SpirosPsyPit
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα και καλη μασαζοεβδομαδα σε ολους τους συναγωνιστες!εστω και καθυστερημενη αναφορα για την παρασκευιατικη επισκεψη μου για πρωτη φορα στο καινουργιο ιδρυμα της μαριαννας και δευτερη μετα απο πολυ καιρο.χωρος και συμπεριφορα αψογη οφειλω να ομολογησω.οι νεανιδες που εμφανιστηκαν τρεις.ειρηνη,μια ξανθουλα που μου διαφευγει τ'ονομα της και η φοιβη.μου ανεφερε και μια αλλη μικρη που ομως ειναι διαθεσιμη στον αγωνα μετα τις 5.επελεξα για την συνεδρια την φοιβη.με μια λεξη,απιστευτη!συμπεριφορα αψογη,ακρως αισθησιακη,απιστευτο,συνεχες,ακουραστο,βαθυλαρυγγο κλαρινο παντα φυσικα με την καταλληλη περιποιηση και στους 2 κολλητους του μεγαλου,δυνατη κι ενεργο συμμετοχη στο .το να την εχεις στα και να εχεις αυτην την υπεροχη θεα ειναι εμπειρια ζωης.και μην ξεχασω την καταθεση των πρωτεινωνστο καβλιαρικο προσωπακι της με eye to eye contact!ελπιζω συντομα να υπαρχουν τα απαιτουμενα φραγκα για επανακαταθεση στην αξιεπαινη αυτη κορασιδα η και στην ειρηνη που ελπιζω να αποδειχτει κι αυτη ανταξια της συναγωνιστριας της!τελος να επαναλαβω μια ερωτηση που εχω κανει και δεν πηρα καμια απαντηση συναδερφοι.γνωριζετε καποια κορασιδα στ'αγαπημενα μας ιδρυματα που να προσφερει κουλουρακι?αν ειναι και petite η εστω στα κυβικα των προαναφερομενων θεραπαινιδων,καλοδεχουμενη η συνδρομη σας!
1. ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mv5l6D6eyzg#!]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mv5l6D6eyzg#![/url[/video]]
2. το ξαναειπαμε, Σοφία στο ανθος. Πολυ δυνατη συμμετοχη και ανανεωμένη!
Σαβίνα κορασίδα 25 ετών στην Άρτεμη και πολλές άλλες που δεν θέλουν δημοσίευση.
Ψαξτο και λιγο