KASKANTER75
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αστα να πανε για κανενα αγιο ορος ειμαστε να με διαβασουν ή να αλλαξω πολη
και παλι νεος μετα απο τοσα χρονιαδε βγάζει το πηλίκιο μπροστά στην πόρτα μήπως;;;
αστα να πανε για κανενα αγιο ορος ειμαστε να με διαβασουν ή να αλλαξω πολη
καλαβρυτων 28 καλαμαρια καθετη στη ανδριανουπολεως καλαμαριακαλά, πριν φύγεις γράψε, εδώ, σε ποιά διεύθυνση πήγες;;;
καλαβρυτων 28 καλαμαρια καθετη στη ανδριανουπολεως καλαμαρια
Το πηλίκιο τόβγαλε, τη στολή ξέχασε.Καλοκαιράκι είναι ρε συ, χαλαρά βερμούδα, παντόφλα κι έτσι.Χωρίς μαύρο γυαλί όμως(ιδίως το βράδυ)και παλι νεος μετα απο τοσα χρονια
Πέρα απ την πλάκα, πιθανόν να είναι λάθος στον κατάλογο εδώ που γράφει 28, αν λέει 26 ο παππούς 26 είναιθα παω με την βερμουδα ευχαριστω
Πέρα απ την πλάκα, πιθανόν να είναι λάθος στον κατάλογο εδώ που γράφει 28, αν λέει 26 ο παππούς 26 είναι
Κεντρα Μυοχαλαρωσης Θεσσαλονικης
1. Resort: Βασ. Όλγας 44 (ακα Καλλιδοπούλου)
2. Antistress Center: Παντελή Χόρν, απέναντι από Eurobank (ακα Βούλγαρη)
3. Angel Spa: Σμύρνης 56-58, απέναντι από εκκλησία Αγ. Παρασκευής, Κρήνη, Καλαμαριά
4. Τσιμισκή 36 (Πρώην Βασ. Γεωργίου ακα Ford)
5. Βασ. Όλγας 69 (ακα Seven)
6. Body Relax: Εγνατίας 136
7. Golden Spa:Βασ. Όλγας 126
8. Ί. Δραγούμη 42
9. Εscape, Καλαβρύτων 26(Ανδριανουπόλεως) Εβίτα πρώην στην Καλιδοπούλου
10. Smile, Κ. Καραμανλη, (Βασίλης)
11. Έυοσμος (Δήμητρα)
12. Καμάρα (Μάγκυ)
13. Avis, Βας. Όλγας 147
14. Αμπελόκηποι
15. Μοναστηρίου ( Βασιλης )
16. Edelweiss Βασ. Ολγας
17. Nασια ( Παπαφη )
credit to LaBill and "The Nature Boy" Ric Flair WOOOOOO !!!
Παππού ποιο είναι το ίδιο με μάγκυ?
καλα κ μια που πηγες γιατι δε κοιταξες κ τα διπλανακαλαβρυτων 28 καλαμαρια καθετη στη ανδριανουπολεως καλαμαρια
Ακόμα να τη χτίσουν? Γαμημένη κρίση χτύπησες και την οικοδομήκαλα κ μια που πηγες γιατι δε κοιταξες κ τα διπλανα
κ εγω οταν πρωτοπηγα ειδα μια καινουρια οικοδομη
αλλα κοιταξα κ διπλα κ οντως ηταν ;)
φαντασου εχει κανα 2 χρονακια κ ετσι ειναι ακομηΑκόμα να τη χτίσουν? Γαμημένη κρίση χτύπησες και την οικοδομή
Κανά 100άρικο που θα βρούμε τέτοια ώρα μου λες?φαντασου εχει κανα 2 χρονακια κ εστι ειναι ακομη
παλι ρε αχορταγε, στο τελος σε βλεπω να μονομαχεις με τον παπαζοληΚανά 100άρικο που θα βρούμε τέτοια ώρα μου λες?
Τι να κλάσει αυτός ρεπαλι ρε αχορταγε, στο τελος σε βλεπω να μονομαχεις με τον παπαζολη