Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μα ακριβώς γι΄αυτό, ρε Γιώργο,είναι προτιμότερο το στουντιο από από το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο, τώρα που είδα τις φώτο βλέπω οτι διατηρεί τα ιατρικά κρεβατια εξέτασης αντί μασαζοκρέβατων! Έλεος δηλαδη!
Ευτυχώς που ακόμη διατηρούμε σε καλή φόρμα και δεν χαμπαριάζω τίποτα…

m_29_gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε όλους. Διαβάζοντας τα προηγούμενα threads ομολογώ οτι πείστικα να δοκιμάσω την Ελενα απο τη Β.Ηρακλείου. Value for money, φαντάζομαι. Αν κάποιος θελήσει να με βοηθήσει, να μου στείλει το τηλ. , παρακαλώ. Υπόσχομαι αναλυτική περιγραφή!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Déjà vu η περίπτωση της Έλενας από Β.Ηρακλείου…

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
παιδια ενδιαφερομαι να δοκιμασω το χωρο των μασαζ για πρωτη φορα! τι εχετε να μου προτεινεται; τι κοστος εχει; σου κανουν μασαζ κ μετα γαμας; η απλα μονο μασαζ!;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα!υπαρχει συναδερφος που να μου στειλει το τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου?παραθετω την δικη μου εμεπιρια απο σοφουλη 50.περασα με σισσυ επιβεβαιωνω οπως ειπε συναδερφος για μασαζ χωρις πετσετα αλλα οχι εκτονωση.γνωριζει καποιος συναδερφος που να την εχει δοκιμασει αν δινει τηλ η αν παιζει κατι παραπανω αν σε γνωρισει περισσοτερο?εμπειρια 2 .παπαδιαμαντη 6 sofa studio περασα με σοφια.milf poy εμενα προσωπικα πολυ με καυλωνει αλλα κι εκει δυστυχως τπτ....γνωριζει κατι παραπανω καποιος που τησ γνωριζει καλυτερα?
εμεπιρια 3 βασ.ολγας 283 περασα με ευη ςραια κοπελα γλυκια αλλα μολισ αποκαλυφθηκε το σωμα με χαλασε το ανυπαρκτο στηθος και η πολυ χαλαρη κοιλια τησ....πιπα ομως πολυ καλη αλλα στο :fuck1: πολυ συμβατικη.
εμπειρια 4 ολγας day σπα. περασα με νατασα....πολυ τη γουσταρω αυτη τη γκομενα ρε παιδια.ειναι η τεταρτη φορα που περναω μαζι τησ αλλα περα απο εκτονωση τπτ αλλο δυστυχως....
οποτε αν γνωριζει κατι καποιος αλλος ας το αναφερει και θα προσπαθησω να βγαλω ακρη μετα.και αν θυμηθει καποιος συναδερφος ας κανει τον κοπο να μου στειλει σε pm to τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου.καλο σας απογευμα!!!

Φίλε, στην θέση σου δεν θα ξανά πήγαινα σε χώρους όπου πληρώνεις πολλά κ παίρνεις λίγα...ΝΑΤΑΣΑ??? όχι βρε αγόρι μου...αν θέλω να μου φυσανε τον ουτσο, βγαίνω γυμνός στο μπαλκόνι με αέρα...δεν χρειάζεται να πληρώσω κιόλας...

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι έμπειροι επί του μασάζ,έχω ερώτηση : 1.Θέλω να πάω στο μαγαζί της Καλαμαριάς στο escape.Χρειάζεται τηλέφωνο και συνεννόηση νωρίτερα ή μπορώ να πάω "απρόσκλητος" και να χτυπήσω κουδούνι?Αν χρειάζεται τηλ. πού το βρίσκω? 2.Ψάχνω απεγνωσμένα μασατζίδικο που να έχει χοντρή ή χοντρές κοπέλες...Έμπειροι , παρακαλώ τα φώτα σας!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Συνάδελφοι έμπειροι επί του μασάζ,έχω ερώτηση : 1.Θέλω να πάω στο μαγαζί της Καλαμαριάς στο escape.Χρειάζεται τηλέφωνο και συνεννόηση νωρίτερα ή μπορώ να πάω "απρόσκλητος" και να χτυπήσω κουδούνι?Αν χρειάζεται τηλ. πού το βρίσκω? 2.Ψάχνω απεγνωσμένα μασατζίδικο που να έχει χοντρή ή χοντρές κοπέλες...Έμπειροι , παρακαλώ τα φώτα σας!
πανε στην Ζετα να φχαριστηθεις πιασιματα και βυζα> εχει αγγελιες

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
καλημερα μασαζοπαικτες, τελικα δεν εχω καταλαβει αν το Β.Ηρακλειου ειναι PRIVE..

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
στην σχετικη λιστα δεν φαινετε prive...αλλα γιατι δεν εχει και το νουμερο στο ποσο β.ηρακλειου ειναι?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
2 νέες άφιξις στο     προτοεμφανιζομενες στον χώρο γενικά μια Ελληνίδα μελαχρινό 30 χρόνον 55 κιλά στο 172 . και 24 χρόνον Ουγγαρία 50 κιλά 170 ύψος χωρίς φώτο

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36

tolis2121

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη πριν απο 2 βδομαδες στο Βody free

παρουσιες 4 τις οποιες ομως δεν εμαθα τα ονοματα τους καθ'οτι αμεσως με τραβηξε ο νικολας μεσα για να μου πει τις τιμες. Φυσικα βρηκα το 100 απραδεκτο κ του ζητησα με 80. Ενω συμφωνησε κ μου ειπε να διαλεξω κοπελα, στην πρωτη που του ζητησα μου ειπε ' αυτη δεν γινεται με 80 καποια αλλη'
στη δευτερη που του ζητησα ξανα μου ειπε 'ουτε κ αυτη με 80 ειναι απο πρακτορειο δεν γινεται'
κ τελικα μου προτεινε τη φενια που επελεξα οχι επειδη μου αρεσε τοσο αλλα κυριως για να δω την εμπειρια
σχετικα καλο μασαζ αλλα για τα υπολοιπα δεν εχω να αναφερω πολλα περαν της αισθησης οτι ημασταν σε αγωνα δρομου για να τελειωσουμε γρηγορα...

απ'οτι φαινεται θα αργησω να το επισκεφτω ξανα ειδικα αν δεν μαθω οτι δεν ζηταει πλεον 100αρια

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

παρουσιες 4 τις οποιες ομως δεν εμαθα τα ονοματα τους καθ'οτι αμεσως με τραβηξε ο νικολας μεσα για να μου πει τις τιμες. Φυσικα βρηκα το 100 απραδεκτο κ του ζητησα με 80. Ενω συμφωνησε κ μου ειπε να διαλεξω κοπελα, στην πρωτη που του ζητησα μου ειπε ' αυτη δεν γινεται με 80 καποια αλλη'
στη δευτερη που του ζητησα ξανα μου ειπε 'ουτε κ αυτη με 80 ειναι απο πρακτορειο δεν γινεται'
κ τελικα μου προτεινε τη φενια που επελεξα οχι επειδη μου αρεσε τοσο αλλα κυριως για να δω την εμπειρια
σχετικα καλο μασαζ αλλα για τα υπολοιπα δεν εχω να αναφερω πολλα περαν της αισθησης οτι ημασταν σε αγωνα δρομου για να τελειωσουμε γρηγορα...

απ'οτι φαινεται θα αργησω να το επισκεφτω ξανα ειδικα αν δεν μαθω οτι δεν ζηταει πλεον 100αρια

τη λες ρε παιδί μου!!!! έτσι σε είπε!!!!! από ποιο πρακτορείο ψωνίζει να πάω να ψωνίσω και εγω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
κάλο το ανέκδοτο τις ημέρας!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• triena_o_timoros.png
    triena_o_timoros.png
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 38

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538

Μπα,ξαναγυρισε η Φ ενια στο Νικολα? Παλια ηταν εκει και μετα στη Δωδεκανησου,στα κοριτσια...
Μαλιστα σε μια κουβεντα στου Νικολα τη κραζανε καποιοι...Το γιουβαρλακι και ετσι....
Τωρα πισω στο μαντρι...Αν μιλαμα για αυτην που κανει μασαζ με το κωλο ..Αλλα το κανει καβλιαρικα για να λεμε το σωστο..
Ρε τι γινεται στο Μασαζωχωρο...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα Antistress - Βούλγαρη.
Τελικά για την Όλγα που ρωτούσα, δεν είναι αυτή απο Συγγρού 29. Είναι ρωσσίδα milf+ , με κοντό ξανθό μαλλί, αλλά σίγουρα όχι αυτή που πήρα πριν κανά χρόνο στην Αθήνα.
Από κοπέλες  ήταν η νεαρή Λένα, η Λίζα milf  με πολύ ωραίο σώμα, η Όλγα και μια άλλη κοντά στα 45 περίπου όχι τίποτα ιδιαίτερο.

Επέλεξα Λίζα. Στα του αγώνα όχι τίποτα ιδιαίτερο. Επίσης χάνει πολύ απο εμφάνιση με το που βγάζει τις τακουνάρες, δένει κότσο το μαλλί και βγάζει και το κραγιόν..

Το λυπήθηκα το 80άρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom