only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα μαγκες
σκεφτομαι σημερα να επισκευτω την εβιτα
εχει τπτ αξιολογο η τιποτα ?
σκεφτομαι σημερα να επισκευτω την εβιτα
εχει τπτ αξιολογο η τιποτα ?
αυτο το μαγαζι ειναι στο τερμα της ν.εγνατιας???ναι η ιωαννα ειναι απεριγραπτη
παντος εγω χθες περασα απο βουλγαρη
πηρα μια κοπελα
τησ οπιας δε θημαμε το ονομα και
την ψοφησα στο φραπεεεεεεεεε
40 λεπτα καλαμακι μεχρι να ερθει
ο φραπες με το γαλα
α και κατι αλλο
ric το μαγαζι που αναφερεις ειναι prive
οποτε μην ξεσηκονεις τον κοσμο
Δημήτρη καλησπέρα και χρόνια πολλά. Στο μαγαζί πάνω από το σεβεν γενικά παίζουν έξτρα αν δώσεις κάτι παραπάνω. Εγώ συγκεκριμένα έκανα με την Βίκυ αλλά ποτέ φουλ. Δεν το δίνει με τίποτα. Δεν ξέρω αν φοβάται η αν απλά δεν γουστάρει. Πάντως δεν χρειάζεται να τα στάξεις χοντρά. Σε μερικά μαγαζιά (πχ angel) τρως κατευθείαν.καλησπερα σε ολους
καταρχην, οσοι αφηνουν υπονοουμενα για νεους χωρους και δεν δινουν λεπτομερειες, απλα μιλανε για να μιλανε.δεν καταλαβαινω το νοημα των σχολιων τους, και στο φιναλε φιναλε,ας πανε να μαμανε και να μας αφησουν στο χαλι μας, αφου δεν κανουν τιποτα για να το βελτιωσουν...
επαιξε επισκεψη σε σεβεν,δοκιμασα κατερινα(πρωτη φορα) και ρενα (δευτερη φορα)
η κατερινα σε παιζει απο την αρχη,και αν σταξεις μαχρη, προχωραει(δεν ξερω μεχρι που).
ομοιως η ρενα,η οποια εχει κωλαρα....
οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα, μονο αν γινεις πελατης καποιου χωρου,τοτε μονο υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω.αλλιως...
Στείλε μου pm φίλε για να μην ζαλίζουμε τους άλλους και ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω.Δωσε πετρο καμια εχτρα πληροφορια αν θες οι αλλοι ειναι μοναχοφαηδες Προσωπικα δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο μονο σε ...ρδελα αντε κ σε κανενα σπιτι. Αν θες πες εδω αν θες πες μου πμ
Που περίπου φίλε;στην αιγαιου εχει ανοιξει κατι καινουριο
οποιοσ ξερει κατι ας μας πει και εμας
αιγαιου με κερκυραςΠου περίπου φίλε;
Σου στέλνω pm εντός ολίγουαιγαιου με κερκυρας
princess spa λεγεται
αιγαιου με κερκυρας
princess spa λεγεται
Συνάδελφοι στο Spa Prive στην Κωλέττη παίζει τίποτε?