House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γειά σας παίχτες.Προσωπικά όπου δεν περνάω καλά ή συναντώ αδιαφορία στην εξυπηρέτηση ρίχνω μαύρο
μια απο τα ιδια....εσυ εξαλου το ξερεισ καλυτερα απο αλλουσΓειά σας παίχτες.Προσωπικά όπου δεν περνάω καλά ή συναντώ αδιαφορία στην εξυπηρέτηση ρίχνω μαύρο
Εχεις δικιο House.....εξαλλου τα ελεγα και την προηγουμενη φορα.....αλλα δεν σε ακουσα ηθελα να δωσω ακομα μια ευκαιρια και δυστηχως την εχασαν.
Στο ιδρυμα μπαινει Χ απο μενα,......καλο απογευμα σε ολους σας
Εγω την πατησα σημερα φιλε με Σονια.......εφαγα και πετσετα....και για ακομα μια φορα δεν με θυμοταν η Ε
Στο τελος μου λεει οταν παω να πληρωσω πες μου το ονοματεπωνυμο οσυ για να σου κοψω μια αποδειξη για την εφορια.....δηλαδη μας εχετε για πολυ μαλακες ετσι??το ξερω οτι το διαβαζεις απλα απο μενα εφαγες πορτα κιολας
έπρεπε να πεις Στάθης Θεοχάρης...
Πάντα γιατί όχι άλλωστε;;;Ορεξάτοι όλοι
Ορεξάτοι όλοι
Ποιος το λέει ότι είσαι πιο ωραίος?Πάντα γιατί όχι άλλωστε;;;
Nέος είμαι,ωραίος είμαι(αντίθετα με όλουουουους εσάς) όλα καλά λοιπόν!!!
Ενάς αντικειμενικότατος κριτής: ο εαυτός μου,το alter ego μου!!!Ποιος το λέει ότι είσαι πιο ωραίος?
Δεν πάτε καλά απογευματιάτικα... Ξέρετε όλοι ότι είμαι ο ωραιότερος...
Πείτε ρε παιδιά τίποτα για Παρασκευή μεσημέρι-απόγευμα ή αύριο πρωί!
Πήρες επίδομα αδείας?Δεν πάτε καλά απογευματιάτικα... Ξέρετε όλοι ότι είμαι ο ωραιότερος...
Γιατί όχι Παρασκευή μεσημέρι,πρωίι κ αύριο πρωί;;;Δεν πάτε καλά απογευματιάτικα... Ξέρετε όλοι ότι είμαι ο ωραιότερος...
θες από τώρα μαγαζί για....Παρασκευή?
ξέρω 1-2 για παραμονή Χριστουγέννων....