Παρόλα αυτά έκανε το καλύτερο μασαζ της πόλης!!!
Αυτό ξαναπέστο. Με τα γόνατα ειδικά ηταν μαγικό. Και ειχε και best κώλο. Το χάσαμε το κορμί εμεις οι άστεγοι ρε πούστη.
Παρόλα αυτά έκανε το καλύτερο μασαζ της πόλης!!!
...και το πιο στενό μουνί της πόλης!!!Παρόλα αυτά έκανε το καλύτερο μασαζ της πόλης!!!
Συμφωνώ σε όλα αν και εγώ έχω ένα που λήγει σε 83Η Έλενα δε πάει δυστυχώς σε ξενοδοχειο παρά μόνο σε σπίτια. Και μαλιστα αρχίζει λιγο να τα περιορίζει. Το τηλεφωνο της ειναι αυτο που ειχε και παλιά και λήγει σε 81. (Σωτήριον έτος) Δε θα ανοίξει χώρο με τη καμία πάντως. Έχει βρει κατι τρίωρους τετράωρους πακέτους χήρους ΒΠ και καλοπαιρνάει.
Λίγη πούτσα μια στο τόσο πολύ μπλα μπλα πολύ μαρούλι. Ζωάρα.
η κατερινα ειναι γεματουλα αλλα κανει φοβερη πιπα
γουστα ειναι αυτα πας εκει κ διαλεγεις απλαΚαλησπέρα σε ολους
Θελω απόψε να παω στο Dames
Καποιος αν μπορει να μου πει αν υπαρχει καποια που να αξιζει να επισκεφθώ?
Ευα και Κατερίνα, οι καλύτερες φιλε μου. Αλλα κατα τη γνωμη μου η Εύα τα δίνει όλα... και ξεντυνεται... ενω η Κατερίνα πιο στα γρηγορα είναι. Μετα βεβαια θεμα γούστου είναι.Καλησπέρα σε ολους
Θελω απόψε να παω στο Dames
Καποιος αν μπορει να μου πει αν υπαρχει καποια που να αξιζει να επισκεφθώ?
ποιο μαγαζι ειναι αυτο γιατι χαριλαου λεμε της μαριαννα κ η μαριαννα δεν τα παει καλα με τις αλβανιδεςΚαλησπέρα επιτέλους στην παρέα.....
Να γραψω και εγω κανα νεο μιας και καιρο εχω να εμφανιστω.....
Δεν θελω μερικοι να μην την πατησουν με φολες γιαυτο γραφω!!!
Επίσκεψη στο ίδρυμα στην χαριλαου με νέες αφίξεις δυο αλβανιδες πολυ ομορφες ψιλο γεματουλες με μικρη κοιλιτσα και βυζαρες!
Μια χαρα ντυμενες με τα σεξι ρουχαλακια να πετάγονται τα βυζια τα ειδα και θολωσα!!
Μόλις κατσανε απο διπλα μου και αρχίσαμε το λιγο μπουρου μπουρου μου περασε η ιδέα απο το μυαλο να τις παρω μαζι,ασε που μου το πρότειναν και οι ιδιες!!
Αρχισα και εγω λιγο το χουφτωμα να δω αντιδράσεις.....
Ευτυχώς για καλη μου τυχη εκει που χουφτωνα και ημουν θωλομενος αξαφνα επανηλθα στον πλανητη ΓΗ και αρχισα τις ερωτήσεις που κανω πάντα για να δω τι πουλακια ποιανουν τα κοριτσια.
Κωλαρακι κανετε βρε κοριτσια......
Αντιδραση.....εεεεεμμμ οχιιι και κατέβασαν μουτρα!!
Εεεε καλα λεω δεν πειράζει....
Εκει που χουφτωνα πλησιασα για κανα φιλί και ξαφνικα μου γυρισε το μαγουλο......
Ωωωωπππππ!!!!
Τι έγινε λεω!???
Κοριτσια Γλωσσοφιλα δίνετε ??
Εεεεεμμμμ οχι μου λενε......και παλι κατεβασαν μούτρα!!
Κορίτσια να σας γλυφουμε τις βυζαρες σας και το μουνακι σας θα μας αφήσετε ????...... Και κοιταζοντουσαν μεταξι τους.....
Καλα αγαπες μου γεια σας.....
Αν ηταν για υπηρεσίες μπουρδελου ήξερα που να παω!!
Ειπα και ενα για την φιλεναδα που το εχει το μαγαζι και την ειπα την αλλη φορα ξεχνα τις αλβανιδες μην τις φέρνεις καθόλου σου χαλαν το μαγαζι.......
ευγενεστατη και αυτη με απαντησε με τον καλητερο τροπο. ΒΈΒΑΙΑ!!
Αυτα παιδια προσοχη μην φατε φολα
Ένα τηλέφωνο δεν ήξερες να πάρεις για να βολτάρουμε παρέα;Καλησπέρα επιτέλους στην παρέα.....
Να γραψω και εγω κανα νεο μιας και καιρο εχω να εμφανιστω.....
Δεν θελω μερικοι να μην την πατησουν με φολες γιαυτο γραφω!!!
Επίσκεψη στο ίδρυμα στην χαριλαου με νέες αφίξεις δυο αλβανιδες πολυ ομορφες ψιλο γεματουλες με μικρη κοιλιτσα και βυζαρες!
Μια χαρα ντυμενες με τα σεξι ρουχαλακια να πετάγονται τα βυζια τα ειδα και θολωσα!!
Μόλις κατσανε απο διπλα μου και αρχίσαμε το λιγο μπουρου μπουρου μου περασε η ιδέα απο το μυαλο να τις παρω μαζι,ασε που μου το πρότειναν και οι ιδιες!!
Αρχισα και εγω λιγο το χουφτωμα να δω αντιδράσεις.....
Ευτυχώς για καλη μου τυχη εκει που χουφτωνα και ημουν θωλομενος αξαφνα επανηλθα στον πλανητη ΓΗ και αρχισα τις ερωτήσεις που κανω πάντα για να δω τι πουλακια ποιανουν τα κοριτσια.
Κωλαρακι κανετε βρε κοριτσια......
Αντιδραση.....εεεεεμμμ οχιιι και κατέβασαν μουτρα!!
Εεεε καλα λεω δεν πειράζει....
Εκει που χουφτωνα πλησιασα για κανα φιλί και ξαφνικα μου γυρισε το μαγουλο......
Ωωωωπππππ!!!!
Τι έγινε λεω!???
Κοριτσια Γλωσσοφιλα δίνετε ??
Εεεεεμμμμ οχι μου λενε......και παλι κατεβασαν μούτρα!!
Κορίτσια να σας γλυφουμε τις βυζαρες σας και το μουνακι σας θα μας αφήσετε ????...... Και κοιταζοντουσαν μεταξι τους.....
Καλα αγαπες μου γεια σας.....
Αν ηταν για υπηρεσίες μπουρδελου ήξερα που να παω!!
Ειπα και ενα για την φιλεναδα που το εχει το μαγαζι και την ειπα την αλλη φορα ξεχνα τις αλβανιδες μην τις φέρνεις καθόλου σου χαλαν το μαγαζι.......
ευγενεστατη και αυτη με απαντησε με τον καλητερο τροπο. ΒΈΒΑΙΑ!!
Αυτα παιδια προσοχη μην φατε φολα
Σωστός ο παίκτης...οχι τπτ αλλο θα εισασταν κ ζευγαρια
οχι τπτ αλλο θα εισασταν κ ζευγαριαΈνα τηλέφωνο δεν ήξερες να πάρεις για να βολτάρουμε παρέα;
Μοναχοφάη...