Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
μπορεί να κάνεις μασάζ σε σώματα αλλά η έκφραση μόνο έτσι δεν είναι...το σκότωσες φίλε(λέμε τώρα)
Κι εσύ πάλι πολύ διακριτικός "το σκότωσες φίλε(λέμε τώρα)"
Αλλά έχεις δικαιολογία...έχεις πως να το κάνουμε. Μπερδεύτηκες.
Θηλυκό nickname ΤΡΙΕΝΑ (η) αλλά από την άλλη πήγε καί γάμησε ......να μη μπερδεύεσαι;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να είναι όμως από το 'τρία σε ένα'. Και μαγαζάτωρ και εργαζόμενη και πελάτης.... :)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.314
Πόντοι
7.095
Μόνο γάτος δεν είσαι αν δεν πιάνεις το (λέμε τώρα) ;)

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
και πελάτης;
Με προβλημάτισες τώρα. Λούγκρα η Μελίνα; Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ.
Την αλήθεια να τη λέμε. Κοπελάρα. Με πολύ καλή συμμετοχή. Καταδεκτική σε απαιτήσεις.
Όποιος δεν την έχει "πάρει" έχει χάσει.
Τα παραπάνω αφορούν στη θητεία της στο Βασίλη Κωλέττη. Από τότε έχω να τη δω.

(για να μη μου τα χώσετε το λέω μόνος μου...ε...τι να κάνω....με πήρε τηλέφωνο)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και πελάτης;
Την αλήθεια να τη λέμε. Κοπελάρα. Με πολύ καλή συμμετοχή. Καταδεκτική σε απαιτήσεις.

Η Τριενα ΕΙΝΑΙ η Μελίνα ρε γάτε μου..

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Η Τριενα ΕΙΝΑΙ η Μελίνα ρε γάτε μου..
Αχ !!!!!!!!!! γιατί;
γιατί μου το κανεις αυτό;
Το ξέρεις πόσο σ΄εκτιμώ......δείχνω να μην κατάλαβα;

Βλέπε :« Απάντηση #22771 στις: σήμερα στις 22:14

Όπως και σε σένα είπα να μην πασχίζεις να αποδείξεις τα αυταπόδεικτα. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ για να ασχολείσαι με μικρά.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.663
Πόντοι
2.356
και πελάτης;

τωρα να δεις τι κοπελαρα εγινε με καμια δεκαρια κιλα τουλαχιστον παραπανω

το δηλωσε κ ο φιλος ο gamikos1 αλλα νομιζω οτι πηρε κατι παραπανω τωρα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το ξεφτυλίσατε

και θα μπει ο House και θα σας γαμήσει όλους και όλες!

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Το ξεφτυλίσατε

Έλα τώρα !!!!!!!!!!!!!
Ο House είναι εμπειρότατος, δεν είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ότι για να ξεχνιόμαστε (πώς να δεις ειδήσεις με τη Μέρκελ)
γράφουμε "καμιά μαλακία να περνάει η ώρα"
(Φαντάζομαι το ξέρεις αυτό με το λαγό...αν όχι πες μου να το ρίξω. είναι καλό).

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
τωρα να δεις τι κοπελαρα εγινε με καμια δεκαρια κιλα τουλαχιστον παραπανω

το δηλωσε κ ο φιλος ο gamikos1 αλλα νομιζω οτι πηρε κατι παραπανω τωρα
Σειρούλα με ¨ξεβρακώσατε" απόψε εσύ κι ο treflejack με το να με αναγκάζετε να εξηγώ αυτά που γράφω συγκεκαλυμμένα.

Τη διάβασα τη δήλωση του gamikos, αλλά στη ζωή πολλές φορές κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ή ότι δε γνωρίζουμε προκειμένου να πούμε ή να γράψουμε αυτό που πρέπει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.663
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: τις σειρες μου τις προσεχω δε τις ξεβρακωνω ποτε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ξεφτυλίσατε

Αυτό το 'όλες' ήταν όλα τα λεφτά :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα, ο House θα τα χώσει με το γνωστό δωρικό του στυλ αύριο κατά το μεσημεράκι...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
:bigdick: SAS TO KSANALEO...MI ME MPERDEVETE ME KAMIA MELINA.....OLISAS KANETE TRAGIKO LATHOS THMITHTETO TI SAS LEO...OK...OSO GIA TO TRIENA EXEI POLES ERMINIES 1 POUTSA K ARXIDIA=3.......2 XONETE PANTOU ME OPIODIPOTE TROPO KAI PONAI STO TELOS.... KAI OPOS THELI TO PERNI O KATHENAS KATALAVATE,,,,,, :ak: :ak: :ak: :bigdick:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
:bigdick: ESIS DEN MPORITE NA KSEXORISETE TI POUTSA APO TIN VOURTSA VLEPO,,,,, :idiot: :uglystupid: :ak: :ak: :ak: :ak:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...) Μοναδικο  παρηγορο   ,μεχρι  πριν  κανενα  6μηνο  η  Ελλη με  τα   :tits: , που  τουλαχιστον  στην αρχη  και  σε  καποιους  γνωστους της  εβγαζε  καλο  προγραμματακι . (...)
Πού να χάθηκε αυτή η μικρή;..  :think:  :helpplea: Την έδιωξε η Δήμητρα γιατί έδινε τηλεφωνάκια σε πελάτες.. Εδώ πιάστηκα καθεύδων  :headbang:. Κι ήταν καλή περίπτωση και για σένα γάτε μου...

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξερω  φιλε  μου . Ηταν παντως  καλη  περιπτωση . Το γουσταρε  αυτο που  εκανε  :knockinb: Παντως  σ΄εμενα  τηλεφωνακι  δεν  εδωσε .

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
891
Πόντοι
4.535
:bigdick: ESIS DEN MPORITE NA KSEXORISETE TI POUTSA APO TIN VOURTSA VLEPO,,,,, :idiot: :uglystupid: :ak: :ak: :ak: :ak:

Δεν με νοιάζει ποιος/ποια είσαι... Αν συνεχίσεις να γράφεις κεφαλαία και greeklish Θα σε κάνω αναφορά για ban και ας μου σούρουν ότι θέλουν. Εντάξει? Έχει κάποιους κανόνες το φόρουμ και δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να διαβάζω τα αγγλογραμμένα, κεφαλαία ελληνικά σου ενώ όλοι απαντάνε ελληνικά...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αν νοιωθεις εσυ καλα που ολοι οι αλλοι δινουν 80 ενω εσυ 100 τοτε χαλαλι σου  :idiot:
                                                                                                                                :bigdick: EGO PIGA STO BODY CENTER.KAI EXO APOPSI O IDIOS ESI PIGES ??APO OTI MPORO NA KATALAVO OXI.VASIZESTE STIS SAXLAMARES.EGO PANTOS ENIMEROSA,TA KORITSIA AKSIZOUNE GIAFTO OPOS KSERETE TA GOUSTA PLIRONONTE..... :ak: :ak: :ak:   

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δεν με νοιάζει ποιος/ποια είσαι... Αν συνεχίσεις να γράφεις κεφαλαία και greeklish Θα σε κάνω αναφορά για ban και ας μου σούρουν ότι θέλουν. Εντάξει? Έχει κάποιους κανόνες το φόρουμ και δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να διαβάζω τα αγγλογραμμένα, κεφαλαία ελληνικά σου ενώ όλοι απαντάνε ελληνικά...
[      /quote]                                                                                                                          :bigdick: DEN TO KANO EPITIDES EXO TORA ENA METAXIRISMENO PS KAI DEN EXEI ELINIKA.KATHOLOU PARIGGILA KAINOURGIO PS YPOMONI LIGES MERES OK DEN THA PATHIS TIPOTA OK,,,,TELOS ME TIS MALAKIES, :ak: :ak: :argue:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom