Εμπειρία φίλου που μένει εκτός Θεσσαλονίκης την βδομάδα των Χριστουγέννων στο ζεσι πήρε τηλέφωνο στον Μιχάλη και έκλεισε ραντεβού με Λάουρα είπαν όλα οκ και με το που έφτασε εκεί τον άφησαν μπήκε στο δωμάτιο έκανε μπάνιο και μετά τον ενημερώσαν ότι η Λάουρα έχει περίοδο και κάνει μόνο στοματικό τους έβρισε και εφυγε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη καύλα.
Αν ψήφιζα τη λαδοκόρη της χρονιάς αυτή θα ήταν η Αλεξία στο Crystal.
Εύχομαι ο νέος χρόνος να της πάρει 10 κιλά και να της βάλει full πακέτο υπηρεσιών.
Εύχομαι ο νέος χρόνος να της πάρει 10 κιλά και να της βάλει full πακέτο υπηρεσιών.
MassageAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Καλη χρονια συνοδοιποροι!
πειτε λιγο πληροφοριες για το μασατζιδικο που ειναι κατω τουμπα προς Αγ Θεραπωντα.
το ειχα διαβασει αρκετες σελιδες πιο πισω και εχει ψιλοξεχαστει.
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
πειτε λιγο πληροφοριες για το μασατζιδικο που ειναι κατω τουμπα προς Αγ Θεραπωντα.
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
κάτι μπερδεύεις αδερφέΚαλη χρονια συνοδοιποροι!
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
Κοντά στον άγιο θεράποντα δεν έχει μασάτζιδικο
Είχε το stars κωλομπαρο αλλά έκλεισε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη καύλα.
Και μαζί με αυτήν, να βάλει φουλ πρόγραμμα σε όλα τα κορίτσια του Crystal, μαζί με την επιστροφή της Νεφέλης. Αλλά μάλλον δεν θα το δούμε ούτε το ένα ούτε το άλλο...
Να μπει φουλ στο Κρίσταλ μου φαίνεται όνειρο τρελό όνειρο απατηλό δυστυχώς. Όσο για τη Νεφέλη καλομελετα και έρχεται από όσο με ενημέρωσαν επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά της μετά από άδειαΚαλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερη καύλα.
Και μαζί με αυτήν, να βάλει φουλ πρόγραμμα σε όλα τα κορίτσια του Crystal, μαζί με την επιστροφή της Νεφέλης. Αλλά μάλλον δεν θα το δούμε ούτε το ένα ούτε το άλλο...
Το ζεσι ειναι ακυρο παιδια!Το εκανε κ σε μενα ο κυρ Μιχαλης αυτο με το 20αρικο παραπανω.Τοσα χρονια πελατης εκει πραγματικα δεν ξαναπαταω που να κλεισουν ολα τα μπουρδελα κ τα στουντιο μαζι.Τωρα καταλαβα τι σκατοπαστα ειναι κ που εδινα τα λεφτα μου αδικως τοσον καιρο!!!
top squirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ο Μιχάλης είναι ο ορισμός του κουτοπόνηρου Ελληνάρα...τόσο που μένεις άναυδος με την βλακεία του...
Έχει τον πιο βρώμικο μη λειτουργικό χώρο στην πόλη και δεν τον νοιάζει καθόλου, ανεβάζει τις τιμές, λέει ψέματα,
μαλώνει με τις κοπέλες...Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που όταν μιλάει δεν καταλαβαίνεις τι λέει
και δεν έχει σηκωθεί ποτέ από εκείνη την καρέκλα...Αλήθεια πόσοι από εσάς τον έχετε δει όρθιο;
Έχει τον πιο βρώμικο μη λειτουργικό χώρο στην πόλη και δεν τον νοιάζει καθόλου, ανεβάζει τις τιμές, λέει ψέματα,
μαλώνει με τις κοπέλες...Αλλά τι περιμένεις από έναν άνθρωπο που όταν μιλάει δεν καταλαβαίνεις τι λέει
και δεν έχει σηκωθεί ποτέ από εκείνη την καρέκλα...Αλήθεια πόσοι από εσάς τον έχετε δει όρθιο;
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 169
- Πόντοι
- 1
καλησπερα και καλη χρονια σου το εστειλα και σε pm αλλα βλεπω ακομα το εχεις αδιαβαστο μαλλον αναφερεσε στο massagio το εχω επισκεπτει απο οτι καταλαβα το εχει αυτη που εχει και το crystal. Το massaggio ειναι κλειστο με την καραντινα πιθανολογο και το crystal. Στο massaggio παιζει μεχρι εκτονωση και αυτο οχι απο ολες τις κοπελες. Αν εχει καποιος καποια πληροφορηση απο τα prive μαριαννα και εβιτα παρακαλω ας γραψει κριτικη.Καλη χρονια συνοδοιποροι!
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Μαριάννα κλειστή για την χοντρή δε ξέρω αλλά την ξέρω πολλά χρόνια κ πιστεύω ότι δουλεύει κανονικάκαλησπερα και καλη χρονια σου το εστειλα και σε pm αλλα βλεπω ακομα το εχεις αδιαβαστο μαλλον αναφερεσε στο massagio το εχω επισκεπτει απο οτι καταλαβα το εχει αυτη που εχει και το crystal. Το massaggio ειναι κλειστο με την καραντινα πιθανολογο και το crystal. Στο massaggio παιζει μεχρι εκτονωση και αυτο οχι απο ολες τις κοπελες. Αν εχει καποιος καποια πληροφορηση απο τα prive μαριαννα και εβιτα παρακαλω ας γραψει κριτικη.Καλη χρονια συνοδοιποροι!
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
καλησπερα και καλη χρονια σου το εστειλα και σε pm αλλα βλεπω ακομα το εχεις αδιαβαστο μαλλον αναφερεσε στο massagio το εχω επισκεπτει απο οτι καταλαβα το εχει αυτη που εχει και το crystal. Το massaggio ειναι κλειστο με την καραντινα πιθανολογο και το crystal. Στο massaggio παιζει μεχρι εκτονωση και αυτο οχι απο ολες τις κοπελες. Αν εχει καποιος καποια πληροφορηση απο τα prive μαριαννα και εβιτα παρακαλω ας γραψει κριτικη.Καλη χρονια συνοδοιποροι!
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
Απ' όσο ξέρω το crystal είναι ανοιχτό, απλά νομίζω ότι δέχεται μόνο γνωστούς
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Λάθος ξέρεις ........κλειστό είναι......καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι σύντομα στη κανονικότητα του μασάζκαλησπερα και καλη χρονια σου το εστειλα και σε pm αλλα βλεπω ακομα το εχεις αδιαβαστο μαλλον αναφερεσε στο massagio το εχω επισκεπτει απο οτι καταλαβα το εχει αυτη που εχει και το crystal. Το massaggio ειναι κλειστο με την καραντινα πιθανολογο και το crystal. Στο massaggio παιζει μεχρι εκτονωση και αυτο οχι απο ολες τις κοπελες. Αν εχει καποιος καποια πληροφορηση απο τα prive μαριαννα και εβιτα παρακαλω ας γραψει κριτικη.Καλη χρονια συνοδοιποροι!
και αν ειναι ανοιχτο..
ειτε εδω ειτε πμ
Απ' όσο ξέρω το crystal είναι ανοιχτό, απλά νομίζω ότι δέχεται μόνο γνωστούς
δεν αξίζει απο εμφάνιση και γενικά το μαγαζί είναι πολύ χάλια η συμπεριφορά τους μακριά και μαυροΚαλησπερα σας και καλη χρονια!! Ελπιζω να ειστε ολοι υγιης!!! Θελω να ρωτησω για μια αννυ απο το luxury spa την εχει ακουσει κανενας;;
δωσε καμια εξτρα πληροφορια!! Πως ειναι αυτη εμφανησιακα;Παλικάρια μόλις γύρισα από zesi spa πέρασμα με λαουρα ,απίστευτο μωρό 24 χρόνων σαν να εισαι με την γκομενα σου απίστευτω κωλο υπεροχη .τιμή 80 ευρώ φουλ θα ξαναπάω