Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (11 μέλη και 33 επισκέπτες)

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Humax αγόρι, τράβα με τον Geo κι η Παναγιά μαζί σας  :priest:. Και μετά το 'φαγητό' εγώ θα κάνω 42 μετάνοιες που πήγε ο νους μου στο κακό  ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
Ποια είναι σίγουρα ανοιχτά σήμερα?

Σήμερα, αύριο και (πιθανώς) μεθαύριο πολλά ιδρύματα θα είναι κλειστά. Οπότε απλά τραγουδάμε και μυοχαλαρώνουμε μόνοι μας!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ούτε καν τα σουβλατζίδικα! πχ τα γουρουνια...

θέλεις να ναι τα μπριζολάδικα;
δεν πειραζει η καντινα στα τζαμπο να ν καλα με τις πανσετες για μετα το γαμησι στα περιξ ιδρυματα..... :sunglasses: :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλημέρα από μια παραλία της Χαλκιδικής. Αραγμενος στην ξαπλώστρα. Να είχα καικαμμια να μου έκανε μασαζακι.

για πέ...και γώ σε παραλία της χαλκιδική βρίσκομαι.....2ο πόδι...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
1ο εγώ. Και δεν έχει κανένα μαγαζι εδώ κοντά

mouminho

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τα παντα ειναι κλειστα κ εχω μεγαλο προβλημα με τους μυες μου....θελω μασαζακι αμεσα.... :helpplea:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.675
Πόντοι
2.356
αυτο ελειπε να μη επεφτε κοντα ολο το ποδι ειπε

μονο η καλιθεα του ξεφυγε  ;)

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΟΤαν θα παω και θα της βγαλω ενα ΠΡΑΣΙΝΟ και πει οχι-τοτε θα σου απαντησω φιλαρακι.
φιλέ  το  να κανίς  το  μπάσιμο  για προσωπική  εμπειρία  δεν  έχεις  να χασίς  τίποτα  εγώ  από  προσωπική  εμπειρία  σας  λέω  ότι  στο μαγαζί  αυτό  είναι    για  κάλο  μασάζ  αν πας μόνος .    αν  πας  με  καλή  παρέα  εχεισ  πολλές  επιλογές    για πολλά  και  καλά  γούστα .          εγώ  το μόνο  που μπορώ  να σας  πω  είναι  αν σας  αρέσει  το  δυνατό  μασάζ    να  ζητήσετε    την  Ναταλι    και  την  Χριστίνα                                                                                                   

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αν  πας  με  καλή  παρέα  εχεισ  πολλές  επιλογές    για πολλά  και  καλά  γούστα . 
Αν πας με παρέα για γούστα πας και σε χοτέλ ή σπίτι σου,γιατί να πας εκεί?

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν πας με παρέα για γούστα πας και σε χοτέλ ή σπίτι σου,γιατί να πας εκεί?
Όντος  φιλέ House  σε  μερικά hotel  πεζή το ίδιο  σκηνικό  αλλά  εγώ τουλάχιστον  σπιτι  μου δεν  έχω πισινά  ούτε  καλή μασέρ f

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η μασέρ μόνο μασάζ κάνει όμως.Αν πάω με δυο μουνιά(fuck buddies ή call girls)γιατί να μη μου κάνουν μασάζ αυτές στην πισίνα του σπα πριβέ και να ρίξω και κανά μανίκι? Προτιμότερο απ το να με πασπατεύει στην πλάτη μια με άσπρη ποδιά και γω να φοράω ένα gay πλαστικό σλιπ. :grin:

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η μασέρ μόνο μασάζ κάνει όμως.Αν πάω με δυο μουνιά(fuck buddies ή call girls)γιατί να μη μου κάνουν μασάζ αυτές στην πισίνα του σπα πριβέ και να ρίξω και κανά μανίκι? Προτιμότερο απ το να με πασπατεύει στην πλάτη μια με άσπρη ποδιά και γω να φοράω ένα gay πλαστικό σλιπ. :grin:
Φιλε  αυτό  που  λες  είναι καλο  .    για  μένα  το  ιδανικό    ζευγάρι  είναι    η  Μαρία    μοναστηρίου    και  η  Κατερίνα  από το  σεβεν  μιλάμε  για τρελά  μονιά    και καλά  γούστα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υπάρχουν και καλύτερες ρε παίχτη κατά την ταπεινή μου γνώμη
Για να μη σου πάρα πολύ νεώτερες,ομορφότερες,πιο καυλιάρες και με πολύ καλύτερο σέρβις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom