Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Επισκεψη πριν απο λογο στο luxury και περασμα με δαναη . Παιδια η κοπελα ειναι πολυ κακη , οκ εχει καλο σωμα ομως το προσωπο πολυ χαλια γιαβτα γουστα μου. Στον δευτερο μερος τι να πρωτοπο δεν μιλουσε καθολου προσπαθουσα να κανω λιγο κατασταση και αυτη απλα ξεφυσουσε και μετα με ελεγε ιστοριες οτι εχει δοκιμασει τα παντα στο σεξ και τετοιο. Και το χειροτερο απο ολα η τυπισα οταν μου τον επαιζε με πονουσε και την σταματησα 4 φορες λεγοντας της οτι ποναω. Επισης στο λουξουρη δουλευει και η βιβη(παλια ηταν κρυσταλ) τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω την φενια(πρωην φαιδρα κρυσταλ) αλλα το σκεφτομαι μετα την σημερινη απογοητευση
Πάρε Φενια ή Στεφανια, εγγύηση!

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Να συνεισφέρω και εγώ κατιτίς στην κοινότητα,
Επίσκεψη πριν τις γιορτές στο nuru μασάζ.
Όπως τα είπαν οι προηγούμενοι συναθλήτες. Πήγα γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει και προετοιμασμένος. Εντωμεταξύ μυρωδιές και μούχλες δεν οσμίστηκα (παίζει να ήμουν ο πρώτος πελάτης της ημέρας). Κάνω το μπανάκι για φρεσκάρισμα και στην συνέχεια με οδηγεί στο σκοτεινό δωμάτιο. Ξαπλώνω μπρούμητα κατα τις υποδείξεις της κυρίας και αφήνομαι.
Πολύ ωραία αίσθηση με το λάδι, το κατέχει το κορίτσι, διακριτικά στην αρχή όπως ήμουν μπρούμυτα με πασάλειβε και στην επίμαχή περιοχή. Εγώ είχα αφηθεί και περίμενα, ήμουν και κουρασμένος και το απολάμβανα ήρεμος. Όπως με καθοδηγούσε αυτή πως να ξαπλώσω κ.τ.λ. σε κάποια φάση κατάλαβα ότι μου γλείφει τα αρχίδια και το περινέο. Τεντώνομαι και γλύφει και κωλοτρυπίδι, καθώς χάιδευε κιόλας και τα όργανα μου. Με παροτρύνει να γυρίσω και με τελειώνει με τη τεχνική με τα μπούτια της. Εγώ χαιδευα όλο το κορμι, ρόγες κ.τ.λ.
Δεύτερος γύρος επανάληψη μασαζ, τριψίματα, χουφτώματα, αλλά όχι γλυψίματα και με τελειώνει πάλι!
Μετά με πηγαίνει στο μπάνιο, μπαίνει και αυτή και με τρίβει να φύγουν τα λάδια.
Σύνολο χρόνου μίας ώρας, Αντίτιμο 100,00€.
Συνοψίζοντας πέρασα μια ώρα μέσα στην λαγνεία, τελείωσα απο κάβλα δύο φορές, χουφτωσα όπως ποτέ άλλοτε σε κανονικό μασατζιδικο, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί κανα σύμπτωμα covid, παρακαλώ μην κόλλησα κανα παράσημο (κακός συμβουλος η κάβλα) και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω!!!
Υ.Γ. απορώ ακόμα με την υπομονή μου που δεν της το έμπηξα είτε στο κρεβάτι, είτε στο ντούς!!!!
Πέρασα και εγώ και είναι όπως περιγράφεις! Απλά τέλειο αλλά τελείωσα 3 φορές στην ώρα...!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.093
Πόντοι
736

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΚΥΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ
Τρομερη βοηθεια φιλε κομα93!Δεν απαντησε σε κανεναν και δεν πηγε κανενας.

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
390
Πόντοι
21
Αν και είχα πει πως δεν θα ξαναπάω στα γνωστά καταστήματα μασάζ, και παρόλο που έχω πρόσβαση σε πριβέ καταστάσεις τύπου Εβίτα και Μαριάννα, είπα να δοκιμάσω ξανά, μπάς και έχει αλλάξει κατι. Τα συμπεράσματα δικά σας:

massagio: ξηγημενη η Αλεξια εκεί, γνωρίζει τον χώρο και ξέρει τι θέλει να δίνει το μαγαζί. Πέρασμα με Αννι και Αθηνά. Και οι 2 με μάσκα κατά την διάρκεια των συνεδρίων, και με έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον πελάτη.
Η Άννυ υπερβολικά αδύνατη, όμορφη αλλά αδύνατη, εγώ την συμπάθησα αλλά θα προτιμούσα λίγη περισσότερα σπιρτάδα. Αθηνά, πιο πρόσχαρη, μιλφακι που κάνει καλό μασάζ και δείχνει να γουστάρει γενικά.
το μαγαζί υπέροχο, πεντακάθαρο, με όλα τα κομφορ, ντουζακι εκτός δωματίου το μόνο αρνητικό, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα. Δωμάτια μεγάλα και οργανωμένα & με καλή διακόσμηση.

vana δεν πέρασα, με μπερδεύει η συνεχης αλλαγή των κοριτσιών.

Crystal: πέρασμα με Αρτεμη, προ γιορτών, σε μια guest εμφάνιση της . Πέρασμα με νεφέλη και με Κριστυ. Όμορφα κορίτσια και τα 2. Η νεφέλη, η γνωστή νεφέλη. Κριστυ νομίζω νέα στο μαγαζί, με σωματότυπο που μου αρέσει (μικρό στήθος, ωραίο πίσω μέρος)

περασα και από το aqua μια βόλτα, είδα νέες κοπέλες και τις κλασικές Ξένια και ΔΑΝΑΗ. Χώρος κλασικός και γνωστός, Νικ σούπερ αφεντικό, πέρασε με μια μικρούλα με γυμνασμένο κορμί, γλυκεια, με πολλά και άγρια μακριά μαλλιά, δεν θυμάμαι όνομα.

Πέρασμα από luxury, με τις ξανθιές Φενια και Στεφάνια. Όμορφες κοπέλες και οι 2, το μαγαζί έχει βελτιωθεί αρκετά. Έχει και μια κοπέλα με κοντό μαλλί που κάτι μου κάνει και θέλω να δοκιμάσω. Έχει την κλασική γυρολόγο με το τατουάζ στο μπούτι, και βλέπω στα insta stories τους πως έχουν και νέες παρουσίες.

γενικά μιλώντας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως και τα μαγαζιά καθορίζουν συμπεριφορές, δηλαδή το μέχρι πού θα προχωρήσει η κάθε κοπέλα. Αλλά και σίγουρα, κάθε κοπέλα βλέπει συμπεριφορές, ευγένεια κτλ και αν θέλει, προχωράει ανάλογα: ας είμαστε σωστοί, λοιπόν, και όχι κάγκουρες με τα κορίτσια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα λεφτά περιορισμένα, ας κάνουμε επιλογές. Και σίγουρα, μια και όλα τα μαγαζιά έχουν πελάτες, παίζουν και έξτρα, τα οποία λογικά δεν γράφονται εδώ μέσα για ευνόητους λόγους.
Καλή χρόνια σε όλους
Γεια σου φίλος ωραίος!!

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν είναι κάποιο ανοιχτό στο κέντρο με τις 10 το βράδυ;

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν είναι κάποιο ανοιχτό στο κέντρο με τις 10 το βράδυ;
Ρε φιλε εισαι σοβαρός;Μια φορά να μας γράψεις και καμία εμπειρία!Μονο ρωτάς εδώ μέσα !και να ήξερα δεν θα σου απαντούσα

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Επίσκεψη crystal Δευτέρα η Τρίτη αν θυμάμαι καλά!!Νεφελη εγγύηση στην επιλογή ήταν και μερικές ακόμα οι οποίες δεν μ έκαναν κλικ μόνο μια αν θυμάμαι καλά Ολίβια μου την είπε ίσως αυτή προτιμηθεί την άλλη φορά!!δεν θα γράψω για νεφέλη σχόλια είναι γνωστά όλα!!
Τελευταία το έψηνα να πάω σ αυτό το nuru που κάποιοι σχολίασαν με καλά σχόλια!!οποτε αφού δεν έχει τίποτα καλό να σφίξουμε αιντε τραβά!!
100 ευρώ η φάση!!
Η κοπέλα γύρω στα 30 αδύνατη μικρό στήθος συμπαθητική στο προσωπο
Σίγουρα αν η κοπέλα το πλάσαρε σε ένα πιο γκλάμουρ χώρο τα 100 θα ήταν τίμια για αυτή τη φάση
Στα του έργου η κοπελα κάνει καλή δουλίτσα ολόγυμνη γλιστράει σαν Χέλι σε πατάει παντού!!πιπα δεν κάνει αλλά φαντάζομαι ας είσαι καλός πελάτης κι σε πει ίσως παίξει
Καλή εμπειρία!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχουν δύο Κορίνες? Μια ξέρω η γιαγιά στην Ολγας χαμηλά. Απορώ ποιοι τη συντηρούν ακόμη? Κανονικά έπρεπε να μαζεύει κεριά και να καθαρίζει εικόνες από τα κραγιόν στην Αγία Τριάδα. Στην ηλικία της μόνο αυτό κάνουν οι θείες. Υπάρχει όμως και άλλη?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχουν δύο Κορίνες? Μια ξέρω η γιαγιά στην Ολγας χαμηλά. Απορώ ποιοι τη συντηρούν ακόμη? Κανονικά έπρεπε να μαζεύει κεριά και να καθαρίζει εικόνες από τα κραγιόν στην Αγία Τριάδα. Στην ηλικία της μόνο αυτό κάνουν οι θείες. Υπάρχει όμως και άλλη?
Αυτή που λες στη Βας ολγας 4 νομίζω την ξέρω κι εγώ!Μαλλον έχει αρκετό πελατολόγιο να ξέρεις αν και πραγματικά δεν βλέπεται!Ειχα πάει μια φορά για την εμπειρία και το κινητό της δεν σταματούσε να βαράει!Τωρα άλλη κορινα δεν ξέρω προς τα εκεί

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Αυτή που λες στη Βας ολγας 4 νομίζω την ξέρω κι εγώ!Μαλλον έχει αρκετό πελατολόγιο να ξέρεις αν και πραγματικά δεν βλέπεται!Ειχα πάει μια φορά για την εμπειρία και το κινητό της δεν σταματούσε να βαράει!Τωρα άλλη κορινα δεν ξέρω προς τα εκεί
Ακριβώς και εγώ μια φορά πήγα και πραγματικά ήταν από τις εμπειριες που λες ούτε στον εχθρό μας. Ισχύει ότι χτυπούσε ένα κινητό μόνιμα όπως επίσης Ακουγόταν ένας θόρυβος από μέσα και έλεγε ότι είναι η καθαριστρια. Τώρα αν στη δεύτερη τρίτη συνεδρια ξετιλύγετε από μέσα της η Lady Sonia να πούμε δε θα το μάθω ποτέ. ????????

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.865
Πόντοι
1.196
Ακριβώς και εγώ μια φορά πήγα και πραγματικά ήταν από τις εμπειριες που λες ούτε στον εχθρό μας. Ισχύει ότι χτυπούσε ένα κινητό μόνιμα όπως επίσης Ακουγόταν ένας θόρυβος από μέσα και έλεγε ότι είναι η καθαριστρια. Τώρα αν στη δεύτερη τρίτη συνεδρια ξετιλύγετε από μέσα της η Lady Sonia να πούμε δε θα το μάθω ποτέ. ????????
Έχασα και εγώ εκεί μια φορά και χρόνο και χρήμα ?

Commas93

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
38
Πόντοι
0
ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΡΟΖΙΤΑ ΑΠΟ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ!
ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΤΡΕΜΩ ΑΠ ΤΟ ΚΡΥΟ!
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΝ!ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ ΜΕ ΙΡΙΝΑ ΛΕΝΚΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΝ ΑΒΟΛΕΥΤΟ.
ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ 2ΛΕΠΤΟ!
ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΟΣΙΑΛ!

ΑΥΤΑ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
112
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Έχει κάποιος εμπειρία από Vana Spa και με ποιες κοπέλες? Αν θέλει κάποιος ας ενημερώσει εδώ ή inbox

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom