Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οταν αρχίσουν οι αναδουλειές θα βάλουν μυαλό σιγά σιγά
μηπως πρέπει να λειτουργήσουμε ως καταναλωτές;;;
Δηλαδή;;;
να κανετε και πορεια και καταληψη στα ιδρυματα! Να μην εγκαταλειψετε αν δε δικαιωθειτε!διεκδίκηση, αποχή, επιβράβευση.... πχ
να κανετε και πορεια και καταληψη στα ιδρυματα! Να μην εγκαταλειψετε αν δε δικαιωθειτε!
Ρε πλουτοκράτη γιατί ειρωνεύεσαι;!να κανετε και πορεια και καταληψη στα ιδρυματα! Να μην εγκαταλειψετε αν δε δικαιωθειτε!
δεν ειμαι πλουτοκρατης ρε παπαρα, εξυπνος καταναλωτης ειμαι! Αντι να δινω κατοσταριες για να μου παιζουνε μια μαλακια τα μαζευω και παω μια και καλη επανω και ξεσκιζομαι στον τσοπου!Ρε πλουτοκράτη γιατί ειρωνεύεσαι;!![]()
Nτροπή σου καπιτάλα!!!
Λεφτά δεν υπάρχουν σε όλα τα πορτοφόλια ρεεε,μην κοιτάς το δικό σου!!!![]()
![]()
![]()
50e έχει η μαλακία ανενημέρωτε!!!δεν ειμαι πλουτοκρατης ρε παπαρα, εξυπνος καταναλωτης ειμαι! Αντι να δινω κατοσταριες για να μου παιζουνε μια μαλακια τα μαζευω και παω μια και καλη επανω και ξεσκιζομαι στον τσοπου!
δεν ειμαι πλουτοκρατης ρε παπαρα, εξυπνος καταναλωτης ειμαι! Αντι να δινω κατοσταριες για να μου παιζουνε μια μαλακια τα μαζευω και παω μια και καλη επανω και ξεσκιζομαι στον τσοπου!
Ευχαριστω φιλε geo6 για την πληροφορια.Δεν μπορω να σου στειλω pm με πεταει εξω δεν ξερω γιατι.Μαυρακι ειχα την καψα να δοκιμασω.Αν και ηταν λιγο σφιγμενη,δευτερη μερα στη δουλεια μου ειπε, ηταν αστερι.Καμια σχεση ρε φιλε το κορμι της με τις δικες μας.Γαμω τη Μεσογειο μου ωρες ωρες.Απο μασαζ μετριοτητα αλλα πολυ θερμο το μωρο.Αν και αυτο ειναι για delivery δεν την βλεπω να καθεται πολυ στο μασατζιδικο.Να σαι καλα παντως η ενημερωση σου ηταν αμεση.Να ξερα που τα μαθαινεις ολα αμεσως...
Ελπιζω να σε καλυψα παππου.Καληνυχτω