Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Πςςςςς, ε ρε μόρφωση...! Έπιασαν τόπο οι σπουδές στη φιλοσοφική αγόρι μουουουουου!!!!
                                                                                                                                  :bigdick: PSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEE,EGO DEN MENO STIN ORTHOGRAFIA,OK.MENO STA ALITHNA KAI XIROPIASTA AFTA ME ENDIAFEROUNE OK :ak:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:bigdick: EPISKEPSI. BODY CENDER O XOROS ME TIN PROTI MATIA SE KERDIZH,TA KORITSIA 3,SOUPER ONOMATA DEN KRATISA ALA NOMIZO EINAI GRAMENA PIO PANO TA ONOMATATOUS APO ALO NICK, YPODOXI K SALONI SPESIAL EGO PIGA AFOU ROTISA  TILEFONIKA,KTL,PERASA KATAPLIKTIKA.EDOSA 100.E ALLA XALALI STA KORITSIA PERASA ME MIXAELA SLOVAKA EAN DEN KANO LATHOS
Μήπως δεν είναι EDOSA 100, αλλά [size=12pt]ESODA 100[/size] :huh:
(...)UPOMONH KYRIE XUMAX TA SXOLIA DE THA ARXISOUN NA GRAFTOYN GIA TIS KOPELES KAI ARKETOI THA ME EPIVEVEOSOUN KAI ARKETOI THA SAS DIAPSEFSOUN..........KAI DE THA XANA ASXOLITHO (...)
Προφητικό; :huh:
Κι αυτά τα κεφαλαία... :huh:
Ακόμη κι αυτό το καλάσνικωφ... η άλλη τουλάχιστον χρησιμοποιούσε μαστίγιο.. :huh:
Μήπως εκτός από την έντιμη διαφήμιση επιστρατεύεται και η κλασσική συνταγή; :huh:
Μήπως έχω γίνει πολύ καχύποπτος; :grin:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
:bigdick: EPISKEPSI. BODY CENDER O XOROS ME TIN PROTI MATIA SE KERDIZH,TA KORITSIA 3,SOUPER ONOMATA DEN KRATISA ALA NOMIZO EINAI GRAMENA PIO PANO TA ONOMATATOUS APO ALO NICK, YPODOXI K SALONI SPESIAL EGO PIGA AFOU ROTISA  TILEFONIKA,KTL,PERASA KATAPLIKTIKA.EDOSA 100.E ALLA XALALI STA KORITSIA PERASA ME MIXAELA SLOVAKA EAN DEN KANO LATHOS
ποσα εδωσες αλεκοοοοοοοο εκατοοοοοοοοοοοοοοο???????????  :2funny: :2funny: :2funny:

το αλλο με το τοτο το ξερεις ??

που ζειτε ρε στο 2009  :tickedoff:

αμα το μαθει η μερκελ τη μαμησαμε ολοι ακου 100  :headbang:

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Στο Bel Ami στην Ανδρέου Γεωργίου έχει πάει κανείς;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά πού είναι επιτέλους αυτή η Μελίνα ή Εβίτα και ποιο είναι το τηλέφωνό τους;;;;;;;;;;;;;;
Τεμπελιάζουμε ε;  :tickedoff: Και μετά μας τα χώνουν οι Γερμανοί! :s&m_3:
Η Εβίτα είναι prive. Περισσότερη βοήθεια στο μουνιτις_καλιροης
Για την άλλη, το έδωσα 2-3 σελίδες πίσω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
Τεμπελιάζουμε ε;  :tickedoff: Και μετά μας τα χώνουν οι Γερμανοί! :s&m_3:
Η Εβίτα είναι prive. Περισσότερη βοήθεια στο μουνιτις_καλιροης
Για την άλλη, το έδωσα 2-3 σελίδες πίσω
ελπιζω τη δευτερη προταση να μη τη παρει στραβα κ αυτος οπως ο ακαποτος που ταχωσε στον αλλον νομιζοντας πως του βρισανε τη μανα οταν εψαχνε κ αυτος την εβιτα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ποσα εδωσες αλεκοοοοοοοο εκατοοοοοοοοοοοοοοο???????????  :2funny: :2funny: :2funny:

το αλλο με το τοτο το ξερεις ??

που ζειτε ρε στο 2009  :tickedoff:

αμα το μαθει η μερκελ τη μαμησαμε ολοι ακου 100  :headbang:
                                                                                                                                TI EGINE RE,EXEIS PROVLIMA TI THA PLIROSO. GOUSTARO K PLIRONO NA KOITAS TI DOULIA SOU..........

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
αν νοιωθεις εσυ καλα που ολοι οι αλλοι δινουν 80 ενω εσυ 100 τοτε χαλαλι σου  :idiot:

masazian

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
την καλησπέρα μου
επίσκεψη αγίων πάντων στον πρώτο όροφο.
μαγαζί: μπουρδέλο όνομα και πράμα.....
κοπέλες 2 : ΤΙΝΑ  γεμάτη , ΛΙΤΣΑ  milf ,και μια έλειπε
ανάλογα τα γούστα, εμένα δεν μου άρεσε καμία
μπάνιο : ένα και για κλάματα
δωμάτια : αυτό που μπήκα ήταν με μασαζοκρέβατο παλιό και βρώμικο.
πετσέτες : .................άστο καλύτερα.
γενικά το κατάστημα δε λέει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
την καλησπέρα μου
επίσκεψη αγίων πάντων στον πρώτο όροφο.
μαγαζί: μπουρδέλο όνομα και πράμα.....
κοπέλες 2 : ΤΙΝΑ  γεμάτη , ΛΙΤΣΑ  milf ,και μια έλειπε
ανάλογα τα γούστα, εμένα δεν μου άρεσε καμία
μπάνιο : ένα και για κλάματα
δωμάτια : αυτό που μπήκα ήταν με μασαζοκρέβατο παλιό και βρώμικο.
πετσέτες : .................άστο καλύτερα.
γενικά το κατάστημα δε λέει.
:thumbsup: σωστος ο παιχτης

κ τα καλα να λεγονται κ τα κακα

αντε γιατι πηξαμε εδω μεσα με τους προμοτορες  :bigdick:

Gabriel11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το  χειροτερο  μαγαζι  της πολης . Τρισάθλιος χωρος , χαλασμενα  μασαζοκρέβατα , βρωμικο  μπανιο  και  τιμες  μέχρι  100 . Μοναδικο  παρηγορο   ,μεχρι  πριν  κανενα  6μηνο  η  Ελλη με  τα   :tits: , που  τουλαχιστον  στην αρχη  και  σε  καποιους  γνωστους της  εβγαζε  καλο  προγραμματακι . Μακρια ......      

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρωταρης στο αθλημα
που με προτινεται να παω για πρωτη φορα?
εχω αδυναμια στις μιλφαρες με μεγαλα φυσικα :tits: :tits:
ακουω προτασεις καθως και ποσο κοστιζει το φουλ προγραμμα? :pipa2: :fuck1: :kissass:
ευχαριστω προκαταβολικα

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ειπα να μη μιλησω τη πρωτη αλλα επειδη ειχαμε επαναληψη κ τα ψεματα δε μ αρεσουν να πω  :tickedoff:

οτι οι ολοκαινουργιες κοπελες που λες ειναι

η γνωστη μελινα που τη ξερουμε ολοι εδω κ 2 χρονακια περιπου απο το βασιλη κωλετη κ μετα στο μακη στη βουλγαρη

κ η χριστινα η γνωστη μικροσωμη (ρουμανα αν δε κανω λαθος) που ηταν περυσι στο μακη κ μετα πηγε στην ευα,

θελετε να διαφημηστειτε μπειτε κ πειτε αληθεια κ οχι παραμυθια κ να ρθουμε γιατι οχι
ΦΙΛΕ HUMAX ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΕΛΙΝΟΤΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ !!!!!!!!!!!!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρωταρης στο αθλημα
που με προτινεται να παω για πρωτη φορα?
εχω αδυναμια στις μιλφαρες με μεγαλα φυσικα :tits: :tits:
ακουω προτασεις καθως και ποσο κοστιζει το φουλ προγραμμα? :pipa2: :fuck1: :kissass:
ευχαριστω προκαταβολικα
Δυόμισυ μήνες μετά και ύστερα από 5-6 επαναλαμβανόμενα μηνύματα, δεν μπόρεσες να το λύσεις το πρόβλημα σου ρε φίλε;
Λοιπόν, η ιδεώδης λύση στο πρόβλημα σου είναι η...Εβίτα :2funny: . Όλα τ' άλλα είναι συμβιβασμός :2funny:
Να σου δώσω κι ένα plan B:
Μαρίζα στη Νάνσυ... Και μην αρχίσεις τώρα να ρωτάς 'ποιά Νάνσυ'..

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Μήπως δεν είναι EDOSA 100, αλλά [size=12pt]ESODA 100[/size] :huh:Προφητικό; :huh:
Κι αυτά τα κεφαλαία... :huh:
Ακόμη κι αυτό το καλάσνικωφ... η άλλη τουλάχιστον χρησιμοποιούσε μαστίγιο.. :huh:
Μήπως εκτός από την έντιμη διαφήμιση επιστρατεύεται και η κλασσική συνταγή; :huh:
Μήπως έχω γίνει πολύ καχύποπτος; :grin:
Έχω μείνει άναυδος !!!!!!!!
Αυτό δεν το περίμενα !!!!!!!!!!!!!
Ολόκληρος Treflejack και ασχολείται με "κλώνους"
Τέτοιο μυαλό και προσπαθεί να αποδείξει τα αυταπόδεικτα αντί να αρχίσει τα μπινελίκια.
Τι δεν είναι πρέπον; Το να μας δουλεύει το κάθε..... είναι πρέπον;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom