Καλησπέρα και από εμένα. Καταθέτω τις έως τώρα εμπειρίες μου στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, που πιθανώς πολλοί ήδη γνωρίζουν. Στη Β. Όλγας σε 2 δεν ήταν δυνατή η είσοδος προφανώς δουλεύουν prive τα μαγαζιά. Επίσκεψη στα λαδάδικα σε ένα μαγαζί στοσ 6ο όροφο αν θυμάμαι καλά. Ωραίος, καθαρός χώρος, δωμάτιο με ντουσιέρα αλλά πολύ μικρό κρεβάτι (τουλάχιστον στο δωμάτιο που μπήκα εγώ). Στην υποδοχή μια κυρία μέσης ηλικίας, όλιγον τι απότομη αλλά ευγενική. Και αυτή και η κοπέλα στο δωμάτιο μετά (Μαρία νομίζω) με ζάλισαν να με ρωτάνε πώς τους βρήκα και αν με στέλνει κανείς και τα σχετικά.Ωστόσο κανείς δε με έστελνε! Η κοπέλα γυναικάρα ψηλή ξανθιά, πολύ καλή. Στο μασάζ λίγα πράγματα, το έκανε πολύ δυνατά χωρίς να την πολυνοιάζει αν μου αρέσει ή όχι. ακόμα και όταν της είπα να αλλάξει τρόπο, δε μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Με ζάλισε ότι έχει πτυχία σχετικά με το μασάζ και τα ρέστα (μπορεί και να έχει βέβαια, αν και κατά τη γνώμη μου αν είχε, κάπου θα τα είχε να φαίνονται) και μείναμε μέχρι εκεί. Μασάζ μέτριο λοιπόν, χωρίς τίποτα περισσότερο, προφανώς λόγω έλλειψης συστάσεων. Η κοπέλα φοβερή και στο πρόσωπο και στο κορμί, αλλά δε νομίζω να ξαναπάω.