Αν και είχα πει πως δεν θα ξαναπάω στα γνωστά καταστήματα μασάζ, και παρόλο που έχω πρόσβαση σε πριβέ καταστάσεις τύπου Εβίτα και Μαριάννα, είπα να δοκιμάσω ξανά, μπάς και έχει αλλάξει κατι. Τα συμπεράσματα δικά σας:
massagio: ξηγημενη η Αλεξια εκεί, γνωρίζει τον χώρο και ξέρει τι θέλει να δίνει το μαγαζί. Πέρασμα με Αννι και Αθηνά. Και οι 2 με μάσκα κατά την διάρκεια των συνεδρίων, και με έλεγχο πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον πελάτη.
Η Άννυ υπερβολικά αδύνατη, όμορφη αλλά αδύνατη, εγώ την συμπάθησα αλλά θα προτιμούσα λίγη περισσότερα σπιρτάδα. Αθηνά, πιο πρόσχαρη, μιλφακι που κάνει καλό μασάζ και δείχνει να γουστάρει γενικά.
το μαγαζί υπέροχο, πεντακάθαρο, με όλα τα κομφορ, ντουζακι εκτός δωματίου το μόνο αρνητικό, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τα πάντα. Δωμάτια μεγάλα και οργανωμένα & με καλή διακόσμηση.
vana δεν πέρασα, με μπερδεύει η συνεχης αλλαγή των κοριτσιών.
Crystal: πέρασμα με Αρτεμη, προ γιορτών, σε μια guest εμφάνιση της . Πέρασμα με νεφέλη και με Κριστυ. Όμορφα κορίτσια και τα 2. Η νεφέλη, η γνωστή νεφέλη. Κριστυ νομίζω νέα στο μαγαζί, με σωματότυπο που μου αρέσει (μικρό στήθος, ωραίο πίσω μέρος)
περασα και από το aqua μια βόλτα, είδα νέες κοπέλες και τις κλασικές Ξένια και ΔΑΝΑΗ. Χώρος κλασικός και γνωστός, Νικ σούπερ αφεντικό, πέρασε με μια μικρούλα με γυμνασμένο κορμί, γλυκεια, με πολλά και άγρια μακριά μαλλιά, δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασμα από luxury, με τις ξανθιές Φενια και Στεφάνια. Όμορφες κοπέλες και οι 2, το μαγαζί έχει βελτιωθεί αρκετά. Έχει και μια κοπέλα με κοντό μαλλί που κάτι μου κάνει και θέλω να δοκιμάσω. Έχει την κλασική γυρολόγο με το τατουάζ στο μπούτι, και βλέπω στα insta stories τους πως έχουν και νέες παρουσίες.
γενικά μιλώντας, κατέληξα στο συμπέρασμα πως και τα μαγαζιά καθορίζουν συμπεριφορές, δηλαδή το μέχρι πού θα προχωρήσει η κάθε κοπέλα. Αλλά και σίγουρα, κάθε κοπέλα βλέπει συμπεριφορές, ευγένεια κτλ και αν θέλει, προχωράει ανάλογα: ας είμαστε σωστοί, λοιπόν, και όχι κάγκουρες με τα κορίτσια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα λεφτά περιορισμένα, ας κάνουμε επιλογές. Και σίγουρα, μια και όλα τα μαγαζιά έχουν πελάτες, παίζουν και έξτρα, τα οποία λογικά δεν γράφονται εδώ μέσα για ευνόητους λόγους.
Καλή χρόνια σε όλους