Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
οκ φιλε, απλα  ο συνδεσμος που εβαλες δεν ανοιγει. τον ειχα τσεκαρει.
νεος στο φορουμ ως χρηστης, αλλα αρκετα παλιος σαν αναγνωστης και πολυ πιο παλιος ως αγωνιστης.
παντως εχεις δικαιο . πανω απ ολα η σωστη ενημερωση.
Αφου λοιπόν συμφωνούμε οτι πανω απ΄ολα η ενημέρωση θεωρώ σωστό πριν αρχίσετε να ζητάτε πληροφορίες με το καλημέρα εδω μέσα καλά θα ήταν να αρχίσετε εσείς με κάποια ενημέρωση (αφού είσαι και παλιός αγωνιστής) από κάποιον αγώνα που έδωσες προσφατα σε μασατζίδικο. Όταν το κανετε αυτό (βαζω και τον Κ1967 μεσα) μετα χαράς θα σας στείλω και το τηλέφωνο της Δωδεκανήσου 10Β,αν φυσικά δεν με προλάβει κάποιος πιο ανιδιοτελής απο μένα, συνάδελφος.

K19671967K

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αδελφε δυστυχως τελευταια δεν εχω δώσει κανεναν αγωνα ,αν θες δωσε το τηλεφωνο ή τα τηλεφωνα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ωραιος εισαι. σπας τα νευρα των αλλων και εισαι στην κοσμαρα σου.
ποια ειναι αυτα δηλαδη που εσυ καταλαβαινεις και οχι  οι αλλοι? :think: :think: :think:
ακου βλεπε σκεψου αποφασισε και προπαντος πιγενε να  δεις.... :think: :headbang: :uglystupid:

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ακου βλεπε σκεψου αποφασισε και προπαντος πιγενε να  δεις.... :think: :headbang: :uglystupid:
μιλας εσυ, που το προπαντων το λεσ προπαντος και το πηγενε το γραφεις με ι?
τι να μας πεις κι εσυ απ τη ζωη σου ρε φιλαρακι.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
607
Πόντοι
86
Την καλημερα μου λοιπον στην παρεα. Μετα απο πολλες ωρες αναγνωσης και περιηγησης σε καμια 1500+ σελιδες ειπα να σπασω το κατεστημενο μου και να παω σε ενα αλλο μαγαζι εκτως του bodyfree.. και καλος εκανα. την Παρασκευη λοιπον εχωντασ βρει το τηλεφωνο απο p.m. του νεου καταστηματος στην Μαρτιου 100+ (πιο πανω απο την κ.καραμανλη),εκανα την καταθεση μου.
Το καταστημα πρεπει να ειναι καινουργιο και να λειτουργει κανενα 2 μηνο , στο τηλεφωνο και στην υποδοχη καπιος νεαρος- μεσηληκας , (με συγχωρητε που δεν δινω πληρη στοιχεια γιατι δεν ξερω αν θα ηθελαν να δημοσιοποιηθουν) , καναπεδιασμενες 6 κοπελες οπου για να ειμαι ειλικρινεις θα επρεπε να παρω χαρι μολυβι να τα γραψω να τους φτιαξω και ενα βιογραφικο με φωτογραφιες για να τις θυμαμε.. Θυμαμε ομως την κορασιδα που επελεξα. Η Μικαελα ετων περι τα 25 με 28με καστανοξανθο μαλι μετριου μηκους ανοιχτα καστανα ματια, αρκετα καμπυλοτο κορμι με την πρεπουσα επιδερμιδα και στητο βυζακι αξιοπρεπουσ μεγεθους θα την χαρακτιριζα μελαχρινη (οχι τσιγκανα),η φατσα μαλον Ρουμανοφερνει. τα προγραμματα τον 60 χρερι 70 στομα 80 φουλ. Επελεξα το 70αρι μιας και ειναι αδυναμια μου. Στα του μασαζ εε δεν ειναι φυσιοθεραπευτρια ,  αν ηθελα μασζ αξιοσεων θα πηγενα στον φυσιοθεραπευτη μου αλλα δυστηχος δεν περενει πιπες... στα του αγωνα η κοπελα εχει τρελη προσαρμοστικοτητα στο οτι θελει ο πελατης και χωρις πολλα πολλα σε καταλαβενει μια χαρα τι τραβα η ψυχη σου. Γλωσοφυλα ασταματητα,χωρις περιορισμουσ δακτιλοσκοπιση, πολλη μα πολλη καραμελομα (κανενα 10 λεπτο το καραμελομα) και πολλη κοιταγμα στο ματι. Η κοπελα μου ειπε οτι εχει δουλεψει και τηλεφωνικα ραντεβου πριν το μασαζαδικο οποτε εχει εμπειρια στο θεμα, προσοπικα μου θυμισε πολυ κοπελες που ερχοντε σπιτι. Αυτα πιστευω να ειμαι κατατοπιστικος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Επιτέλους κι ενα ενημερωτικό ποστ μέσα στη απόλυτη καφρίλα που επικρατεί εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό.
Μπράβο παίχτη.
Μαλάκες-Παπαγαλάκια γράψτε με την κανονική σας "ιδιότητα" αλλιώς τον πούλο. Αι σιχτίρ πια ζώα.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
[quote author
=House of Fun link=topic=936.msg4159123#msg4159123 date=1351515012]
Επιτέλους κι ενα ενημερωτικό ποστ μέσα στη απόλυτη καφρίλα που επικρατεί εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό.
Μπράβο παίχτη.
Μαλάκες-Παπαγαλάκια γράψτε με την κανονική σας "ιδιότητα" αλλιώς τον πούλο. Αι σιχτίρ πια ζώα.
[/quote]
Συμφωνω και επαυξανω.Αντε να μας κατσει ο παναθα σημερα για να αιμοδοτησουμε αυριο και να ενημερωσουμε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα και καλή μας  :fuck1: παραγωγική εβδομάδα.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που ενημερώνουν, όπως εγώ, που νομίζω με αδικήσατε,
αλλά σας συγχωρώ.  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μαριάνα και Βασίλη Κωλέττη έχει επισκευτεί κανένας, τελευταία, να μας ενημερώσει?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.759
Πόντοι
3.487
Καλησπέρα στη παρέα. Ρε παληκάρια μιλάμε για διάφορα θέματα μαλωνουμε σκοτωνομαστε και χάνουμε την ουσία. Δε λέω ένας χώρος σαν αυτόν θα έχει και τα ξεσπασματα των νεύρων του καθενώς μιας και μπορείς να πεις ότι θέλεις χωρίς να μπορεί κανείς να σε βρει να σε ξεχέσει. Αλλά όλα έχουν όρια.
Φιλοσοφία δευτεριάτικη συγχωρέστε με.
Ψάχνω να βρω μια Milf με γαμώ τις υπηρεσίες και με τεράστια βυζόμπαλα. Ξέρει κανείς κάτι να με στείλει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
746
Πόντοι
96
Μαριάνα και Βασίλη Κωλέττη έχει επισκευτεί κανένας, τελευταία, να μας ενημερώσει?
πηρα τηλ σαββατο βασιλη και μαρια λαδαδικα και τα ειχαν κλειστα....εχουν ρεπο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τριήμερο ήταν ρε παίχτη , ευκαιρία ήταν να κάνουν τα κορίτσια μουνοανάπαυση.

Alexconl

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
358
Πόντοι
21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BODY FREE Η ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Καταθέτω τις έως τώρα εμπειρίες μου στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, που πιθανώς πολλοί ήδη γνωρίζουν. Στη Β. Όλγας σε 2 δεν ήταν δυνατή η είσοδος προφανώς δουλεύουν prive τα μαγαζιά. Επίσκεψη στα λαδάδικα σε ένα μαγαζί στοσ 6ο όροφο αν θυμάμαι καλά. Ωραίος, καθαρός χώρος, δωμάτιο με ντουσιέρα αλλά πολύ μικρό κρεβάτι (τουλάχιστον στο δωμάτιο που μπήκα εγώ). Στην υποδοχή μια κυρία μέσης ηλικίας, όλιγον τι απότομη αλλά ευγενική. Και αυτή και η κοπέλα στο δωμάτιο μετά (Μαρία νομίζω) με ζάλισαν να με ρωτάνε πώς τους βρήκα και αν με στέλνει κανείς και τα σχετικά.Ωστόσο κανείς δε με έστελνε! Η κοπέλα γυναικάρα ψηλή ξανθιά, πολύ καλή. Στο μασάζ λίγα πράγματα, το έκανε πολύ δυνατά χωρίς να την πολυνοιάζει αν μου αρέσει ή όχι. ακόμα και όταν της είπα να αλλάξει τρόπο, δε μου έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Με ζάλισε ότι έχει πτυχία σχετικά με το μασάζ και τα ρέστα (μπορεί και να έχει βέβαια, αν και κατά τη γνώμη μου αν είχε, κάπου θα τα είχε να φαίνονται) και μείναμε μέχρι εκεί. Μασάζ μέτριο λοιπόν, χωρίς τίποτα περισσότερο, προφανώς λόγω έλλειψης συστάσεων. Η κοπέλα φοβερή και στο πρόσωπο και στο κορμί, αλλά δε νομίζω να ξαναπάω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538
Συμφωνω και επαυξανω.Αντε να μας κατσει ο παναθα σημερα για να αιμοδοτησουμε αυριο και να ενημερωσουμε
Τη πατησες μεγαλε.
Αν περιμενες να κερδισει ο βαζελος για να γαμησεις. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.759
Πόντοι
3.487
:tits2: Τί θα γίνει με το θέμα μου ρεεεεέ. Θα απαντήσει κανείς ή μήπως στερούμαστε βυζοπούλας στις μασαζερί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom