε?Άλλαξε όνομα βρε... κατάλαβα ποιο λες...
πριβε?
πριβε?
Νομίζω έτσι λέγεται... έχει κολλήσει το μυαλό μου!
Μπράβο παππού... Αμόρε!
Amore ναι,μαλλον πήγε η κουφάλα ο παππούςΝομίζω έτσι λέγεται... έχει κολλήσει το μυαλό μου!
Μπράβο παππού... Αμόρε!
Amore ναι,μαλλον πήγε η κουφάλα ο παππούς