στην εγνατια πηγε εκει που ειναι το ρελαξ στον πρωτο
Τόσες φορές που έχει αλλάξει μέρος και ρόστερ η Άννα, δείχνει ότι κάτι δεν κανει καλά! Έχουμε κάτι για το νέο ρόστερ;
στην εγνατια πηγε εκει που ειναι το ρελαξ στον πρωτο
αυτη η Νανα πριν 2 χρονια ειχε μασατζιδικο στην Περραιβου Επισης δουλεψε και στο body free.Εχει κωλαρα απλα δεν της αρεσει η ακαποτη πιπα,φοβαται λεει.
Και σε εμενα εκανε ακαποτη πιπα και μάλιστα πολυ καλη και στο σεξ επίσης.σε εμενα εκανε...
Ουτε το ροστερ φταιει ουτε η τοποθεσία που δεν δουλεύει το μαγαζί αλλα η έλλειψη ενός καλού υπεύθυνου στο μαγαζι.Οι κοπελες δουλεύουν μονες χωρίς καποιον υπεύθυνο και κανουν ξεπετα ολες.Ημουν τακτικός πελατης στο μαγαζί και τις τρείς τελευταιες φορές που πηγα με διαφορετικη καθε φορα κοπελα τελειωναν στο εικοσιπενταλεπτο το φουλ πρόγραμμα.Μάλιστα την Μαρία που ειχα πάρει εκει στο φουλ πρόγραμμα με ξεπεταξε στο μισαωρο ενώ τώρα στον Μιχάλη πριν περάσουν 45 λεπτά δεν φεύγει απο το δωμάτιο.Η κοπέλα είναι ιδια με την διάφορα οτι εδω υπάρχει υπεύθυνος δεν κάνουν του κεφαλιου τους.Τόσες φορές που έχει αλλάξει μέρος και ρόστερ η Άννα, δείχνει ότι κάτι δεν κανει καλά! Έχουμε κάτι για το νέο ρόστερ;
και δηλαδή πλήρωσες 50+20 ή 50+20+20????Καλησπέρα και από μένα συναθλητές. Σήμερα στις 12 και μετά από πολύ καιρό επισκέφτηκα επιτέλους ένα ίδρυμα. Διάλεξα το ΒΑΝΑ ΣΠΑ Σταυρούπολη. Παρούσες η Ινα, η Θεόνη, η Χριστίνα και ακόμη ένα μεάχροινό "μωρό". Τα κορίτσια μου πρότειναν αν θέλω διπλό μασάζ στα 50. Δέχτηκα και διάλεξα το στανταράκι μου την Θεόνη με την Χριστίνα. Έπεσα διάνα γιατί και με το στανταράκι μου υπάρχει χημεία, αλλα και η Θεόνη με την Χριστίνα αποτελούν αχτύπητο δίδυμο. Πέρασα πολύ καλά , και θα ξαναπάω.
Αδερφε μου η Νανα ειναι μελανουρι με ωραιο πρόσωπο μετριο αναστημα σαρκοδη τσιμπουκοχειλα και βραζιλιανικη κολαρα.Λιγα κιλακια παραπάνω αλλα πολυ καυλα.Νανά σωματότυπος?
ΚαλησπέραΑδερφε μου η Νανα ειναι μελανουρι με ωραιο πρόσωπο μετριο αναστημα σαρκοδη τσιμπουκοχειλα και βραζιλιανικη κολαρα.Λιγα κιλακια παραπάνω αλλα πολυ καυλα.
Εχεις π.μ.Νανά σωματότυπος?
Καλώντας προ ημερών στο Crystal, συνάντησα μια διστακτικότητα και απροθυμία στο να μου πουν ποιες κοπέλες εργάζονται, αν υπάρχει κάποιο κενό κτλ κτλ. Σαν κάτι να μην πήγαινε καλά, δηλαδή. Αν πήγε τις 2-3 τελευταίες ημέρες κάποιος συναγωνιστής, ας ενημερώσει σχετικά.
χθες που πηγα ηταν 2 κοπελες,εκανα με το πουλεν μου την Νεφελη και περασα ΘΑΥΜΑΣΙΑ!Καλώντας προ ημερών στο Crystal, συνάντησα μια διστακτικότητα και απροθυμία στο να μου πουν ποιες κοπέλες εργάζονται, αν υπάρχει κάποιο κενό κτλ κτλ. Σαν κάτι να μην πήγαινε καλά, δηλαδή. Αν πήγε τις 2-3 τελευταίες ημέρες κάποιος συναγωνιστής, ας ενημερώσει σχετικά.