House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Έλα να σε σκίσω τώρα. Στον απο πάνω όροφο έμενα
Έλα να σε σκίσω τώρα. Στον απο πάνω όροφο έμενα
Τι μου θύμισες ρε μαλάκα. Τρελές φάσεις. Κατα καιρούς μάζευαν υπογραφές οι θείτσες της οικοδομής για να την διώξουν. Βέβαια παίρναν τ'αρχίδια μου γιατί το σπίτι ήταν δικό της.Θα με εχεις πετυχει τοτε,χαχα,συμπληρωσε αναμνησεις...
Το κορυφαιο ηταν που μετα απο μια μπουκα,ξαναπηγα και οταν της χτυπησε αγνωστος το κουδουνι με εβαλε στην κουζινα ταχα οτι επιδιορθωνω μια βλαβη στο ψυγειο,αν ειχε θα μου δινε και την φορμα...Τι μου θύμισες ρε μαλάκα. Τρελές φάσεις. Κατα καιρούς μάζευαν υπογραφές οι θείτσες της οικοδομής για να την διώξουν. Βέβαια παίρναν τ'αρχίδια μου γιατί το σπίτι ήταν δικό της.
Πολύ σκατόφατσα πάντως η καριόλαΤο κορυφαιο ηταν που μετα απο μια μπουκα,ξαναπηγα και οταν της χτυπησε αγνωστος το κουδουνι με εβαλε στην κουζινα ταχα οτι επιδιορθωνω μια βλαβη στο ψυγειο,αν ειχε θα μου δινε και την φορμα...
Στα νιατα της πρεπει να ελεγε πολλα,την προλαβα μεγαλη.Η πλακα ειναι οτι καθε φορα που ξεμενε απο κοριτσια με επαιρνε και μου προτεινε να ερθω να μου κανει μασσαζ η ιδια.Της εξηγουσα οτι παρολο που γουσταρω τις ταινιες τρομου δεν θα ηθελα να ζησω καποιες απο τις σκηνες τους...Πολύ σκατόφατσα πάντως η καριόλα
Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Ξηγημένη πάντως, δεν με κάρφωσε στη μάνα μου ποτέΣτα νιατα της πρεπει να ελεγε πολλα,την προλαβα μεγαλη.Η πλακα ειναι οτι καθε φορα που ξεμενε απο κοριτσια με επαιρνε και μου προτεινε να ερθω να μου κανει μασσαζ η ιδια.Της εξηγουσα οτι παρολο που γουσταρω τις ταινιες τρομου δεν θα ηθελα να ζησω καποιες απο τις σκηνες τους...
Χαζη δεν ηταν...λιγο αφελης ισως,για αυτο την πατουσε.Μεχρι πριν κανα χρονο μιλουσαμε αλλα τα χει παρατησει τωρα.Αχαχαχαχαχαχαχαχα. Ξηγημένη πάντως, δεν με κάρφωσε στη μάνα μου ποτέ
Μαλάκα μου θα με πάρουν τα ζουμιά. Α ρε νειάτααααααααααααααααΧαζη δεν ηταν...λιγο αφελης ισως,για αυτο την πατουσε.Μεχρι πριν κανα χρονο μιλουσαμε αλλα τα χει παρατησει τωρα.
Γαμησε τα μαλακα,εχω κανει καταθεσεις στην πολυκατοικια σου αβερτα...αξεχαστες εποχες.Μαλάκα μου θα με πάρουν τα ζουμιά. Α ρε νειάταααααααααααααααα
Οχι ρε,ειμασταν καλα παιδια,σκουπιζαμε πριν φυγουμε...Πέτρο πρόσεχε τις σκάλες που πατάς παίχτη,και πες στο συνεργείο καθαρισμού να τις τρίψουν καλά
Έχω μετακομίσει αδελφέ εδώ και πολλά χρόνια. Πάρτε σκηνικό. Είμαι με μια γκόμενα και την γαμάω στα όρθια στον ημιόροφο και βγαίνουν εκείνη την ώρα δυο τύποι από την Άννα και μας κάνουν τσακωτούς. Και πετάει ο τύπος την ατάκα "τι γίνεται εδω ρε μαλάκα, κάθε όροφος και άλλο μαγαζί?"Πέτρο πρόσεχε τις σκάλες που πατάς παίχτη,και πες στο συνεργείο καθαρισμού να τις τρίψουν καλά
Πως δεν βγηκε εξω η Αννα να σου ζηταει τα γαμησιατικα δεν λες?Έχω μετακομίσει αδελφέ εδώ και πολλά χρόνια. Πάρτε σκηνικό. Είμαι με μια γκόμενα και την γαμάω στα όρθια στον ημιόροφο και βγαίνουν εκείνη την ώρα δυο τύποι από την Άννα και μας κάνουν τσακωτούς. Και πετάει ο τύπος την ατάκα "τι γίνεται εδω ρε μαλάκα, κάθε όροφος και άλλο μαγαζί?"
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα
Καλημερα, παιδες ωραια ολα αυτα,
αλλα γιατι δεν πατε σε κατι πιο φρεσκο
να παρουμε και εμεις οι νεοι (στο αθλημα)
κανα καλο τιπ.
Ετσι,ετσι,να μαθαινετε τι τραβουσαμε εμεις οι παλιοι τις εποχες της πορναπαγορευσης...Καλές είναι και οι αναμνήσεις, να μαθαίνουμε και μεις οι νέοι στο άθλημα
Κι εγώ Ricεγω παντως εχω συγκινηθει ... :'(