Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες
σκεφτομαι σημερα να επισκευτω την εβιτα
εχει τπτ αξιολογο η τιποτα ?

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ναι η ιωαννα ειναι απεριγραπτη
παντος εγω χθες περασα απο βουλγαρη
πηρα μια κοπελα
τησ οπιας δε θημαμε το ονομα και :dancing: :dancing: :dancing:
την ψοφησα στο φραπεεεεεεεεε
40 λεπτα καλαμακι μεχρι να ερθει
ο φραπες με το γαλα
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

α και κατι αλλο
ric το μαγαζι που αναφερεις ειναι prive
οποτε μην ξεσηκονεις τον κοσμο
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτο το μαγαζι ειναι στο τερμα της ν.εγνατιας???

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ειστε μεγαλες κουφαλες
και δε ενημερονετε τον κοσμο
γι αυτο κι εγω πηγα
αλλα ...........
το τι εγηνε θα το παρω στον ταφο μου

ετσι για να μαθετε
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.031
Πόντοι
2.356
Ρε παιδες και μεις εδω μεσα PRIVE ειμαστε οποτε καλο ειναι να ανταλασουμε πληροφοριες,
αλωστε μη ξεχναμε πως αυτο ειναι το νοημα του site και
να μη πεταμε λεφτα τωρα που περναει κριση η οικονομια  :P
οποτε αναμενουμε νεα και πληροφοριες
αλωστε υπαρχει και το πμ ευχαριστω που με ακουσατε ειστε ολοι υπεροχοι γλυψ γλυψ :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

χρονια πολλα στους εορταζοντες .

υγεια και πολλες ικανοποιητικες μυοχαλαρωσεις .  :)

meremetia

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα καλησπερα στα παιδια πολυ ισυχια σημερα γιατι ετσι?? :idiot: :idiot: :idiot:
πριν απο καιρο ζητισα πληροφοριες για τιποτα καινουργιο  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :boobies: :boobies: :boobies:
δεν υπαρχει στο βατηος φως :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα σε ολους
καταρχην, οσοι αφηνουν υπονοουμενα για νεους χωρους και δεν δινουν λεπτομερειες, απλα μιλανε για να μιλανε.δεν καταλαβαινω το νοημα των σχολιων τους, και στο φιναλε φιναλε,ας πανε να μαμανε και να μας αφησουν στο χαλι μας, αφου δεν κανουν τιποτα για να το βελτιωσουν...

επαιξε επισκεψη σε σεβεν,δοκιμασα κατερινα(πρωτη φορα) και ρενα (δευτερη φορα)
η κατερινα σε παιζει απο την αρχη,και αν σταξεις μαχρη, προχωραει(δεν ξερω μεχρι που).
ομοιως η ρενα,η οποια εχει κωλαρα....

οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα, μονο αν γινεις πελατης καποιου χωρου,τοτε μονο υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω.αλλιως...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους
καταρχην, οσοι αφηνουν υπονοουμενα για νεους χωρους και δεν δινουν λεπτομερειες, απλα μιλανε για να μιλανε.δεν καταλαβαινω το νοημα των σχολιων τους, και στο φιναλε φιναλε,ας πανε να μαμανε και να μας αφησουν στο χαλι μας, αφου δεν κανουν τιποτα για να το βελτιωσουν...

επαιξε επισκεψη σε σεβεν,δοκιμασα κατερινα(πρωτη φορα) και ρενα (δευτερη φορα)
η κατερινα σε παιζει απο την αρχη,και αν σταξεις μαχρη, προχωραει(δεν ξερω μεχρι που).
ομοιως η ρενα,η οποια εχει κωλαρα....

οπως ειχε αναφερθει παλιοτερα, μονο αν γινεις πελατης καποιου χωρου,τοτε μονο υπαρχει περιπτωση για κατι παραπανω.αλλιως...
Δημήτρη καλησπέρα και χρόνια πολλά. Στο μαγαζί πάνω από το σεβεν γενικά παίζουν έξτρα αν δώσεις κάτι παραπάνω. Εγώ συγκεκριμένα έκανα με την Βίκυ αλλά ποτέ φουλ. Δεν το δίνει με τίποτα. Δεν ξέρω αν φοβάται η αν απλά δεν γουστάρει. Πάντως δεν χρειάζεται να τα στάξεις χοντρά. Σε μερικά μαγαζιά (πχ angel) τρως κατευθείαν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.031
Πόντοι
2.356
Δωσε πετρο καμια εχτρα πληροφορια αν θες οι αλλοι ειναι μοναχοφαηδες :P Προσωπικα δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο μονο σε ...ρδελα αντε κ σε κανενα σπιτι. Αν θες πες εδω αν θες πες μου πμ

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
στο angel εδω κ μια βδομαδα μου ειπε, ειναι μια καινουρια κοπελα, η βαλια.....Πρωσοπικα κ εξω να την εβλεπα θα την γουσταρα εμφανισιακα......Στο ψητο τωρα.....πρωτη φορα ευχαριστιθικα μασαζ στο εν λογω μαγαζι.....η συνεχεια εμεινε στο καλαμακι γιατι δεν προσφερει ειπε φουλ....πολυ καλη περιπτωση παντωσ....αν κ η ευα λεει πωσ το γυρισε πριβε.....για τουσ νεουσ φιλουσ δεν ξερω....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δωσε πετρο καμια εχτρα πληροφορια αν θες οι αλλοι ειναι μοναχοφαηδες :P Προσωπικα δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο μονο σε ...ρδελα αντε κ σε κανενα σπιτι. Αν θες πες εδω αν θες πες μου πμ
Στείλε μου pm φίλε για να μην ζαλίζουμε τους άλλους και ευχαρίστως αν μπορώ να βοηθήσω.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην αιγαιου εχει ανοιξει κατι καινουριο
οποιοσ ξερει κατι ας μας πει και εμας

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
Συνάδελφοι στο Spa Prive στην Κωλέττη παίζει τίποτε?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στην Αιγαίου βρίσκεται το καινούριο μαγαζί της Ιωάννας από angel. Κατά τα λεγόμενά της είναι καθαρό μαγαζί και δεν πρόκειται να γίνεται εκεί τίποτα. Όσοι δεν την έχουν γνωρίσει ή δεν τους θυμάται ας μην μπαίνουν στον κόπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom