You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ενημερωση για κινεζουλα συναγωνιστες.Πριν λιγο γυρισα.Τα προγραμματα ολα στο 20 λεπτο βαρια,μασαζ μηδεν.Η κινεζουλα απο εμφανιση πολυ καλη,αρκετα ψαρωμενη ομως στο δωματιο.Καλη πιπα ακαποτη,στο κυριως απλα το διεκπεραιωνει.Αρκετα ψευτικες φωνουλες καυλας πριν καν μπει ο τιγρης στη μηχανη.Ηταν μια δαφορετικη εμπειρια αλλα οχι για περαιτερω φραγκα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Φίλος από χτεσινή επίσκεψη μου είπε καλά λόγια για το κινεζάκι.Καλό είναι να ακούγονται διαφορετικές απόψεις
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ενημερωση για κινεζουλα συναγωνιστες.Πριν λιγο γυρισα.Τα προγραμματα ολα στο 20 λεπτο βαρια,μασαζ μηδεν.Η κινεζουλα απο εμφανιση πολυ καλη,αρκετα ψαρωμενη ομως στο δωματιο.Καλη πιπα ακαποτη,στο κυριως απλα το διεκπεραιωνει.Αρκετα ψευτικες φωνουλες καυλας πριν καν μπει ο τιγρης στη μηχανη.Ηταν μια δαφορετικη εμπειρια αλλα οχι για περαιτερω φραγκα
Καλησπερα στην παρεα, στους μαχητες της ενημερωσης!!!!!!
Qu' est qu' se "κινεζακι" ????
New entry???
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.619
- Πόντοι
- 2.356
κανε μας αν θελεις μια περιγραφη της κινεζαςΕνημερωση για κινεζουλα συναγωνιστες.Πριν λιγο γυρισα.Τα προγραμματα ολα στο 20 λεπτο βαρια,μασαζ μηδεν.Η κινεζουλα απο εμφανιση πολυ καλη,αρκετα ψαρωμενη ομως στο δωματιο.Καλη πιπα ακαποτη,στο κυριως απλα το διεκπεραιωνει.Αρκετα ψευτικες φωνουλες καυλας πριν καν μπει ο τιγρης στη μηχανη.Ηταν μια δαφορετικη εμπειρια αλλα οχι για περαιτερω φραγκα
αληθεια κινεζα γνησια ειναι η καπου εκει κοντα
γιατι ολες εκει γυρω μοιαζουν κ τι ηλικια εχει
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Kαλημέρα μάγκες
Εγώ μόνο την είδα δεν πέρασα σε δωμάτιο
Είναι γύρω στα 30 μελαχρινή με καλό στήθος για κινέζα.Εμένα μου κάνει για Μαλαισιανή-Ταυλανδή πιο πολύ λόγω σκούρου χρώματος δέρματος.
Η ίδια πάντως επέμενε ότι είναι Κινέζα.Ταυτότητα,διαβατήριο δε ζήτησα.
Είναι στο μαγαζί της Κ.Καραμανλή στο ρεύμα προς κέντρο(θα το βρείτε στο κατάλογο,υπάρχει και αγγελία σε εφημερίδες με τηλέφωνο)
Εγώ μόνο την είδα δεν πέρασα σε δωμάτιο
Είναι γύρω στα 30 μελαχρινή με καλό στήθος για κινέζα.Εμένα μου κάνει για Μαλαισιανή-Ταυλανδή πιο πολύ λόγω σκούρου χρώματος δέρματος.
Η ίδια πάντως επέμενε ότι είναι Κινέζα.Ταυτότητα,διαβατήριο δε ζήτησα.
Είναι στο μαγαζί της Κ.Καραμανλή στο ρεύμα προς κέντρο(θα το βρείτε στο κατάλογο,υπάρχει και αγγελία σε εφημερίδες με τηλέφωνο)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αλήθεια θυμάστε παλιότερα(8-10 χρόνια πριν)μια κινέζα πάνω απ το ΤV Mακεδονία?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πήγε κανείς πουθενά μάγκες να διαβάσουμε κι εμείς τα γερόντια τίποτα να μορφωθούμε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κινεζούλα εδώ για τον φίλο που ρώτησε
Κ. Καραμανλή 143 ΡΗΛΑΞ
Κ. Καραμανλή 143 ΡΗΛΑΞ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κινεζούλα εδώ για τον φίλο που ρώτησε
Κ. Καραμανλή 143 ΡΗΛΑΞ
Καλημερα φιλε house, δεν εχουμε ενημερωση για εσας τους παπουδες, εμεις οι παπουδες!!!
Αυτο ειναι νεο/παλιο????? Δεν το γνωριζω καθολου........prive προφανως,ε??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
New με αγγελία,οπότε όχι πριβέ
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
New με αγγελία,οπότε όχι πριβέ
Thanx man, ισως κανω μια εξορμηση τωρα που μπορω, να θυμηθω τα παλια, ετσι για φρεσκαρισμα!!!!!!!! Εννοειται οτι θα ερθω με νεα, αν βολεψει, παω για αγγελιοφορο!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Check Your Inbox Μate
Την καλημερα μου.....υπαρχει μηπως το τηλεφωνο???απο βδομαδα λεω να δω τι παιζει κ κειNew με αγγελία,οπότε όχι πριβέ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Άντε να γράψουμε κι ένα review για να μην παραπονιέστε οι γκρινιάρηδες
Χτες αργά το απόγευμα μετά τα τσιπουράκια που ήπιαμε με τον παππού κάτι με έτρωγε να πάω μια καταδρομική με συγκεκριμένο στόχο.
Ο δρόμος με έβγαλε στο Ρεσόρτ,τα τεμάχια γνωστά (8) μη τα ξαναγράφουμε πάλι,δείτε προχτεσινή ενημέρωση.
Η Έμιλυ(πριν στην Εβίτα) είναι μια 30άρα Αθηναία(Πειραιώτισσα) με κατσαρά ξανθά μακρυά μαλλιά.Πολύ καλό σώμα ψηλή, λεπτή.
Αρκετά όμως επαγγελματίας για τα δικά μου γούστα.Ότι τόχει τόχει δε λέω αλλά πολύ επαγγελματισμός ρε παιδί μου.
Μην αφήσετε να σας πάρει τον αέρα αν θέλετε να περάσετε καλα.Εγώ μια χαρά πέρασα (με όλες περνάω καλά ).
Η κωλάρα της είναι όλα τα λεφτά.Στα προφορικά είναι πάρα πολύ καλή, στα γραπτά υστερεί λίγο. ;)
Χτες αργά το απόγευμα μετά τα τσιπουράκια που ήπιαμε με τον παππού κάτι με έτρωγε να πάω μια καταδρομική με συγκεκριμένο στόχο.
Ο δρόμος με έβγαλε στο Ρεσόρτ,τα τεμάχια γνωστά (8) μη τα ξαναγράφουμε πάλι,δείτε προχτεσινή ενημέρωση.
Η Έμιλυ(πριν στην Εβίτα) είναι μια 30άρα Αθηναία(Πειραιώτισσα) με κατσαρά ξανθά μακρυά μαλλιά.Πολύ καλό σώμα ψηλή, λεπτή.
Αρκετά όμως επαγγελματίας για τα δικά μου γούστα.Ότι τόχει τόχει δε λέω αλλά πολύ επαγγελματισμός ρε παιδί μου.
Μην αφήσετε να σας πάρει τον αέρα αν θέλετε να περάσετε καλα.Εγώ μια χαρά πέρασα (με όλες περνάω καλά ).
Η κωλάρα της είναι όλα τα λεφτά.Στα προφορικά είναι πάρα πολύ καλή, στα γραπτά υστερεί λίγο. ;)