Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Να κανω μια ερωτηση? αυτη η αγγελια σε ποιο ιδρυμα αντιστοιχει? (περιοχη?)
Αντιστοιχεί στο Νο 3 του καταλόγου: Περιοχή: 25ης Μαρτίου.
Η Χριστίνα (AL) είναι προφανώς η εικόνιζόμενη στην φωτοαγγελία!

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Καλημερα ...Επισκεψη στην Ελενα Δωδεκανησου.Μαρια περιπου 24-25 μελαχρινη ομορφουλα χαμογελαστη ωραιο κορμι. Περασα πολυ ομορφα. Σε ολα της πολυ καλη, απο την αρχη μεχρι το τελος και πολυ καλο μασαζ.Ηταν επισης η Λυδια(η γνωστη, εχω γραψει πιο παλια)και νομιζω την τριτη την ελεγαν Σαμπρινα. μεγαχρθνη με κορμι λαμπαδα...πολυ ομορφη....Μπραβο Ελενα..και Ελιζα.
Επειδή το θεμα "ωραιο κορμι" απο την μια ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλα απο την αλλη δεν χαρακτηριζεις καποια ετσι οταν ειναι σαν κιουπι και με κυταριτιδα....αποψη μου διοτι τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ενα μασαζ μονο για ανδρες
που βγηκε στο GROUPON το είδε κανεις?

Ειναι κανενα μαγαζι που θέλει να ανοιξει διακριτικά την πελατεία του?

Μου έκανε εντύπωση το μονο για ανδρες σε μαγαζι με κανονικό μασαζ....

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Παιδια ενα μασαζ μονο για ανδρες
που βγηκε στο GROUPON το είδε κανεις?

Ειναι κανενα μαγαζι που θέλει να ανοιξει διακριτικά την πελατεία του?

Μου έκανε εντύπωση το μονο για ανδρες σε μαγαζι με κανονικό μασαζ....

έχει σχολιαστεί το θέμα στη σελ 1616 του παρώντος νήματος
προσωπική άποψη δεν έχω αλλά μάλλον πετσέτα συμφωνα με τους πιο έμπειρους

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Επίσκεψη πρόσφατα σε Μαριάννα.
Ο καινούριος χώρος της είναι πιο άνετος, καθαρός και διαρίθμιση που εξασφαλίζει διακριτικότητα.
Παρουσίες: 6 Ελληνίδες
1. Ειρήνη, 23 ετών φοιτήτρια ΤΕΦΑ (επι πτυχίω)με ωραίο σφιχτό σώμα!
2. Νίνα, 20 ετών ψηλή μελαχροινή με πολυ καλές επιδόσεις αλλά ελέυθερο ωράριο εργασίας!
3. Φοίβη, 29 ετών, κοντή αλλά με ωραίες καμπύλες και επιδέξιο στόμα!
4. Αφροδίτη, 35 ετών ξανθιά, αρκετα επικοινωνιακή και καλό μασαζ, πρωτοεμφανιζόμενη!
5. Ζωή, 29 ετών, ψηλή ξανθιά και
6. Μυρτώ, 40 ετών με σφιχτό και γυμνασμένο σώμα και άγριες διαθέσεις για  :s&m_1:.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
oι 2 μιλφ της Μαριάννας δεν βλέπονται,Αλβανίδα η μία
σα να βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας!

η δε Ζωή έχει ένα σώμα πιο χαλαρό και από 60άρα....ξεφούσκωτη σαμπρέλα,παρά την ηλικία της

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Η προηγούμενη, η προ εννιαημέρου θεωρείται παμπάλαια δηλαδή.... :2funny:
Εννοείται! Μυοχαλαρώνω ανελλιπώς!

Έχεις τίποτα σίγουρο και καλό να προτείνεις γιατί τελευταία έχω σταματήσει τις εξορμήσεις σε νέα μονοπάτια και επιλέγω σταθερές αξίες!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σήμερα πήρα ένα τηλέφωνο που λέει Καλαμαριά,λουξ περιβάλλον κλπ) και το σήκωσε τράβελος

λέει ειμαστε Αγιο παντελεήμονα στον Μίλτο!!!!

η Εβίτα...τραβελοφέρνει?ή καινούριο μαγαζί είναι?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σήμερα πήρα ένα τηλέφωνο που λέει Καλαμαριά,λουξ περιβάλλον κλπ) και το σήκωσε τράβελος

λέει ειμαστε Αγιο παντελεήμονα στον Μίλτο!!!!

η Εβίτα...τραβελοφέρνει?ή καινούριο μαγαζί είναι?
Έχει ξανασυζητηθεί αυτό. Δεν πρόκειται για την Εβίτα, πρόκειται για τραβελοκατάσταση.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εννοείται! Μυοχαλαρώνω ανελλιπώς!

Έχεις τίποτα σίγουρο και καλό να προτείνεις γιατί τελευταία έχω σταματήσει τις εξορμήσεις σε νέα μονοπάτια και επιλέγω σταθερές αξίες!
Μακράν απ' εμού. Το μασάζ και η ψήφος πρέπει να είναι μη κατευθυνόμενα ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και μήπως ξέρεις κύριε Χρυσέ Οδηγέ που βρίσκεται μια μελαχροινή γεματούλα με τατουάζ  και καρέ κάπως σγουρό μαλλί που δούλευε στις πισίνες της Όλγας ως Λίνα????(γκόλντεν)

άμα το ξέρεις και αυτό,σε ανακηρήσσω αυτοκράτορα πασών των Ρωσιών και πάντων των μασατζίδικων

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Παιδια επειδη θελω να παω σε μασατζιδικο και θα ειναι η πρωτη φορα σε τετοιο μαγαζι μεχρι τωρα μονο στουντιο και μπουρδελα θελω να κανω μια αλλαγη χρειαζομαι την βοηθεια σας.Πας μονο με ραντεβου ή μπορω να παω ετσι ξεμπαρκος?Οτι θα γαμησω ειναι σιγουρο ή μου κανει μονο μασαζ γιατι βλεπω Μασάζ Ολοκληρωμένα Προγράμματα Έξτρα υπηρεσίες τι να πω τι να ζητησω πειτε μερικα πραγματα για να μην παω σαν τον μαλακα.
Φίλε σ΄όποιο κι αν επιλέξεις να πάς είναι καλό να πάρεις τηλ. πριν και να κλείσεις ραντεβού. Κάποια δεν σε δέχονται αν δεν έχεις συστάσεις κάποιου γνωστού τους! Επίσης δεν γαμάς σε όλα! Σε κάποια απλά στον παίζουν. Τα συνήθη προγράμματα είναι 3: 1. :jerking:, 2. :pipa1:, 3. :fuck2:. και οι αντιστοιχες τιμές 40-60-80.
Και επειδή η μειωχαλάρωση όπως και η ψήφος είναι σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν κρίβω για κανένα τις προτιμήσεις μου θα σου πρότεινα να αρχίσεις με το Νο 7 του καταλόγου.
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και μήπως ξέρεις κύριε Χρυσέ Οδηγέ που βρίσκεται μια μελαχροινή γεματούλα με τατουάζ  και καρέ κάπως σγουρό μαλλί που δούλευε στις πισίνες της Όλγας ως Λίνα????(γκόλντεν)

άμα το ξέρεις και αυτό,σε ανακηρήσσω αυτοκράτορα πασών των Ρωσιών και πάντων των μασατζίδικων
Έχεις μια τάση να επαναλαμβάνεσαι αγαπητέ, ή ιδέα μου είναι; Το ενδιαφέρον σου για την λεγάμενη έχει καταγραφεί σε προηγούμενο ποστ σου (μη με βάζεις τώρα να το ψάξω) και, αν και δεν το πιστεύω ότι θα μπορέσω να σε βοηθήσω, το έχω εν τούτοις υπ' όψιν μου.

Εκτός και αν τη βρήκες βέβαια και η ερώτηση είναι παγίδα....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πού το θυμάσαι βρε ότι ξαναρώτησα???
ακόμα και γω το έχω ξεχάσει....

τέλος πάντων,η ερώτηση είναι πραγματική,καμία σχέση με παγίδες και χαζά....

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε σ΄όποιο κι αν επιλέξεις να πάς είναι καλό να πάρεις τηλ. πριν και να κλείσεις ραντεβού. Κάποια δεν σε δέχονται αν δεν έχεις συστάσεις κάποιου γνωστού τους! Επίσης δεν εν γαμάς σε όλα! Σε κάποια απλά στον παίζουν. Τα συνήθη προγράμματα είναι 3: 1. :jerking:, 2. :pipa1:, 3. :fuck2:. και οι αντιστοιχες τιμές 40-60-80.
Και επειδή η μειωχαλάρωση όπως και η ψήφος είναι σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν κρίβω για κανένα τις προτιμήσεις μου θα σου πρότεινα να αρχίσεις με το Νο 7 του καταλόγου.
Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις!
Τελειωνεις μια φορα η ξερω γω αν τελειωσεις στο 20 λεπτο λεει τελος ή εχει και δευτερη?Οταν λες 1 2 3 στα 80 ευρω στα κανει ολα ετσι δεν ειναι?Επισης διευκρινισε σε ποια δεν γαμας για να ξερω.Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(....)
ΥΓ υπήρχε εκεί πέρσυ μια νταρντάνα με τατουάζ,η Λίνα,αρκετά γεμάτη μελαχροινή,αλλά καλό σέρβις.

την πέτυχε κανείς πουθενά έκτοτε?
Να ρωτήσω...
Μεγάλο τατουάζ που ξεκινούσε από το πόδι κι ανέβαινε μήπως;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Τελειωνεις μια φορα η ξερω γω αν τελειωσεις στο 20 λεπτο λεει τελος ή εχει και δευτερη?Οταν λες 1 2 3 στα 80 ευρω στα κανει ολα ετσι δεν ειναι?Επισης διευκρινισε σε ποια δεν γαμας για να ξερω.Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες
Συνήθως δεν έχει δευτερη. Ναι, στα 80 στα κάνει όλα . Ο χρόνος συνεδρίας ποικίλει από 30 min 1 h.
Δεν γαμάς στα: No 1,5, 6, 14 και 20.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Συνήθως δεν έχει δευτερη. Ναι, στα 80 στα κάνει όλα . Ο χρόνος συνεδρίας ποικίλει από 30 min 1 h.
Δεν γαμάς στα: No 1,5, 6, 14 και 20.
Παιζει σε καποια που ανεφερες στα 80 να χει και δευτερη φορα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom