Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Σάρα του Νικόλα μοιάζει περισσότερο με τις φωτογραφίες του δεύτερου σετ, αλλά μου φαντάζεται απίθανο να δουλεύει και σε στούντιο και ειδικά αυτήν την περίοδο με την μετριότητα που υπάρχει. Όντως σύμφωνα με τον Αzazel  πρέπει να παίχτηκε κάποια παρεξήγηση-λάθος ταυτοποίηση, πάντως η Σάρα του Νικόλα είναι όντως όμορφη, αδύνατη με υπέροχα πόδια, μαλλάκι έως τους ώμους και  κατσαρό, εκ  Ουκρανίας (δεν γνωρίζει Ελληνικά) και σε νεαρή ηλικία.
Αυτά για να συμμετέχω και εγώ στην συζήτηση…
ΥΓ επίσης δεν νομίζω να έχεις την ίδια εμπειρία στα 30,00 με τα 100,00 ευρώ…

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Η Σάρα του Νικόλα μοιάζει περισσότερο με τις φωτογραφίες του δεύτερου σετ, αλλά μου φαντάζεται απίθανο να δουλεύει και σε στούντιο και ειδικά αυτήν την περίοδο με την μετριότητα που υπάρχει. Όντως σύμφωνα με τον Αzazel  πρέπει να παίχτηκε κάποια παρεξήγηση-λάθος ταυτοποίηση, πάντως η Σάρα του Νικόλα είναι όντως όμορφη, αδύνατη με υπέροχα πόδια, μαλλάκι έως τους ώμους και  κατσαρό, εκ  Ουκρανίας (δεν γνωρίζει Ελληνικά) και σε νεαρή ηλικία.
Αυτά για να συμμετέχω και εγώ στην συζήτηση…
Θεώρησέ το δεδομένο ότι είναι η ίδια, αρκεί να πας να δεις με τα ματάκια σου!  ;) :grin:
Για τις υπηρεσίες ίσως έχεις δίκιο, αυτό δεν το ξέρω...

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εχουμε μηπωσ τηλ απο νεουσ οριζοντες ?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
Η Σάρα του Νικόλα μοιάζει περισσότερο με τις φωτογραφίες του δεύτερου σετ (...) είναι όντως όμορφη, αδύνατη με υπέροχα πόδια, μαλλάκι έως τους ώμους και  κατσαρό, εκ  Ουκρανίας (δεν γνωρίζει Ελληνικά) και σε νεαρή ηλικία.

Με άλλο όνομα δουλεύει στο στούντιο και όχι ως Σαρα. Ας μην πουμε ακόμα το όνομα δημοσίως και το μαγαζί που την είδαν.  

Φίλε graf δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κρύψωμεν άλλωστε?

Προσωπικά έχω να πατησω στο Νικόλα κανα δυό χρόνια, οπότε τη Σάρα δεν την έχω δεί!

Ωστόσο πήρα πρόσφατα μια ονόματι Μπέλλα στο η οποία είχε όλα τα χαρακτηριστικά που περιγράφει ο Γιώργος. Μια χαρά πολύ καλή! Πάντως, Γιώργο, αν ήταν να δώσω 100 ευρώ για τη συγκεκριμένη σίγουρα θα προτιμούσα το στούντιο παρά το μασατζίδικο του σπάγγου!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπορεί συνάδελφοι και να έχετε δίκιο, δεν τραβιέμαι στα στούντιο αλλά η Σάρα του Νικόλα μια χαρά ήταν και μάλιστα με έκανε να αναθεωρήσω κάποια μανιώδης γούστα μου, Αkarnan να ξέρεις με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ειλικρίνεια των δεδομένων.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
Αkarnan να ξέρεις με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ειλικρίνεια των δεδομένων.
Μα ακριβώς γι΄αυτό, ρε Γιώργο,είναι προτιμότερο το στουντιο από από το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο, τώρα που είδα τις φώτο βλέπω οτι διατηρεί τα ιατρικά κρεβατια εξέτασης αντί μασαζοκρέβατων! Έλεος δηλαδη!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.792
Πόντοι
38.177
νέα άφιξη στο ΠΕΝΗ GR 177 ύψος 55 κιλά ξανθιά  :boobies: :pipa2: :zfuck: δεν θέλει φώτο

Πες τίποτα ακόμα ρε τριενα,βυζια,προγράμματα που κάνει,ηλικία,να εμείς θα σου τα λέμε;
Και να βάλεις γρήγορα φωτογραφίες της στο σάιτ σου και να αφήσει τα δε θέλω και δε μπορω!!!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: όλα τα είπα  αααα συγνώμη ξέχασα ηλικία 26 χρόνον

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
το πέρασα ΔΟΚ το πινακιδοσα όλα καλά λέμε  :dancing: 

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα!υπαρχει συναδερφος που να μου στειλει το τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου?παραθετω την δικη μου εμεπιρια απο σοφουλη 50.περασα με σισσυ επιβεβαιωνω οπως ειπε συναδερφος για μασαζ χωρις πετσετα αλλα οχι εκτονωση.γνωριζει καποιος συναδερφος που να την εχει δοκιμασει αν δινει τηλ η αν παιζει κατι παραπανω αν σε γνωρισει περισσοτερο?εμπειρια 2 .παπαδιαμαντη 6 sofa studio περασα με σοφια.milf poy εμενα προσωπικα πολυ με καυλωνει αλλα κι εκει δυστυχως τπτ....γνωριζει κατι παραπανω καποιος που τησ γνωριζει καλυτερα?
εμεπιρια 3 βασ.ολγας 283 περασα με ευη ςραια κοπελα γλυκια αλλα μολισ αποκαλυφθηκε το σωμα με χαλασε το ανυπαρκτο στηθος και η πολυ χαλαρη κοιλια τησ....πιπα ομως πολυ καλη αλλα στο :fuck1: πολυ συμβατικη.
εμπειρια 4 ολγας day σπα. περασα με νατασα....πολυ τη γουσταρω αυτη τη γκομενα ρε παιδια.ειναι η τεταρτη φορα που περναω μαζι τησ αλλα περα απο εκτονωση τπτ αλλο δυστυχως....
οποτε αν γνωριζει κατι καποιος αλλος ας το αναφερει και θα προσπαθησω να βγαλω ακρη μετα.και αν θυμηθει καποιος συναδερφος ας κανει τον κοπο να μου στειλει σε pm to τηλ απο ελενα βασ.ηρακλειου.καλο σας απογευμα!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4767443#msg4767443 date=1377252735]
καλησπερα εχουμε μηπωσ τηλ απο νεουσ οριζοντες ?
[/quote]
Λοιπόν, αν δεν παίρνεις απάντηση από κανέναν ούτε με πμ μην νομίζεις οτι σε έχουν γραμμένο όλοι!
Προσπάθησα να σου απαντήσω αλλά κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το λογαριασμό σου.

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στον 7ο ουρανό. Παρούσες 2 Ελληνίδες μια ξανθούλα και.. η Χριστίνα. Αν ήμουν προετοιμασμένος οικονομικά θα έπαιρνα και τις 2 αλλά μόνο η Χριστίνα έφτανε τελικά. Είναι μια ΘΕΑ. πρέπει να χει κάνει ζημιές σα γυναίκα.Ευχαριστώ TREFLEJACK.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
Δώσε μας τιμές και διαρκεια συνεδρείας, σε παρακαλώ Rantits!

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δώσε μας τιμές και διαρκεια συνεδρείας, σε παρακαλώ Rantits!
60 το απλό
80 το φουλ που επιλέγει
και 120 το ντουέτο η μία στο απλό η άλλη στο φουλ
χρόνος αρκετός κοντά στην ώρα αλλά όλη η διαδικασία (ντουζ, σκουπίσματα, ηλεκτρική, σφουγγάρισμα κτλ :dancing:)
κριτικές δεν υπάρχουν για τα περισσότερα μασατζίδικα..γιατιί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom