Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.155
Πόντοι
736
Μην αυταπατάστε αδελφοί, οι λαδοκόρες-τουλάχιστον για το 99% εξ ημών- δεν προσφέρουν τπτ άλλο. Οτιδήποτε άλλο και να ακούσετε είναι εκ του πονηρού προερχόμενο με στόχο την επανάληψη της επίσκεψης ξανά και ξανά.
Υπάρχει βέβαια και μια άλλη κατηγορία αναφορών, αυτή ταύτη που σκοπό έχει την αυτοεπιβεβαίωση του "εγώ και κανένας άλλος", την επιτομή του κομπλεξισμού, διανθισμένο με μπόλικη μοναξιά.
Όπως έχουν πει φωτισμένοι ειδικοί επιστήμονες στο παρελθόν, οι αρχέγονες συμπεριφορές και τα ένστικτα του ανθρώπου αποτυπώνονται καθαρά στην σεξουαλική συμπεριφορά.
Απλά και ξεκάθαρα αυτό φανερώνεται με απόλυτο τρόπο στο φορουμ!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μην αυταπατάστε αδελφοί, οι λαδοκόρες-τουλάχιστον για το 99% εξ ημών- δεν προσφέρουν τπτ άλλο. Οτιδήποτε άλλο και να ακούσετε είναι εκ του πονηρού προερχόμενο με στόχο την επανάληψη της επίσκεψης ξανά και ξανά.
Υπάρχει βέβαια και μια άλλη κατηγορία αναφορών, αυτή ταύτη που σκοπό έχει την αυτοεπιβεβαίωση του "εγώ και κανένας άλλος", την επιτομή του κομπλεξισμού, διανθισμένο με μπόλικη μοναξιά.
Όπως έχουν πει φωτισμένοι ειδικοί επιστήμονες στο παρελθόν, οι αρχέγονες συμπεριφορές και τα ένστικτα του ανθρώπου αποτυπώνονται καθαρά στην σεξουαλική συμπεριφορά.

Δε θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα. Μπράβο συνάδελφε.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
πηγα dames σημερα στις 12κ30
παρουσα 1 ξανθια γεματουλα γυρο στο 1,63 καπου 32-35 ηλικια.
Βυζια μεγαλα φυσηκα κρεμασμενα.
Σορυ ονομα δε συγκρατησα νομιζω Κατερινα.
Απο εμφανιση δεν ελεγε αλλα 1 ηταν περασα με 40ευρω.
Της λεω ασε το μασαζ και αφιερωσε χρονο στο handjob, μην με τελιωσεις στο 10λεπτο παρτο αργα.
Μου απανταει χερι ειναι ποσο να στον παιζω; Δεν θελεις καλυτερα και μασαζ;
Οκ λεω για να το λεει(κατι ξερει) γυρναω κανει ενα μασαζ 12λεπτο μετριο αλλα οχι αδιαφορο.
Μου λεει γυρνα και ξεκινα το handjob βγαζει βυζια περνει στισιμο για να πιανω κολο.
αρκετα καλη στο hanjob εκανε κατι γλυψηματα σε στηθος μου, κοιλια μου και εκανε και κατι βογκυτα απολαυσης.
Στο 5λεπτο τελιωσα δεν ξερω μετα πως θα συνεχιζε, αλλα φενοταν αρκετα ορεξατη.
Απο Δεσποινα που δοκιμασα στο παρελθον, ηταν καλυτερη στο handjob.
και απο πουτανες σε μπουρδελα ηταν καλυτερη στο handjob.
Σε μασαζ δεν εχω εμπειριες.

Γενικα αν ειχε και εμφανιση θα εμενα απολυτα ευχαριστημενος.
Το 40ευρω δεν το κλεω, νομιζω αξιζει δοκιμη (αν εξερεσεις την εμφανιση)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Κλίνω ευλαβικώς το γόνυ, στον συναγωνιστή  :kneel: :kneel: :kneel:
Το έπαιξες σαν Ουγγαρέζος βιολιστής !!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.155
Πόντοι
736
Ειχε τοποθετηθεί  η έννοια του ΄'μουνοδουλου'' αναλυτικά απο τον Μαγιακοφσκι στα ποιήματα του αδελφέ αλλά δεν είναι της παρούσης θα πέφταμε στα πολύ βαθιά.....

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα Παιδια.Περασμα προ εβδομαδας στο Aqua.Παλιοτερα ειχα κανει με την Ευα και τη Νινα.και τις 2 φορες ειχα μεινει ευχαριστημενος.Τωρα μου ειπαν οτι σταματησαν και οι 2.Ηταν η Ξενια και αλλες 2. Ρενα νομιζω η μια,ψιλοαδιαφορες.Περασα με Ξενια που μου αρεσε πιο πολυ.Στα του δωματιου καμια σχεση με Νινα και Ευα.
Διαδικαστικα πραγματα και μαλακια αποστειρωμενη με ενα ξενερωτο στυλ.Μου βγαλε οτι σαν να  ειναι στα τελευταια του το μαγαζι.Γιατι αν δουλευει ετσι δεν το βλεπω να κραταει και πολυ.Παντως για εμενα που δε ξερω καποιο πριβε ηταν καλα εκει μεχρι τωρα φανταζομαι.
Να ρωτησω κατι..Πηρα μια εφημεριδα Μακεδονικες Αγγελιες.Και πηρα τηλεφωνο σε μια απο τις αγγελιες.Λιζα πλατεια Δημοκρατιας,50 ευρω μου ειπε φανταζομαι θα εχει και εκτονωση.Γνωριζει κανεις αν αξιζει και απο εμφανιση πως ειναι?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Καλησπέρα αδέλφια. Ειδα μια ταμπέλα στη καλαμαρια πεζόδρομος και Κωνσταντινουπόλεως γωνία στο πρωτο όροφο. Ανεβαίνω να δω τι παιζει με κοιτάνε τις κοιτάω,καλές δε λέω αλλα με τα μάτια συνεννοηθήκαμε εκανα μεταβολή και μπούλο. Μαλλον το κατάστημα ειναι σοβαρό. Οχι για τα μούτρα μας. Πάλι ρόμπα έγινα. Καλές τσάρκες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα αδέλφια. Ειδα μια ταμπέλα στη καλαμαρια πεζόδρομος και Κωνσταντινουπόλεως γωνία στο πρωτο όροφο. Ανεβαίνω να δω τι παιζει με κοιτάνε τις κοιτάω,καλές δε λέω αλλα με τα μάτια συνεννοηθήκαμε εκανα μεταβολή και μπούλο. Μαλλον το κατάστημα ειναι σοβαρό. Οχι για τα μούτρα μας. Πάλι ρόμπα έγινα. Καλές τσάρκες.
δε πειράζει ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος

Δοκίμασε τη τυχη σου στο elit κ πες μας

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Καλημέρα. Πριν αρκετές ημέρες 2 επισκέψεις στο Venus Spa με στόχο αποκλειστικά μασάζ. Στο μαγαζί της Κων. Καραμανλή η Τζένη, ευχάριστη παρουσία με καμπύλες, ελληνίδα. Πάρα πολύ καλό μασάζ... Η επίσκεψη στην Μοναστηρίου έγινε με την Τζούλια. Ρουμάνα, λίγα ελληνικά, ευχάριστη κοπέλα αλλά το μασάζ πάρα πολύ μέτριο, μάλλον κάτω από μέτριο. Είχε από την αρχή τάση για να με καυλώσει και προφανώς τα κατάφερε.. Μου πρότεινε γρήγορα σχετικά να γυρίσω ανάσκελα και μου έπαιξε τον πούτσο.Τελείωσα πάρα πολύ δυνατά, είχε ελεύθερα πιασίματα παντού...

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Καλημερα. το Venus Spa ειναι free;;;
Αν ναι τι τιμες παιζουν;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλημέρα στην παρέα.
Μόνιμος κάτοικος κέντρου Θεσσαλονίκης. Παλαιότερα fun των Dames, είτε στην Τσιμισκή είτε στην Αγγελάκη. Έκοψα όταν πήγε προς τα ανατολικά, επέστρεψα όταν επέστρεψαν κι αυτοί στην Τσιμισκή (aka Μεταξά, πάντοτε)! Παράπονο δεν έχω, ούτε από την επικοινωνία ούτε από τα κορίτσια. Τα πάντα είναι θέμα γούστου. Με τα ονόματα ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, άλλωστε δεν θα παντρευτώ και καμία.
Εσχάτως (εδώ και κανένα χρόνο δηλαδή) έχω γίνει fan του Relax Spa (παλαιότερα Elite Spa ή κάτι αντίστοιχο) στην Εγνατία. Πέραν της Χαράς την οποία είχα προτιμήσει αρκετές φορές κι είχαμε αποκτήσει "χημεία", άλλο όνομα δεν έχω συγκρατήσει. Η κοπέλα αποχώρησε προ μηνός περίπου. Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα το μαγαζί, πριν 15 μέρες, ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ, μου ζητήθηκε στην ψύχρα εξτρά ποσό για "happy end". "Εγώ παίρνω 20 ευρώ", μου είπε η κοπέλα - που δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, ούτε το μασάζ ούτε οι υπηρεσίες. Έδωσα 30+10 και αποχώρησα.
Από τότε δεν έχω πάει ξανά και θα το σκεφτώ αν θα πάω στο συγκεκριμένο.
Και πάλι καλημέρα σας.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ενημερωτικά, απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ζητώ συγγνώμη.

Δυστυχώς δεν μπορώ (ακόμη) να στείλω pm επομένως έπρεπε να βρω έναν τρόπο. Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι... κρυφό.

Σε κάθε πρρίπτωση, συγγνώμη και πάλι.

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, relax spa? Εγνατίας κάτω από το Eve? καλό είναι ή μπα?

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Εκεί ακριβώς. Μασάζ ανταγωνιστικό, στα υπόλοιπα είναι θέμα κοπέλας.

Ζητώ συγγνώμη από όσους έστειλαν pm, δεν μπορώ να απαντήσω λόγω... νεότητας.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Εκεί ακριβώς. Μασάζ ανταγωνιστικό, στα υπόλοιπα είναι θέμα κοπέλας.

Ζητώ συγγνώμη από όσους έστειλαν pm, δεν μπορώ να απαντήσω λόγω... νεότητας.
Θυμασαι μηπως ονοματα απο αλλες κοπελες? ή εστω μια περιγραφη

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Μελαχρινή η μία, στρουμπουλούλα, γύρω στο 1.65. Έμοιαζε με την υπεύθυνη, τουλάχιστον τις φορές που πήγα εγώ. Αυτή μου ζήτησε και το +20.
Εσχάτως πετύχαινα μία ακόμη μελαχρινή, ελαφρώς μαυριδερή (Ελληνίδα πάντως), επίσης γύρω στο 1,65 αλλά σαφώς πιο αδύνατη. Καλύτερο μασάζ, αλλά "ψυχρή" στο τελείωμα - μάλλον δεν κάνει καν.
Την τελευταία φορά που πήγα, είδα τη στιγμή που έφευγα και μία ακόμα κοπέλα που ήταν... αστέρι μπροστά στις άλλες δυο. Γύρω στο 1,70 με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Για υπηρεσίες δεν γνωρίζω, δυστυχώς.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Μελαχρινή η μία, στρουμπουλούλα, γύρω στο 1.65. Έμοιαζε με την υπεύθυνη, τουλάχιστον τις φορές που πήγα εγώ. Αυτή μου ζήτησε και το +20.
Εσχάτως πετύχαινα μία ακόμη μελαχρινή, ελαφρώς μαυριδερή (Ελληνίδα πάντως), επίσης γύρω στο 1,65 αλλά σαφώς πιο αδύνατη. Καλύτερο μασάζ, αλλά "ψυχρή" στο τελείωμα - μάλλον δεν κάνει καν.
Την τελευταία φορά που πήγα, είδα τη στιγμή που έφευγα και μία ακόμα κοπέλα που ήταν... αστέρι μπροστά στις άλλες δυο. Γύρω στο 1,70 με ωραίο πρόσωπο και σώμα. Για υπηρεσίες δεν γνωρίζω, δυστυχώς.

Η χοντρη ειναι η Ευα και κανει εκτονωση με +20 αλλα δεν λεει,η αλλη ειναι η Σισσυ και δεν κανει εκτονωση και μεσα ειναι ψυχρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom