Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Τι θέλεις να μάθεις για την Ελένη;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Αν πήγε κανείς τελευταία bodyfree τι παίζει με τις τιμές; Εγώ τελευταία φορά ήταν από 50 μέχρι 80.
Για τους συναθλητές που έστειλαν πμ θα απαντήσω σύντομα μόλις συμπληρώσω τα 10 μηνύματα.
κανε μία ανάλυσή τι περιλαμβάνει το 60 κ το 80 κ τι είδες πού πήγες

Παιδιά εχεις κανεις εμπειρία από ελενη venus spa?
Ελένη κοντά στα 50 μιλάει συνέχεια γελάει χωρίς λόγο βγάζει κάτι κραυγές μυστήριες στο μασάζ καλή κ στο τελείωμα επίσης καλή

Υγ Βάνα πήγε κάνεις τελευταία απ ότι είδα πολλές νέες αφίξεις

Makis113

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
βγάζει ρούχά? Τελείωμα μόνο με χέρι υπάρχει περίπτωση για κάτι παραπάνω?

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16
Πόντοι
0
κανε μία ανάλυσή τι περιλαμβάνει το 60 κ το 80 κ τι είδες πού πήγες

Το 80 που πήρα εγώ περιλάμβανε όλο το πακέτο, δηλαδή και πίπα ακαποτη και σεξ. Νομίζω το 50 ξεκινούσε με χειρομαλαξη για τα υπόλοιπα δε θυμάμαι ακριβως

Ελένη κοντά στα 50 μιλάει συνέχεια γελάει χωρίς λόγο βγάζει κάτι κραυγές μυστήριες στο μασάζ καλή κ στο τελείωμα επίσης καλή

Υγ Βάνα πήγε κάνεις τελευταία απ ότι είδα πολλές νέες αφίξεις

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Κ από κοπέλες τι έχει το body free

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Πέρασμα την προηγούμενη βδομάδα από zesi . Διαθέσιμη η Μελίνα , μαύρα μακριά μαλλιά όμορφο πρόσωπο γύρω στα 25 και την έκοψα για 1,65 βυζί στο 2αρι κωλάρα..έχει 2 τατουάζ στον ώμο και στο μπούτι , αρκετά επικοινωνιακή .Μασάζ 6/10  και πίπα 9/10 ..έχει και σκουλαρίκη στην γλώσσα. τελείωμα στο στόμα ( τα φτύνει ) δίνει γλωσσόφιλα και δέχεται γλύψιμο κ δάχτυλο..διάρκεια 45- 50 λεπτά κόστος 60 ευρώ

Adius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
223
Πόντοι
280
Καλησπέρα. Πέρασμα την προηγούμενη βδομάδα από zesi . Διαθέσιμη η Μελίνα , μαύρα μακριά μαλλιά όμορφο πρόσωπο γύρω στα 25 και την έκοψα για 1,65 βυζί στο 2αρι κωλάρα..έχει 2 τατουάζ στον ώμο και στο μπούτι , αρκετά επικοινωνιακή .Μασάζ 6/10  και πίπα 9/10 ..έχει και σκουλαρίκη στην γλώσσα. τελείωμα στο στόμα ( τα φτύνει ) δίνει γλωσσόφιλα και δέχεται γλύψιμο κ δάχτυλο..διάρκεια 45- 50 λεπτά κόστος 60 ευρώ
Άρα αν το καταλαβαίνω σωστά η Μελίνα δεν κάνει φουλ πρόγραμμα μονο αυτά που περιεγραψες πολύ καλά.Η Μήπως αυτό επέλεξες????

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Κ από κοπέλες τι έχει το body free

Από κοπέλες βράστα κ'άστα!

Προσπερνάς από κάτω την εγνατία με ιλλιγιώδη ταχύτητα!

Άσε που είναι τραγικοί εκεί μέσα απο την άποψη ευγένειας, ξεπετάρα ολέο!!!

Μακρυά!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Από κοπέλες βράστα κ'άστα!

Προσπερνάς από κάτω την εγνατία με ιλλιγιώδη ταχύτητα!

Άσε που είναι τραγικοί εκεί μέσα απο την άποψη ευγένειας, ξεπετάρα ολέο!!!

Μακρυά!
είπα μήπως άλλαξε κάτι Αλλά μπα

Αγύριστο κεφάλι ο Νίκολας ο καρατεκας

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μια πληροφορία για τους συναθλητες που ψαχνουν την Αγγελική απο το body free.Δουλευει πλεον στο Ζεσι σπα με το ονομα Αννα καθε μερα απο της 12 το μεσημέρι μεχρι της 16 το απόγευμα.

• Like
Αντιδράσεις: Ampala

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
16
Πόντοι
0
Μια πληροφορία για τους συναθλητες που ψαχνουν την Αγγελική απο το body free.Δουλευει πλεον στο Ζεσι σπα με το ονομα Αννα καθε μερα απο της 12 το μεσημέρι μεχρι της 16 το απόγευμα.
Ευχαριστουμε πολύ για την πληροφορια

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
κανε μία περιγραφή πως είναι αυτή η αγγελική

grentas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Relax spa Εγνατίας 112 Στο δωμάτιο με Νατάσσα μασάζ χάδι 1ωρα. Δυστυχώς μόνο μασάζ κόστος 30ευρώ

• Like
Αντιδράσεις: thesp

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056

Κατάστημα με "διευρυμένο" ωράριο υπάρχει;
Αν όχι, γιατί δεν το δοκιμάζουν; Νομίζω υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές που θα το τιμούσαν

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Επίσκεψη στο Crystal. Παρούσες 4 κοπέλες: Αλεξία, Νεφέλη, Νάντια και Ντίνα (νομίζω) η νέα άφιξη.

Περιγραφή Ντίνας: Ή 30αρίζει ή μπορεί να τα περνάει ή είναι πολύ σπασμένη στο πρόσωπο, αδύνατη (περίπου στο σωματότυπο Νεφέλης όσοι γνωρίζετε), κοκκινομάλλα (όχι φυσικό χρώμα), γύρω στο 1.75.

Πέρασμα με Αλεξία, μιας και η Νάντια περίμενε ραντεβού. Αλλά την έχω βάλει στο μάτι, μιας και 2η φορά τώρα δεν έκατσε πάλι. Θεωρώ πως είναι το δυνατό χαρτί του μαγαζιού με βάση την εμφάνιση τουλάχιστον, αλλά και από υπηρεσίες δεν υστερεί σύμφωνα με κριτικές συναγωνιστών!

Για την Αλεξία δεν χρειάζεται θεωρώ να αναφέρω πολλά, μιας και έχω αναφερθεί ξανά και εγώ στο παρελθόν όπως και άλλοι εδώ μέσα. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν κάπως πιο βιαστική κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Κόστος: το γνωστό 50άρι με ελεύθερα πιασίματα και μόνο ενδυματολογικό στοιχείο ένα κορδόνι να βυθίζεται και να χάνεται στο πλούσιο πίσω της σύστημα. :kneel: Κρίμα που σταμάτησε το φουλ που έκανε παλιά εποχής Μεταξά. Είχε ακόμα πολλά να δώσει! :headbaning2:

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom