Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Gamakutra

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
  Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Επίσκεψη στον 7ο Ουρανό. Ο χώρος ωραίος, ζεστή ατμόσφαιρα, ολα καθαρά. Ο Γιάννης άψογος με χαμόγελο και φιλική κουβεντούλα. Εδειχνε ότι επιθυμεί το καλύτερο για τον πελάτη.
  Είδα 2 κοπέλες την ώρα που ήμουν εκεί, Χριστίνα, ψηλή μελαχροινή κορμάρα  :tits: 3 το λιγότερο με άψογο και σέξι ντύσιμο, χαμογελαστή επικοινωνιακή και Αλίκη αν δεν κάνω λάθος, ξανθιά ζουμερή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο και σώμα και ωραίο περπάτημα. Δύσκολα διάλεξα, αλλά πήρα Χριστίνα ακολουθώντας το ένστικτο. Πολύ Καλή στο δωμάτιο, κουβεντούλα, χάδια ,στριπτηζάδικος χορός ισπανικό, :pipa2: άψογη και με διάρκεια,  :fuck2: εναλλαγή στάσεων,με πολύ καλή συμμετοχή και κουνήματα. Στο τέλος χαλαρή κουβεντούλα στο σαλόνι, χαλαρά και άνετα. καμμιά ώρα μαζί με τα ντούζ πρίν και μετά και η τιμή 80, όπως στα περισσότερα ιδρύματα. Τουλάχιστον, μερικές κοπέλες το αξίζουν το πραραπάνω ποσό. Από την μικρή εμπειρία μου, νομίζω ότι σημαντικό ρόλο για μια σωστή φάση, παίζει, πως θα φερθείς και θα μιλήσεις με την κάθε κοπέλα που βρίσκεσαι και η χημεία που δημιουργείται. Καλά χαλαρώματα! Akarnan, ευχαριστώ...

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Ρε παιδιά κάποιος συναθλητής μπορεί να μου στείλει με pm to τηλέφωνο της Ελενας "Body to body" που είναι στη Β. Ηρακλείου ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά .

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ρε κόλλημα αυτό το παιδί με την Αγγελάκη...  :tickedoff:

Πάντως τα γνωστά αγγελάκια του μαγαζιού παραμένουν (μέχρι πρότινος τουλάχιστον...)

Καλημέρα σε όλους,

treflejack, για την ακριβή διεύθυνση πλήρως ενημερωμένος, για τον χώρο και τις κοπέλες, θα αμς ενημερώσεις Αγαπητέ?  :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους,

treflejack, για την ακριβή διεύθυνση πλήρως ενημερωμένος, για τον χώρο και τις κοπέλες, θα αμς ενημερώσεις Αγαπητέ?  :think:
Εχχχ, δεν με διαβάζεις πολύ προσεκτικά....
:tooth:
(...)
Πάντως τα γνωστά αγγελάκια του μαγαζιού παραμένουν (μέχρι πρότινος τουλάχιστον...)
Όπου:  0:) 0:) 0:)
(...)
Η πολύ γνωστή wild Nora
H Σύλβια αμετακίνητη
Και η επιστροφή της απωλωλώσης, αλλά πάντα γλυκυτάτης, Ηλέκτρας μετά από 1 τουλάχιστον χρόνο.
(...)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εχχχ, δεν με διαβάζεις πολύ προσεκτικά....
:tooth:Όπου:  0:) 0:) 0:)

Αγαπητέ treflejack, πάντα σε διβάζω προσεκτικά΄, απλά επειδή είσαι πολυγραφότατος και ιδιαίτερα "στεγνός" στις αναφορές σου, θα προσπαθήσω να σε διβάζω πιο συχνά.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ, για την ενημέρωση.

petros71

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Κατι πηρε τα αυτι μου οτι στο <<REZORT>> στην Βασ. Ολγας εμφανιστηκαν νεα φυντανια.....εχει κανει κανενας συναδερφος επιτοπια ερευνα αν αξιζει τον κοπο?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς μήπως αν κ που δουλεύει η Φοίβη που έπαιζε μπάλα στη μαριαννα παλιοτερα; Ή έστω κοπέλες σε ανάλογο στυλ; Ευχαριστώ...έχω καιρό να πάω σε μαγαζ κ έχω χάσει τις εξελίξεις, μου φαίνεται...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Δεν νομιζω να είναι σε κάποιο άλλο μαγαζί η συγκεκριμένη, Δημήτρη. Έχει σταματήσει τη μπάλα γενικά.
Δεν ξέρω τι εννοεις "σε ανάλογο στυλ" πάντως μια μελαχροινή μιλφ παίζει και τώρα στη Μαριάννα.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς μήπως αν κ που δουλεύει η Φοίβη που έπαιζε μπάλα στη μαριαννα παλιοτερα; Ή έστω κοπέλες σε ανάλογο στυλ; Ευχαριστώ...έχω καιρό να πάω σε μαγαζ κ έχω χάσει τις εξελίξεις, μου φαίνεται...

H Φοιβη φιλε δεν δουλευει πια..

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kalimera mporei na fano asxetos alla thelo na rotiso h Marianna ekleise?euxaristo

Dimdj20ods

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συνολική ενημέρωση 3 μηνών:
1. Αλίκη (Ευ ζην) βλέπε review
2. Ράνια (Ευ ζην) αδιάφορο μασάζ,καλή  :jerking:με  :pipa1: στο τέλος  εσώρουχα ναι
3. Φανή  (Ευ ζην) αδιάφορο μασάζ καλή  :jerking: με λίγα φιλάκια  :pipa2:  εσώρουχα ναι
4. Χριστίνα (Ευ ζην)καλό μασάζ, αδιάφορη  :jerking: εσώρουχα όχι
Review τι είναι ρε παιδες;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
H Φοιβη φιλε δεν δουλευει πια..

Ανάλογο στυλ με Φοίβη απο Μαριάννα είναι η Αλίκη που είναι τώρα στην Μαριάννα , μελαχροινή γύρω στα 35+ - , και με διάθεση & ενέργεια για όλα τα γούστα...  :pipa2: :kissass2: :s&m_3: :kissass2:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Review τι είναι ρε παιδες;
Εδώ γενικότερα:

Και εδώ ειδικότερα:

Y.Γ. Όταν κάνεις παράθεση, το δικό σου κείμενο προσπάθησε να ΜΗΝ μπαίνει εντός της παράθεσης. Πρέπει να το πληκτρολόγησεις μετά το [/quote], το οποίο 'κλείνει' το κείμενο της παράθεσης

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
"ΕΛΑΤΕ να χαλαρώσετε με τις νεαρές ευχάριστες παρουσίες που σας ταξιδεύουν με το χαλαρωτικό μασάζ τους Βρισκόμαστε Π.Μελά 33 1ος όροφος στούντιο Royal Καθημερινά 11-9 Σαββατοκύριακα 12-8"

Ξερει κανεις τιποτα?

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα....υπαρχει καπου Body to Body.....καποτε υπηρχε στο body relax....ξερουμε κανα αλλο ελαιοτριβείο???

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
"ΕΛΑΤΕ να χαλαρώσετε με τις νεαρές ευχάριστες παρουσίες που σας ταξιδεύουν με το χαλαρωτικό μασάζ τους Βρισκόμαστε Π.Μελά 33 1ος όροφος στούντιο Royal Καθημερινά 11-9 Σαββατοκύριακα 12-8"

Ξερει κανεις τιποτα?
Πετσετάδικο χωρίς τίποτα το αξιόλογο (άψυχο ή έμψυχο). Μοναδικό συν το κόστος των 15 Ευρώ. Αυτά τουλάχιστον προ πολλών μηνών, αν άλλαξε εν τω μεταξύ κάτι, δεν γνωρίζω...

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.Αν και γραφω πρωτη φορα παρακολουθω το site αναα τακτα χρονικα διαστηματα.ξερεις κανεις τι παιζει στο escape και στο αλλο με το πενηνταρικο;καποιος να στειλει το τηλ της ελενας απο βασ.ηρακλειου;

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Ενημέρωση από Αθήνα.

Ένας αριθμός μασατζίδικων έχει κλείσει και πολλά υπολειτουργούν πλέον...

Δεν φταίει μόνο η κρίση  :idiot:. Εξάλλου, τα "Προγράμματα" των 80 σε αρκετά μαγαζιά μειώθηκαν στα 60 ευρώ  :rockon:, αλλά και πάλι τίποτα...

Τα μασατζίδικα έπρεπε να ήταν κατά βάση μαζατζίδικα - ελαιοτριβεία (:boobies:) και δευτερευόντως studio ( :pipa1:, :fuck2:,  :fuck1:)...

Έχουν χάσει τη φυσιογνωμία και την ταυτότητά τους  :helpplea:
Αυτά!

Ευχαριστώ treflejack & pluton!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να κανω και εγω μια πολυ απλη ερωτηση