dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Κάπως έτσι δηλαδή
Α δεν είπα αν είσαι μόνος ή με παρέα φίλε...
Κάπως έτσι δηλαδή
Χαιρετώ. Παω σπίτι να χαλαρώσω, οχι να μυοχαλαρώσω. χχαχαχαχα
καλησπερα σας πηγα σημερα μοναστηριου .δεν ειναι ακριβως μασατζιδικο .μπαινεις κατευθειαν στο θεμα λοιπον μια κυρια περιπου στα 40 αλλα με κορμι θανατος στηθος 4 φυσικο και υπεροχο.στα προφορικα παρα πολυ καλη και στα γραπτα επισης.αλλα τα προφορικα της ειναι απλα υπεροχα.τελειωσα στο στομα μετα απο δικης προτροπη.πολυ καλα.Ωραίος... άντε καλή ξεκούραση!
λιζα εγραφε εγω για χριστινα την ηξερακαλησπερα σας πηγα σημερα μοναστηριου .δεν ειναι ακριβως μασατζιδικο .μπαινεις κατευθειαν στο θεμα λοιπον μια κυρια περιπου στα 40 αλλα με κορμι θανατος στηθος 4 φυσικο και υπεροχο.στα προφορικα παρα πολυ καλη και στα γραπτα επισης.αλλα τα προφορικα της ειναι απλα υπεροχα.τελειωσα στο στομα μετα απο δικης προτροπη.πολυ καλα.
καλησπερα σας πηγα σημερα μοναστηριου .δεν ειναι ακριβως μασατζιδικο .μπαινεις κατευθειαν στο θεμα λοιπον μια κυρια περιπου στα 40 αλλα με κορμι θανατος στηθος 4 φυσικο και υπεροχο.στα προφορικα παρα πολυ καλη και στα γραπτα επισης.αλλα τα προφορικα της ειναι απλα υπεροχα.τελειωσα στο στομα μετα απο δικης προτροπη.πολυ καλα.
πηρα τηλ privespa (πως το λενε ) στη κωλετη
ανοιχτα ειναι λεει , μεχρι & σαββατο , απλα δε ρωτησα αν εχει και αντρες μασερ , ειπαμε να ξεχασουμε τα extra αλλα μη πουστρεψουμε κιολας
Εχει κανεις εμπειρια απο κει ?
Ευχαριστω κυριε δοκιμαστα , το ξερω οτι ειναι απλο μασαζ εχω σκοπο μετα να στριψω αριστερα πριν το φαναρι
ετσι λεω να κανω το Σαββατο , θα σας ενημερωσω
το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως αργησει να ρθει η κοπελα των φαναριων και με παρει ο υπνος μυοχαλαρωμενο στο δωματιο
οπως και να μην πεσω σε αντρα μασερ ,
Στην Κωλετη παιζει και φραπεδακι κτλ...
Στα πιο πολλά έχει φραπεδάκι κερασμένο κιόλας
Στο ότι είναι κλώνος προφανώςΠου στηρίζεις αυτήν την άποψη?
Kάπου,κάποιος,κάποτε,κάτι μου είπε να σας πωΚΛΩΝΟΣ ? Πηγε Φιλος κολλητος και το καταστημα διαθετει ολες τις υπηρεσιες.