καλησπερα!υπαρχει συναδερφος που να μου στειλει το τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου?παραθετω την δικη μου εμεπιρια απο σοφουλη 50.περασα με σισσυ επιβεβαιωνω οπως ειπε συναδερφος για μασαζ χωρις πετσετα αλλα οχι εκτονωση.γνωριζει καποιος συναδερφος που να την εχει δοκιμασει αν δινει τηλ η αν παιζει κατι παραπανω αν σε γνωρισει περισσοτερο?εμπειρια 2 .παπαδιαμαντη 6 sofa studio περασα με σοφια.milf poy εμενα προσωπικα πολυ με καυλωνει αλλα κι εκει δυστυχως τπτ....γνωριζει κατι παραπανω καποιος που τησ γνωριζει καλυτερα?
εμεπιρια 3 βασ.ολγας 283 περασα με ευη ςραια κοπελα γλυκια αλλα μολισ αποκαλυφθηκε το σωμα με χαλασε το ανυπαρκτο στηθος και η πολυ χαλαρη κοιλια τησ....πιπα ομως πολυ καλη αλλα στο
πολυ συμβατικη.
εμπειρια 4 ολγας day σπα. περασα με νατασα....πολυ τη γουσταρω αυτη τη γκομενα ρε παιδια.ειναι η τεταρτη φορα που περναω μαζι τησ αλλα περα απο εκτονωση τπτ αλλο δυστυχως....
οποτε αν γνωριζει κατι καποιος αλλος ας το αναφερει και θα προσπαθησω να βγαλω ακρη μετα.και αν θυμηθει καποιος συναδερφος ας κανει τον κοπο να μου στειλει σε pm to τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου.καλο σας απογευμα!!!