You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.677
- Πόντοι
- 38.177
Δεν ειμαι Στρουμφ. Μακάρι να μουν για να τσιμπάω και γω απ το κρατικό προϋπολογισμό, άνεργος ειμαι 7 χρόνια
Βρες πρώτα δουλειά και μετά θα σε πάω στη Μαριάννα
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Μολις τελιωσα απο εβιτα. Περασα πολυ ομορφα με την σισσυ. Εχει πολυ καυλοφατσα γυρω στα 35+ τη εκοψα παει και γυμναστηριο. Κοστος 50ε για 1 βολι
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.677
- Πόντοι
- 38.177
Έχεις πρόσβαση ρε κουφάλα? Δουλειά γαμησε τα στη Δευτέρα παρουσία
Πάνε για δουλειά ρε αργοσχολε και άσε τα θρησκευτικά
αξιζει να την τιμησουμε δλδ μονο που κλεινει νωρις εμαθα για 9.30Μολις τελιωσα απο εβιτα. Περασα πολυ ομορφα με την σισσυ. Εχει πολυ καυλοφατσα γυρω στα 35+ τη εκοψα παει και γυμναστηριο. Κοστος 50ε για 1 βολι
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
τι εγινε ρε παιδια αρχισε η εβιτα να ριχνει κι αλλο τις τιμες? εφτασε στα 50 απο 60? σε λιγο μην φτασει 40.........απο 120 που ηταν τοτε.........
η φθηνια τρωει τον παρα...και καλα κανει...οχι και 120...τι εγινε ρε παιδια αρχισε η εβιτα να ριχνει κι αλλο τις τιμες? εφτασε στα 50 απο 60? σε λιγο μην φτασει 40.........απο 120 που ηταν τοτε.........
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αρα οι αλλεσ 2 περοφανως καινιυριες μαλιστα μαλισταΠέρασμα τωρα απο dames. πήρα τη Δεσποινα με 40. Ειχε και 2 άλλες κοπελες 1 ξανθουλα σχετικα αδυνατη,1,70 υψος μικρη 20 με 25 και μια κοντη χοντρουλα μικρη 20 με 25.
Δε ρωτησα τιποτα περασα κατευθειαν με Δεσποινα για τα καλα λογια που ακουσα εδω.
20 λεπτα συμπαθιτικο μασαζ και μου πε ευγενικα γυρνα, ξεκινησε το φραπε σε 3-4 λεπτα τελιωσα(ειμαι πρωταρης)
Θα ξαναπηγαινα παντως ανετα.
Ευχαριστω τους φιλους που βοηθησαν με π.μ.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
τοτε τοσο ηταν χρονια πισω φιλαρακο..οπως και να χει 60 ηταν το μινιμουν μεχρι και πριν μηνες τωρα τι αλλαξε δεν ξερω και πεφτει κι αλλοη φθηνια τρωει τον παρα...και καλα κανει...οχι και 120...
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
μασατζιδικο ευκαρπια? υπαρχει καποια αγγελια καποια πληροφορια μεσω αγγελιας φιλαρακο???ξερει κανεις τι γινεται με ενα μασαζ ευκαρπια εχει δοκιμασει κανεις λεει 70 στοματικο
επεσαν οι δουλειες φαινεταιτοτε τοσο ηταν χρονια πισω φιλαρακο..οπως και να χει 60 ηταν το μινιμουν μεχρι και πριν μηνες τωρα τι αλλαξε δεν ξερω και πεφτει κι αλλο
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχαχα μαλον για να κοντραρει τα πιο ακριβα εστω και κατα 10 ευρω αλλα πριβε πολιτικη της αγορας οταν τα πραγματα πεφτουνεπεσαν οι δουλειες φαινεται
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
η πρωτη κοπελια προς ξανθο τα ειχε πισω κοτσιδα (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος)γυρο στο 1,70++αδυνατη 65κιλα περιπου. η δευτερη κοντη καπου 1,60 χοντρουλα με μακρι καστανοκοκκινο μαλλι. τις ειδα πολυ λιγα δευτερολεπτα σορυ αν κανω λαθως, αλλα πηγα καρφι για Δεσποινα.αρα οι αλλεσ 2 περοφανως καινιυριες μαλιστα μαλιστα
Μαντεψε ποιος με επηρέασε.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ποιος σε επηρεασε? ισως η λιλα ηταν η μια κι η αλλη η εβελινα αρα καινοιυριες μαλον απλα δεν εφεραν ακομα ενταξει η δεσποινα κατα εμε ειναι ενα σκαλι πανω συνολικα δεσποινα ειναι αυτη ! !η πρωτη κοπελια προς ξανθο τα ειχε πισω κοτσιδα (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος)γυρο στο 1,70++αδυνατη 65κιλα περιπου. η δευτερη κοντη καπου 1,60 χοντρουλα με μακρι καστανοκοκκινο μαλλι. τις ειδα πολυ λιγα δευτερολεπτα σορυ αν κανω λαθως, αλλα πηγα καρφι για Δεσποινα.
Μαντεψε ποιος με επηρέασε.
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα τωρα απο dames. πήρα τη Δεσποινα με 40. Ειχε και 2 άλλες κοπελες 1 ξανθουλα σχετικα αδυνατη,1,70 υψος μικρη 20 με 25 και μια κοντη χοντρουλα μικρη 20 με 25.
Δε ρωτησα τιποτα περασα κατευθειαν με Δεσποινα για τα καλα λογια που ακουσα εδω.
20 λεπτα συμπαθιτικο μασαζ και μου πε ευγενικα γυρνα, ξεκινησε το φραπε σε 3-4 λεπτα τελιωσα(ειμαι πρωταρης)
Θα ξαναπηγαινα παντως ανετα.
Ευχαριστω τους φιλους που βοηθησαν με π.μ.
Η ψηλή ήταν η λογικά Ηρω. Επίσκεψη και από εμένα. Πέρασμα με Δέσποινα. Ένα έχω να πω, Aqua δεν ξαναπαω. To Μεταξά είναι πιο φτηνο, πιο καλά εξτρά (στο αλλό ηταν 80+20 και έπρεπε και να σε μάθουν). Λίγο καλύρερο μασάζ να κάνανε και όλα κομπλέ (όχι πως με χάλασε)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
το νταμες ειναι μια φθηνη σταρτερ λυση ! για αρχαριους!Η ψηλή ήταν η λογικά Ηρω. Επίσκεψη και από εμένα. Πέρασμα με Δέσποινα. Ένα έχω να πω, Aqua δεν ξαναπαω. To Μεταξά είναι πιο φτηνο, πιο καλά εξτρά (στο αλλό ηταν 80+20 και έπρεπε και να σε μάθουν). Λίγο καλύρερο μασάζ να κάνανε και όλα κομπλέ (όχι πως με χάλασε)