Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και καλη μασαζοεβδομαδα σε ολους τους συναγωνιστες!εστω και καθυστερημενη αναφορα για την παρασκευιατικη επισκεψη μου για πρωτη φορα στο καινουργιο ιδρυμα της μαριαννας και δευτερη μετα απο πολυ καιρο.χωρος και συμπεριφορα αψογη οφειλω να ομολογησω.οι νεανιδες που εμφανιστηκαν τρεις.ειρηνη,μια ξανθουλα που μου διαφευγει τ'ονομα της και η φοιβη.μου ανεφερε και μια αλλη μικρη που ομως ειναι διαθεσιμη στον αγωνα μετα τις 5.επελεξα για την συνεδρια την φοιβη.με μια λεξη,απιστευτη!συμπεριφορα αψογη,ακρως αισθησιακη,απιστευτο,συνεχες,ακουραστο,βαθυλαρυγγο κλαρινο παντα φυσικα με την καταλληλη περιποιηση και στους 2 κολλητους του μεγαλου,δυνατη κι ενεργο συμμετοχη στο :fuck2:.το να την εχεις στα  :fuck1: και να εχεις αυτην την υπεροχη θεα ειναι εμπειρια ζωης.και μην ξεχασω την καταθεση των πρωτεινωνστο καβλιαρικο προσωπακι της με eye to eye contact!ελπιζω συντομα να υπαρχουν τα απαιτουμενα φραγκα για επανακαταθεση στην αξιεπαινη αυτη κορασιδα η και στην ειρηνη που ελπιζω να αποδειχτει κι αυτη ανταξια της συναγωνιστριας της!τελος να επαναλαβω μια ερωτηση που εχω κανει και δεν πηρα καμια απαντηση συναδερφοι.γνωριζετε καποια κορασιδα στ'αγαπημενα μας ιδρυματα που να προσφερει κουλουρακι?αν ειναι και petite η εστω στα κυβικα των προαναφερομενων θεραπαινιδων,καλοδεχουμενη η συνδρομη σας!

1. ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ  :idiot:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mv5l6D6eyzg#!]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mv5l6D6eyzg#![/url[/video]]

2. το ξαναειπαμε, Σοφία στο ανθος. Πολυ δυνατη συμμετοχη και ανανεωμένη!
Σαβίνα κορασίδα 25 ετών στην Άρτεμη και πολλές άλλες που δεν θέλουν δημοσίευση.
Ψαξτο και λιγο  :think:

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα. καποια σοφια που δουλευε σε διαφορα μαγαζια της πολης, με χαρακτηριστικο το μεγαλο στηθος αλλα και τις κακες υπηρεσιες, ξερουμε που βρισκεται??

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ...Επισκεψη στην Ελενα Δωδεκανησου.Μαρια περιπου 24-25 μελαχρινη ομορφουλα χαμογελαστη ωραιο κορμι. Περασα πολυ ομορφα. Σε ολα της πολυ καλη, απο την αρχη μεχρι το τελος και πολυ καλο μασαζ.Ηταν επισης η Λυδια(η γνωστη, εχω γραψει πιο παλια)και νομιζω την τριτη την ελεγαν Σαμπρινα. μεγαχρθνη με κορμι λαμπαδα...πολυ ομορφη....Μπραβο Ελενα..και Ελιζα.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
S.O.S.
Προς όλα τα λαγωνικά:
Τι γνωρίζετε για τα παρακάτω;

επίσης φαίνεται να ειναι ιδιες αγγελίες με τις παρακάτω;

Ευχαριστώ λεβέντες μου

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα σε όλους
Καλημέρα ΓΑΤΕ, χάθηκες ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επειδή έχει πέσει πολύ ησυχία στο side,
ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που ενημερώνουν αναλυτικά για τις επισκέψεις τους,
και ας "καρφόνονται".

ΜΠΡΑΒΟ mindthess, Spiros Pit, Gioutsos  ! ! !

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πλυσιάζει η μέρα των ερωτευμένων, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ :

Agent Provocateur Classics: Valentine's Night

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
http://images.watchit.gr/?h=366&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/00/00/poppy2.jpg[/img[/URL]]

Είναι η  σέξυ Poppy Delevingne είναι η φαντασίωση για μασαζοκαταστάσεις για κάθε άντρα...

Με μικροσκοπικά δαντελωτά εσώρουχα ποζάρει όλο νάζι με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φλεβάρη η Poppy Delevingne. Το εντυπωσιακό μοντέλο δίνει στον αντρικό πληθυσμό το καυτό δώρο του για την ημέρα των ερωτευμένων...

Η Delevingne μας προετοιμάζει για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας βόλτες στο σπίτι της, φορώντας άκρως αισθησιακά εσώρουχα και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
S.O.S.
Προς όλα τα λαγωνικά:

Ευχαριστώ λεβέντες μου

Μπράβο ΛΕΒΕΝΤΗ djgatos,  να είχα τα νιάτα σου, αχ και να τα 'χα,
.... αυτά μονάχα...

Υ>.Γ. Σε παράφαση του γωστού λαϊκού:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
S.O.S.
Προς όλα τα λαγωνικά:

Ευχαριστώ λεβέντες μου  
Γατούλη.. αγριεμένο σε βλέπω ή είναι ιδέα μου; Γενάρης γαρ;
Για το πρώτο θεώρημα γκρουπ για δες κι αυτό...
Ζευγάρι στο Χαλάνδρι
Ζευγάρι στη Φιλοθέη
Ζευγάρι στο Πειραιά
Ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη
Προσεχώς και στα Τρίκαλα;  :2funny:
όπερ έδει δείξαι, νομίζω

για το δεύτερο γκρουπ, λογικά πρέπει να είναι διαφορετικό, μια και τα δεδομένα του αιτήματος είναι αυστηρά περιοριστικά:
'an exeis prosonta pano apo 19 cm kai eisai 20 eton'
Νομίζω ότι το Ευκλείδιο αίτημα ευκολότερα καλύπτεται...  
:2funny: :2funny:

Γενικό συμπέρασμα κατά την ταπεινή μου γνώμη: Παπαριές καμαρωτές

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γάτε , αφησε τις  παρτούζες και  ξαναγύρνα  στα μασατζίδικα . Την  καλημέρα  μου  σε  όλους .

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα κυριοι.Να ειμαστε ολοι καλα πρωτα και πανω απ ολα και καλα νινακια στην τσουτσου μας  :dancing:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και αφού μας το επέτρεψαν επιτέλους τα οικονομικά μας έκανα μια πρωινή καταδρομική σε Ζέτα στην Συνδίκα με Δελφών. Γύρω στα 23 όμορφη κοπελίτσα έχει κάποια κιλάκια αλλά όχι υπερβολικά, με ωραίο πρόσωπο και γενικά για εμένα του γούστου μου. Εύκολη συνεννόηση για ραντεβού μέσω τηλεφώνου που απαντάει η ίδια. Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ήταν πολύ επικοινωνιακή οπότε περιλαμβάνεται στα θετικά. Πρόγραμμα στα 80 ευρώ με πολύ καλό μασαζ. Στα του αγώνα είχαμε αρκετά καλή πίπα άνευ σκούφου και χωρίς χέρι. Ισπανικό μιας και το στήθος της προσφέρεται για αυτό. Ξανά πίπα όπου δεν άντεξα και κατέθεσα. Στα πολύ θετικά είναι ότι μου πρόσφερε δεύτερο γύρο χωρίς να το ζητήσω και γι αυτό θα τιμηθεί ξανά όποτε έχουμε χρόνο και χρήμα.

geothe

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν και είχα πολύ καιρο να ασχοληθώ με το αθλημα Προχθες το απόγευμα πήγα στο μαγαζί της Δωδεκανήσου. Ηταν δύο οπέλες πηρα την Μαρία.

Οι εντυπώσεις εξαιρετικές. Εμφανίσιμη. Μεγαλο στηθος. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μασαζ.(Παμε που πάμε ας το φχαριστιθούμε κιόλας.) Πηρα 2ο προγραμμα 60,00€. Αψογη και μετα είχε και έξτρα 2η δόση μασαζακι....

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Καλημερα ...Επισκεψη στην Ελενα Δωδεκανησου.Μαρια περιπου 24-25 μελαχρινη ομορφουλα χαμογελαστη ωραιο κορμι. Περασα πολυ ομορφα. Σε ολα της πολυ καλη, απο την αρχη μεχρι το τελος και πολυ καλο μασαζ.Ηταν επισης η Λυδια(η γνωστη, εχω γραψει πιο παλια)και νομιζω την τριτη την ελεγαν Σαμπρινα. μεγαχρθνη με κορμι λαμπαδα...πολυ ομορφη....Μπραβο Ελενα..και Ελιζα.
Εχει site το μασατζιδικο αυτο ?

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια επειδη θελω να παω σε μασατζιδικο και θα ειναι η πρωτη φορα σε τετοιο μαγαζι μεχρι τωρα μονο στουντιο και μπουρδελα θελω να κανω μια αλλαγη χρειαζομαι την βοηθεια σας.Πας μονο με ραντεβου ή μπορω να παω ετσι ξεμπαρκος?Οτι θα γαμησω ειναι σιγουρο ή μου κανει μονο μασαζ γιατι βλεπω Μασάζ Ολοκληρωμένα Προγράμματα Έξτρα υπηρεσίες τι να πω τι να ζητησω πειτε μερικα πραγματα για να μην παω σαν τον μαλακα.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και αφού μας το επέτρεψαν επιτέλους τα οικονομικά μας έκανα μια πρωινή καταδρομική σε Ζέτα στην Συνδίκα με Δελφών. Γύρω στα 23 όμορφη κοπελίτσα έχει κάποια κιλάκια αλλά όχι υπερβολικά, με ωραίο πρόσωπο και γενικά για εμένα του γούστου μου. Εύκολη συνεννόηση για ραντεβού μέσω τηλεφώνου που απαντάει η ίδια. Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ήταν πολύ επικοινωνιακή οπότε περιλαμβάνεται στα θετικά. Πρόγραμμα στα 80 ευρώ με πολύ καλό μασαζ. Στα του αγώνα είχαμε αρκετά καλή πίπα άνευ σκούφου και χωρίς χέρι. Ισπανικό μιας και το στήθος της προσφέρεται για αυτό. Ξανά πίπα όπου δεν άντεξα και κατέθεσα. Στα πολύ θετικά είναι ότι μου πρόσφερε δεύτερο γύρο χωρίς να το ζητήσω και γι αυτό θα τιμηθεί ξανά όποτε έχουμε χρόνο και χρήμα.
Οδος φιλε?Πας μονο με ραντεβου σ αυτην?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κατι πηρε τα αυτακι μου για μια καινουργια παρουσια . θα παω για ενα καφεδακι και θα ενημερωσω .  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom