Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Τα έξτρα γίνονται μέσα με τις κοπέλες. Αλλά μην φανταστείς τίποτα πολλά παραπάνω....Πηρα τηλέφωνο στο κρισταλ μου ειπε δεν παίζουν έξτρα, τι φάση με πολύ ύφος όμως
Τα έξτρα γίνονται μέσα με τις κοπέλες. Αλλά μην φανταστείς τίποτα πολλά παραπάνω....Πηρα τηλέφωνο στο κρισταλ μου ειπε δεν παίζουν έξτρα, τι φάση με πολύ ύφος όμως
Σε κανενα μη ρωτας στο τηλ εκτος απο 2 3 ανατολικα..πανε γδυσου ξαπλωσε και θα στο φυσηξουν..Πηρα τηλέφωνο στο κρισταλ μου ειπε δεν παίζουν έξτρα, τι φάση με πολύ ύφος όμως
Αυτην τελικα που την βρισκουμε ρε αδερφέ;Εγώ πάντως αυτή την Μαρίνα η Μαίρη ή όπως αλλιώς λέγεται που μιλάτε τόση ώρα παρόλο που με απάντησε γρήγορα στο μήνυμα που της έστειλα και μου είπε να της στείλω viber για να μιλήσουμε ενώ της έστειλα κάνα δυο φορές το νούμερο για να μιλήσουμε δεν απάντησε ποτέ.Μαλιστα με έστειλε ινμποξ ότι δεν της το έστειλα.Μαλλον κάπου χάνετε η κοπέλα.Παντως μοιάζει ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Αν και ασχετο με τα μασαζ..οπλισου με υπομονη..Αυτην τελικα που την βρισκουμε ρε αδερφέ;
Μας επεισες κι εσυ..καλησπερα στην ομαδα νεος στο Bourdela.... Παλιος σχετικα στην πιατσα....καταδρομικη στο Κρυσταλ με Μπελλα
Σε γενικες γραμμες καλο μασαζ... 2 μερος 70-90 ευρω γινεται πολυ καλη δουλεια !
Παπατζής γαρ...Μας επεισες κι εσυ..
Που βρίσκω τον αριθμό της;;Εγώ πάντως αυτή την Μαρίνα η Μαίρη ή όπως αλλιώς λέγεται που μιλάτε τόση ώρα παρόλο που με απάντησε γρήγορα στο μήνυμα που της έστειλα και μου είπε να της στείλω viber για να μιλήσουμε ενώ της έστειλα κάνα δυο φορές το νούμερο για να μιλήσουμε δεν απάντησε ποτέ.Μαλιστα με έστειλε ινμποξ ότι δεν της το έστειλα.Μαλλον κάπου χάνετε η κοπέλα.Παντως μοιάζει ενδιαφέρουσα περίπτωση.
φιλε αμα θες μπορω να σου εξηγησω αναλυτικα σε μηνυμα τι παιχτηκε!Μας επεισες κι εσυ..
Δεν τον έχω ούτε εγώ φίλε.Αυτο τόνισα πιο πάνω στο μήνυμα μου ότι δεν επικοινώνησε πότε να μου στείλει μήνυμα στο Viber που της έστειλα.Που βρίσκω τον αριθμό της;;
Μήπως είδε τη φωτο σου στο βαιμπερ και της φάνηκες γνωστός;Δεν τον έχω ούτε εγώ φίλε.Αυτο τόνισα πιο πάνω στο μήνυμα μου ότι δεν επικοινώνησε πότε να μου στείλει μήνυμα στο Viber που της έστειλα.
Σε μενα οχι γιατι δεν περναω καν την Αριστοτελους,δεν υπαρχει λογος..θα σου στειλουν αλλοι..φιλε αμα θες μπορω να σου εξηγησω αναλυτικα σε μηνυμα τι παιχτηκε!
δεν ειμαι εδω για να πουλαω παραμυθια!
αν νομιζεις οτι λεω ψεμματα ειλικρινα συγνωμη δεν ειχα τετοιο σκοπο!
Φωτογραφία δεν έχω στο Viber φίλε μου.Τωρα γιατί δεν έστειλε μήνυμα δεν μπορώ να ξέρω παρά το ότι της έστειλα 2 φορές το τηλέφωνο μου.Μήπως είδε τη φωτο σου στο βαιμπερ και της φάνηκες γνωστός;
Βέβαια η συγκεκριμένη δεν κάνει και καμιά προσπάθεια για να κρυφτεί απ οτι έχω καταλάβει..
ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΜΩΡΕ?Μήπως είδε τη φωτο σου στο βαιμπερ και της φάνηκες γνωστός;
Βέβαια η συγκεκριμένη δεν κάνει και καμιά προσπάθεια για να κρυφτεί απ οτι έχω καταλάβει..
Που μπορώ όμως να βρω αριθμό;; Υπάρχει κάποια αγγελία;;;Μήπως είδε τη φωτο σου στο βαιμπερ και της φάνηκες γνωστός;
Που θα την βρω;;ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΜΩΡΕ?
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?
ΕΧΕΙ ΠΙΠΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ !
ηρεμια πανω απο ολα !που θα την βρω;;;
Δες πιο πίσω ανέβασε την αγγελία της ο Addict.. Εκεί θα της στείλεις πρώτα και κάνεις τάμα να σου απαντήσειΠου μπορώ όμως να βρω αριθμό;; Υπάρχει κάποια αγγελία;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που θα την βρω;;
Δες πιο πίσω ανέβασε την αγγελία της ο Addict.. Εκεί θα της στείλεις πρώτα και κάνεις τάμα να σου απαντήσει
Θα το καταλάβεις εύκολα από το τηλέφωνο! Ο αριθμός είναι ίδιος με του παλιού body free...Παιδιά που είναι αυτό το παλιό body free είναι;
Θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί αν ήταν μέλος εδω και δούλευε όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του bou.Τώρα ειδικά μετά από τόση διαφήμιση εδώ θα έχει φουλάρει από μηνύματα
κουκουρουκου ειναι η Λενκα στην Βασ.ΟΛγας αυτη ειναι κλινικα καθυστηρημενη και εγκεφαλικα αμεα!Θα είχε μαζέψει πολύ χαρτί αν ήταν μέλος εδω και δούλευε όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του bou.
Αλλά γενικά είναι λίγο κουκουρουκου στα μυαλά