manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σωστά, δυο γουλιές πρόλαβα να πιω μη βαράτεΠροφανως ο ποιητης εννοει οτι στο μαγαζι την φωναζουνν Ειρηνη,αντε πιειτε κανενα καφε...
Σωστά, δυο γουλιές πρόλαβα να πιω μη βαράτεΠροφανως ο ποιητης εννοει οτι στο μαγαζι την φωναζουνν Ειρηνη,αντε πιειτε κανενα καφε...
Ρε φιλόσοφε, εμείς την ξέρουμε απ'έξω και την φωνάζουμε άντζελα;Προφανως ο ποιητης εννοει οτι στο μαγαζι την φωναζουνν Ειρηνη,αντε πιειτε κανενα καφε...
χαχα χαχαχα χαχαχαχα καλό!!!!Ρε φιλόσοφε, εμείς την ξέρουμε απ'έξω και την φωνάζουμε άντζελα;
απλα σου εκανα τη μεταφραση,εγω δεν την εχω δει καν...αξιζει να πεταχτω,τι λες?Ρε φιλόσοφε, εμείς την ξέρουμε απ'έξω και την φωνάζουμε άντζελα;
Ω, ναι ναι ναι ναιαπλα σου εκανα τη μεταφραση,εγω δεν την εχω δει καν...αξιζει να πεταχτω,τι λες?
Ok,εχω εμπιστοσυνη στο γουστο σου (Αρειανος και ροκας δε γινεται να εχεις χαμηλο γουστο)και θα την τιμησω συντομα...Ω, ναι ναι ναι ναι
για δωσε μια ενημερωση τιμωνκαι αναφερομαι στο μασατζιδικο του βαρδαριου ετσι
Ξέχασες να γράψεις αν έχει και τερηδόνα ή ουλίτιδα. Ας είμαστε λίγο διακριτικοί για να μη παραπονιόμαστε μετά. Διαβάζουν και ....μικρά παιδιά εδώ ( μικρά σαν τα στρουμφάκια )Γεια σας και παλι..ημουν δουλεια και δεν μπορουσα να μιλησω..λοιπον και ειρηνη την φωναζουν....υπηρεσιες ολες..απλο καλαμακι φουλ...και το ευχαριστιετε κιολας ,απο μασαζ μη ρωτατε δεν εκανα..χαχαχα..αμεσως στο ψητο
ρε man,μεταξυ μας τωρα.Ξέχασες να γράψεις αν έχει και τερηδόνα ή ουλίτιδα. Ας είμαστε λίγο διακριτικοί για να μη παραπονιόμαστε μετά. Διαβάζουν και ....μικρά παιδιά εδώ ( μικρά σαν τα στρουμφάκια )
Σουηδέζα κλασικήΦιλοι μου μια πληροφορία...Η Ειρήνη απο χαρακτηριστικά? Απο εμφάνιση?
μικρόΑπο στηθος?
σουηδέζα κλασσική και σε αυτόΑπο στηθος?