Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα με εχεις πετυχει τοτε,χαχα,συμπληρωσε αναμνησεις...
Τι μου θύμισες ρε μαλάκα. Τρελές φάσεις. Κατα καιρούς μάζευαν υπογραφές οι θείτσες της οικοδομής για να την διώξουν. Βέβαια παίρναν τ'αρχίδια μου γιατί το σπίτι ήταν δικό της.  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι μου θύμισες ρε μαλάκα. Τρελές φάσεις. Κατα καιρούς μάζευαν υπογραφές οι θείτσες της οικοδομής για να την διώξουν. Βέβαια παίρναν τ'αρχίδια μου γιατί το σπίτι ήταν δικό της.  :2funny:
Το κορυφαιο ηταν που μετα απο μια μπουκα,ξαναπηγα και οταν της χτυπησε αγνωστος το κουδουνι με εβαλε στην κουζινα ταχα οτι επιδιορθωνω μια βλαβη στο ψυγειο,αν ειχε θα μου δινε και την φορμα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το κορυφαιο ηταν που μετα απο μια μπουκα,ξαναπηγα και οταν της χτυπησε αγνωστος το κουδουνι με εβαλε στην κουζινα ταχα οτι επιδιορθωνω μια βλαβη στο ψυγειο,αν ειχε θα μου δινε και την φορμα...
Πολύ σκατόφατσα πάντως η καριόλα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πολύ σκατόφατσα πάντως η καριόλα
Στα νιατα της πρεπει να ελεγε πολλα,την προλαβα μεγαλη.Η πλακα ειναι οτι καθε φορα που ξεμενε απο κοριτσια με επαιρνε και μου προτεινε να ερθω να μου κανει μασσαζ η ιδια.Της εξηγουσα οτι παρολο που γουσταρω τις ταινιες τρομου δεν θα ηθελα να ζησω καποιες απο τις σκηνες τους...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στα νιατα της πρεπει να ελεγε πολλα,την προλαβα μεγαλη.Η πλακα ειναι οτι καθε φορα που ξεμενε απο κοριτσια με επαιρνε και μου προτεινε να ερθω να μου κανει μασσαζ η ιδια.Της εξηγουσα οτι παρολο που γουσταρω τις ταινιες τρομου δεν θα ηθελα να ζησω καποιες απο τις σκηνες τους...
Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Ξηγημένη πάντως, δεν με κάρφωσε στη μάνα μου ποτέ  :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Ξηγημένη πάντως, δεν με κάρφωσε στη μάνα μου ποτέ  :2funny:
Χαζη δεν ηταν...λιγο αφελης ισως,για αυτο την πατουσε.Μεχρι πριν κανα χρονο μιλουσαμε αλλα τα χει παρατησει τωρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χαζη δεν ηταν...λιγο αφελης ισως,για αυτο την πατουσε.Μεχρι πριν κανα χρονο μιλουσαμε αλλα τα χει παρατησει τωρα.
Μαλάκα μου θα με πάρουν τα ζουμιά. Α ρε νειάταααααααααααααααα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πέτρο πρόσεχε τις σκάλες που πατάς παίχτη,και πες στο συνεργείο καθαρισμού να τις τρίψουν καλά :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πέτρο πρόσεχε τις σκάλες που πατάς παίχτη,και πες στο συνεργείο καθαρισμού να τις τρίψουν καλά :2funny:
Έχω μετακομίσει αδελφέ εδώ και πολλά χρόνια. Πάρτε σκηνικό. Είμαι με μια γκόμενα και την γαμάω στα όρθια στον ημιόροφο και βγαίνουν εκείνη την ώρα δυο τύποι από την Άννα και μας κάνουν τσακωτούς. Και πετάει ο τύπος την ατάκα "τι γίνεται εδω ρε μαλάκα, κάθε όροφος και άλλο μαγαζί?"

αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έχω μετακομίσει αδελφέ εδώ και πολλά χρόνια. Πάρτε σκηνικό. Είμαι με μια γκόμενα και την γαμάω στα όρθια στον ημιόροφο και βγαίνουν εκείνη την ώρα δυο τύποι από την Άννα και μας κάνουν τσακωτούς. Και πετάει ο τύπος την ατάκα "τι γίνεται εδω ρε μαλάκα, κάθε όροφος και άλλο μαγαζί?"

αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα
Πως δεν βγηκε εξω η Αννα να σου ζηταει τα γαμησιατικα δεν λες? :2funny: :2funny: :2funny:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα, παιδες ωραια ολα αυτα,
αλλα γιατι δεν πατε σε κατι πιο φρεσκο
να παρουμε και εμεις οι νεοι (στο αθλημα)
κανα καλο τιπ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλημερα, παιδες ωραια ολα αυτα,
αλλα γιατι δεν πατε σε κατι πιο φρεσκο
να παρουμε και εμεις οι νεοι (στο αθλημα)
κανα καλο τιπ.

φίλε,για εκείνο δεν ξέρω...δεν κινούμαι δυτικά,ανατολικά μένω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
451
Πόντοι
36
Καλές είναι και οι αναμνήσεις, να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι στο άθλημα

House of Fun