debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
η τινα στην αγ.παντων εχει , αν επικεντρωθεις εκει και δε σε ενοχλουν τα πολλα κιλα!
Την πατησα φιλε μου.Αυτον περιμενε να τσιμπησω το 50 αρι και να εξορμησω σημερα.Τη πατησες μεγαλε.
Αν περιμενες να κερδισει ο βαζελος για να γαμησεις.
Πάντως οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας σαν εραστές κύριοι. Όταν η μικρή μετά από ενάμισυ χρόνο μες τους άντρες, βρίσκει γκόμενα και παίρνει των ομματιών της μαζί της, κάτι δεν κάνουμε καλά…Και ένα quiz: Ποιές δυό εκ των τεσσάρων έχουν προσωπική σχέση;Να ασχοληθουμε και λιγο με την ουσια..
Επισκεψη Κωλετη.
Ηλεκτρα (γνωστη με πολλες περιγραφες σε προηγουμενες σελιδες)ελληνιδα με πιασιματακια ομορφουλα και καλο προγραμμα...
Η ξανθια με του σφουρο μαλλι..Ελενα νομιζω..πιτσιρικα αδυνατη καικαλη στο προγραμμα.
Ναντια ψιλη εντυπωσιακο σωμα στηθος ψευτικο αλλα καλο(γυναικα αλλου τυπου) καταλαβενετε.
Νορα γνωστη και αυτη...σταθερη αξια.την τιμησα....περασα και παλι καλα..θελει ομως ο χωρος κανενα νεο μωρο..λιγο να ανανεωθουμε...
Ο ευρών ας τις πάρει πακέτο
Όσον αφορά τα . Η Τίνα όντως είναι έτσι όπως λέει ο debate law, αλλά κατά κανένα τρόπο MILF (<25). Βέβαια θα πρέπει κανείς να παραβλέψει την πολύ κακή ποιότητα του χώρου της Αγ. Πάντων, καθώς και το εξωφρενικό 100ρι που ζητά η Δήμητρα για full.
Πολύ μεγάλο στήθος έχει και η Βουλγάρα Έλλη (επίσης πιτσιρίκα) η οποία μετεγράφη από Edelweiss στο Antistress, Π. Χορν.
Πάντως υπάρχει η τέλεια, ρηξικέλευθη πρόταση για τον dbaba: ΕΒΙΤΑ στην ΕΒΙΤΑ
Για την Εβίτα; Συγγνώμη, αστείο (και μάλλον ατυχές) ήταν.. :<Με ρίχνεις κουμπάρε. Δε τη ξέρω αλλά απο ότι ακούω μάλλον με ρίχνεις.
ΔΑΝΑΗ-ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΛΟΣ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.. ΟΚ...τωρα ενημερωσε μας ΕΣΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΑΝΑΗ ΑΠΟ ΚΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ BODY CENTER ?
ΜΠΟΡΕΙΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ?
PRIVE
με διαπραγματευσεις γινεται και 80 το φουλ, παντως πραγματι δεν ειναι μιλφ η τινα, αλλα τηλεφωνο υπαρχει και στον ηλεκτρονικο αγγελιοφορο στην κατηγορια μασαζ (...σε ολο το σωμα).
τελευταια πριν κανα μηνα δουλευε στη μαρια στα λαδαδικα ! και ασε τις μαλακιες της τριενας ! ποτε δεν την συμπαθουσε ?ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΑΝΑΗ ΑΠΟ ΚΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ BODY CENTER ?
ΜΠΟΡΕΙΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ?
PRIVE