pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Που θα χαλαρώσουμε σήμερα παίχτες?
Αντε φιλε μου να αναψει το παιχνιδι παλι!!
Θα παρακολουθω εναγωνιως!!
Που θα χαλαρώσουμε σήμερα παίχτες?
Να πάμε κάπου όλοι μαζί δηλαδή?
Διηγώντας τα να κλαις είναι παίχτη τα παλιά,καλά και άσχημα, ήταν οι πιο ρομαντικές αλλά και πιο "άγριες" εποχές της πορνοαναζήτησης.Φαντάσου ότι τότε δεν υπήρχε ιντερνετ για πληροφορηση αλλά και παραπληροφόρησηΚαλές είναι και οι αναμνήσεις, να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι στο άθλημα
Θα πάμε μαζί αν και μου την λες συχνά πυκνά, θα κάνω το ψυχικόΝα πάμε κάπου όλοι μαζί δηλαδή?
ΠΑΠΟΥΔΕΣ πες καλύτεραΚοιτε φιλε, καλη ιδεα για εμας τους πρωταρηδες.
Θα μας μυησουν πιο γρηγορα, ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ!!
ΠΑΠΟΥΔΕΣ πες καλύτερα
Θα πάμε μαζί αν και μου την λες συχνά πυκνά, θα κάνω το ψυχικό
όλα οκ, να μυο-χαλαρώσουμε όλοι παλιοί και νέοιΑν έσφαλα ζητώ συγγνώμη, αλλά τι σου την λέω συχνά πυκνά? Δεν θυμάμαι να ήρθαμε σε κόντρα οι δυο μας? Εκτός αν κάνω λάθος. Φταίει και η ηλικία και η πολλή μυοχαλάρωση τώρα τελευταία.
Δεν θα έχουμε και πρόβλημα να κάτσουμε όλοι μαζί στο σαλονάκι λόγω διακριτικότηταςΕγώ πάλι αν με πείτε παππού θα αισθανθώ κάπως... ωραία!
Μέσα για την συνάντηση και την επίσκεψη σε ίδρυμα όλοι μαζί! Χαβαλέ θα έχει...
Δεν θα έχουμε και πρόβλημα να κάτσουμε όλοι μαζί στο σαλονάκι λόγω διακριτικότητας
Ειδοποιηστε ομως εγκαιρα το μαγαζι που θα πατε να φροντισουν να φερουν και κανενα κυλικειο μαζι τους...Δεν θα έχουμε και πρόβλημα να κάτσουμε όλοι μαζί στο σαλονάκι λόγω διακριτικότητας
έχεις δίκιο μαν, αφού να "φάμε" θα πάμε.Θα παραγγείλω μπιζόλες για όλους εκτός αν κάποιος νηστεύειΕιδοποιηστε ομως εγκαιρα το μαγαζι που θα πατε να φροντισουν να φερουν και κανενα κυλικειο μαζι τους...
τι μου θυμισες φιλε μου..Μαρινα..τον τυπο με το τηλ που σε εστελνε στα δωματια κατω, γραφηκες σκηνες..γυρω στο 1990 ..αρε χρονια!!Μαρίνα Μαρίνα Μαρίνα, μεγάλωσες γενιές και γενιές
Από το φραπεδάκι στο καφέ του 7ου ορόφου στα φραπεδάκια κλπ 1,2 σκάλες κάτω
ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Με το τεράστιο ασύρματο λευκό τηλέφωνοτι μου θυμισες φιλε μου..Μαρινα..τον τυπο με το τηλ που σε εστελνε στα δωματια κατω, γραφηκες σκηνες..γυρω στο 1990 ..αρε χρονια!!