Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Πρν 10 μέρες περίπου ήμουν στην Αθήνα και επισκέφτηκα το μασατζίδικο που βρίσκετε στην Μάρνη 28, να δώ τι παίζει και στην Αθήνα.
Οι εντυπώσεις μου αρκετά καλές. πρώτη φορά πήγα και φυσικά μου προσφέρθηκε απο την αρχή Full πρόγραμμα στα 60 ευρώπουλα παρακαλώ. Ετσι να τα βλέπουνε τα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη και να μαθαίνουμε.
Οι επιλογές ήταν αρκετές θα έλεγα. Με οδήγησαν καυτευθείαν στο δωμάτιο που θυμιζε τα δικά μας στυλ Εβίτας ή Εύας και παρέλασαν απο μπροστά μου γύρω στις 8 κοπέλες. Εκ των οποίων οι 3-4 αρκετά καλές και ορισμένες δεν βλέπονταν. Δηλάδή για όλα τα γούστα.
Διάλεξα μια μικρούλα ουκρανή , απο ότι μου είπε η οποία δεν γνώριζε και πολλά απο μασαζ μιας και προερχόταν απο Studio. Με το που μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το στριγκάκι. Ωραίο σωματάκι και 3αρι βυζάκι. Μου άρχισε ένα απαλό μασαζ και στο 15λεπτο περίπου με γύρισε και ξεκίνησε μια ωραία βαθιά ακάποτη πίπα γλύφωντας τακτικά και τα αρχίδια. Αυτό κράτησε για αρκετή ώρα και στην συνέχεια προχωρήσαμε στα ενδότερα όπου και μετά απο 3-4 ατάσεις κατέθεσα. Ολο το σκηνικό ωραίο το μόνο που με χάλασε στο τέλος είναι καθαρίστηκε με οινόπνευμα αντι να κάνει ντουζάκι και ήθελε να καθαρίσει και εμένα με οινόπνευμα, πράγμα που αρνήθηκα και μπήκα κατευθέιαν για ντουζ. . Συνολικός χρόνος γύρω στα 45-50 λεπτά με πολύ καλή συμπεριφορά της κοπέλας. Πραγματικά σε σχέση με τα δεδομένα της θεσσαλονίκης πιστεύω οτι ήταν Value for Money ..
Υ.Γ.
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με ενημερώσει μέ pm σχετικά με το Μαγαζί της Πρώην Πεσόντων Πυροσβεστών. Είναι κοντά στην περιοχή μου και βολεύει. Δυστυχώς είναι από τα μαγαζιά που δεν έχω πρόσβαση οπότε όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Καλά να περνάμε και να μυοχαλαρώνουμε... !!!!!