Διαγραμμένο μέλος 232573
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επίσης θέλω να ρωτήσω η πίπα CIF τι σημαίνει;,
Ναι dames σωστα.. Με λίγη έρευνα εδώ στο site το ξανά βρήκα.. Άλλαξε διεύθυνση (από ότι κατάλαβα σύνηθες φαινόμενο) αλλά όχι γειτονια.. Θα ξανασυνδεθω με την κοινότητα σύντομα.. Χάχαχα..Αν εννοείς το dames ζει κ βασιλεύει
Σε εμένα έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση ότι η κοπέλα είναι μέχρι 70€, δλδ με το στρινγκακι της.Δεν λένε τίποτα στο τηλέφωνο φίλε μου... Σου λένε έλα από εδώ και βλέπουμε....λες και έχουμε όρεξη να γράφουμε χιλιόμετρα.....μαυροοοο
Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?Πέρασμα σήμερα από vana και μασαζάκι με Βερόνικα !! Πολύ καλό επικοινωνιακό ! Καλό το αποτέλεσμα ! Σαν παρουσία όχι κάτι το ιδιαίτερο !
Πίπα με Cum In Face (Χύσιμο στο Πρόσωπο)Επίσης θέλω να ρωτήσω η πίπα CIF τι σημαίνει;,
Έχεις pmΤελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...
Την Βερόνικα την τίμησα από τον πρώτο της μήνα στην Βάνα λόγω προσώπου και σώματος.Τελικά με Βερόνικα από Βάνα τί γίνεται? Ένας λέει καλή άλλος μάπα. Ο.κ. γούστα είναι αλλά τί ισχύει?
Εχασες την μπάλα εΤλκ σε ποιο αξίζει να πας;
Τλκ σε ποιο αξίζει να πας;
πολυ καλήΤελευταία επίσκεψη στη Μαριάννα πριν λίγες μέρες. Όλες οι γνωστές Γιάννα, Χαρά, Κατερίνα, Εύα (όπου και προτιμήθηκε) και μια νέα με το όνομα Ζωή ηλικίας 30+/- αδύνατη γυμνασμενη με δυάρι στήθος κάστανοξανθη. Την έχει δοκιμάσει κανείς την Ζωή???...