top squirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ναι αυτη ειναι
Συγνωμη που σε πριζω εχει αναβαθμισει τις υπηρεσειες της? Γιατι στην Λιζα μονο φραπε έκανε...Τωρα δουλευει φουλ?
ναι αυτη ειναι
Πήγα πριν καιρό στη Λίζα Δωδεκαννήσου και μου πουλούσε φύκια για μόνο μασαζ κλπΜηπως ειναι η Μισελ που δουλευε στην Δωδεκανησσου στη Λιζα?
ολες στο μαγαζι κανουν φουλ. ολες ομως εχουν την εξης πολιτικη , εαν δεν εισαι γνωστος τους τοτε παιζει μονο μασσαζ αντε εκτονωση με χερι στην δευτερη φορα. οπως επισης εαν θελουν να σε διωξουν με τροπο απο το μαγαζι
Λέω να ρωτήσω για να μην φάω φόλα...
Την Κατερίνα στο Edelweiss της Εύας την έχει δοκιμάσει κανένας; Μιλφάκι φαίνεται αλλά πολλά υποσχόμενο!
Λέω να ρωτήσω για να μην φάω φόλα...
Την Κατερίνα στο Edelweiss της Εύας την έχει δοκιμάσει κανένας; Μιλφάκι φαίνεται αλλά πολλά υποσχόμενο!
η κατερίνα είναι όντως έτσι,βυζαρού με στήθος που ταιριάζει σε 40άρα θα έλεγα(πολύ μεγάλο,ευτυχώς σε πολύ καλή κατάσταση),σωμα-πρόσωπο νορμάλ,πρόγραμμα πολύ καλό
έχει έρθει και μια νταρντάνα μιλφ αρκετά εύσωμη μαργαρίτα αλλά δεν ξέρω πιο πολλά από πρόγραμμα κλπ,μεγαλόσωμη όμως
Mιλάμε για τη Σίσυ από πρώην μαγαζί του κέντρου? Λίγο πεταχτά δοντάκια ξανθό βρωμόσκυλο?άκουσα και για σίσσυ,αν είναι η γνωστή είναι ξανθιά,ωραία εμφάνιση,πρόγραμμα μέτριο όμως και ασταμάτητη πάρλα που σε εκνευρίζει
οχι man, αυτη συνεχιζει ...κεντρο ...Mιλάμε για τη Σίσυ από πρώην μαγαζί του κέντρου? Λίγο πεταχτά δοντάκια ξανθό βρωμόσκυλο?
Λία ξανθιά ή μελαχρινή, τι look έχει τώρα(παλιά ξανθούλα ήταν)Τη θυμάμαι που μου είπε και ευχαριστώ μετά(πριν πληρωθεί)Δεν με είπατε για την Κατερίνα... λέει; Δοκίμασα Λία της προάλες και έλεγε... Απλά είδα την Κατερίνα στην αρχή και κάτι μου ήρθε...
Έτσι, το λίγο γυφτέ-καβλωτικό-ξανθό των δυτικών προαστείωνΔεν είναι ξανθιά-ξανθιά... πιο πολύ καστανόξανθη θα την έλεγα!