TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πςςςςς, ε ρε μόρφωση...! Έπιασαν τόπο οι σπουδές στη φιλοσοφική αγόρι μουουουουου!!!!
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Smiley with an AK :ak: :ak:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_ak_qleft3.gif)
Πςςςςς, ε ρε μόρφωση...! Έπιασαν τόπο οι σπουδές στη φιλοσοφική αγόρι μουουουουου!!!!
Μήπως δεν είναι EDOSA 100, αλλά [size=12pt]ESODA 100[/size]EPISKEPSI. BODY CENDER O XOROS ME TIN PROTI MATIA SE KERDIZH,TA KORITSIA 3,SOUPER ONOMATA DEN KRATISA ALA NOMIZO EINAI GRAMENA PIO PANO TA ONOMATATOUS APO ALO NICK, YPODOXI K SALONI SPESIAL EGO PIGA AFOU ROTISA TILEFONIKA,KTL,PERASA KATAPLIKTIKA.EDOSA 100.E ALLA XALALI STA KORITSIA PERASA ME MIXAELA SLOVAKA EAN DEN KANO LATHOS
Προφητικό;(...)UPOMONH KYRIE XUMAX TA SXOLIA DE THA ARXISOUN NA GRAFTOYN GIA TIS KOPELES KAI ARKETOI THA ME EPIVEVEOSOUN KAI ARKETOI THA SAS DIAPSEFSOUN..........KAI DE THA XANA ASXOLITHO (...)
ποσα εδωσες αλεκοοοοοοοο εκατοοοοοοοοοοοοοοο???????????EPISKEPSI. BODY CENDER O XOROS ME TIN PROTI MATIA SE KERDIZH,TA KORITSIA 3,SOUPER ONOMATA DEN KRATISA ALA NOMIZO EINAI GRAMENA PIO PANO TA ONOMATATOUS APO ALO NICK, YPODOXI K SALONI SPESIAL EGO PIGA AFOU ROTISA TILEFONIKA,KTL,PERASA KATAPLIKTIKA.EDOSA 100.E ALLA XALALI STA KORITSIA PERASA ME MIXAELA SLOVAKA EAN DEN KANO LATHOS
Τεμπελιάζουμε ε;Ρε παιδιά πού είναι επιτέλους αυτή η Μελίνα ή Εβίτα και ποιο είναι το τηλέφωνό τους;;;;;;;;;;;;;;
ελπιζω τη δευτερη προταση να μη τη παρει στραβα κ αυτος οπως ο ακαποτος που ταχωσε στον αλλον νομιζοντας πως του βρισανε τη μανα οταν εψαχνε κ αυτος την εβιταΤεμπελιάζουμε ε;Και μετά μας τα χώνουν οι Γερμανοί!
Η Εβίτα είναι prive. Περισσότερη βοήθεια στο μουνιτις_καλιροης
Για την άλλη, το έδωσα 2-3 σελίδες πίσω
TI EGINE RE,EXEIS PROVLIMA TI THA PLIROSO. GOUSTARO K PLIRONO NA KOITAS TI DOULIA SOU..........ποσα εδωσες αλεκοοοοοοοο εκατοοοοοοοοοοοοοοο???????????![]()
![]()
το αλλο με το τοτο το ξερεις ??
που ζειτε ρε στο 2009
αμα το μαθει η μερκελ τη μαμησαμε ολοι ακου 100![]()
TI EGINE RE,EXEIS PROVLIMA TI THA PLIROSO. GOUSTARO K PLIRONO NA KOITAS TI DOULIA SOU..........
Όποιος έχει τέτοια γούστα καλό είναι να το λέει απ΄την αρχή για ευνοητους λόγους!GOUSTARO K PLIRONO NA KOITAS TI DOULIA SOU..........
την καλησπέρα μου
επίσκεψη αγίων πάντων στον πρώτο όροφο.
μαγαζί: μπουρδέλο όνομα και πράμα.....
κοπέλες 2 : ΤΙΝΑ γεμάτη , ΛΙΤΣΑ milf ,και μια έλειπε
ανάλογα τα γούστα, εμένα δεν μου άρεσε καμία
μπάνιο : ένα και για κλάματα
δωμάτια : αυτό που μπήκα ήταν με μασαζοκρέβατο παλιό και βρώμικο.
πετσέτες : .................άστο καλύτερα.
γενικά το κατάστημα δε λέει.
Στο Bel Ami στην Ανδρέου Γεωργίου έχει πάει κανείς;
ΦΙΛΕ HUMAX ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΕΛΙΝΟΤΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΙΛΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ! ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ !!!!!!!!!!!!!ειπα να μη μιλησω τη πρωτη αλλα επειδη ειχαμε επαναληψη κ τα ψεματα δε μ αρεσουν να πω
οτι οι ολοκαινουργιες κοπελες που λες ειναι
η γνωστη μελινα που τη ξερουμε ολοι εδω κ 2 χρονακια περιπου απο το βασιλη κωλετη κ μετα στο μακη στη βουλγαρη
κ η χριστινα η γνωστη μικροσωμη (ρουμανα αν δε κανω λαθος) που ηταν περυσι στο μακη κ μετα πηγε στην ευα,
θελετε να διαφημηστειτε μπειτε κ πειτε αληθεια κ οχι παραμυθια κ να ρθουμε γιατι οχι
Δυόμισυ μήνες μετά και ύστερα από 5-6 επαναλαμβανόμενα μηνύματα, δεν μπόρεσες να το λύσεις το πρόβλημα σου ρε φίλε;Πρωταρης στο αθλημα
που με προτινεται να παω για πρωτη φορα?
εχω αδυναμια στις μιλφαρες με μεγαλα φυσικα![]()
ακουω προτασεις καθως και ποσο κοστιζει το φουλ προγραμμα?![]()
![]()
ευχαριστω προκαταβολικα
Έχω μείνει άναυδος !!!!!!!!Μήπως δεν είναι EDOSA 100, αλλά [size=12pt]ESODA 100[/size]Προφητικό;
![]()
Κι αυτά τα κεφαλαία...
Ακόμη κι αυτό το καλάσνικωφ... η άλλη τουλάχιστον χρησιμοποιούσε μαστίγιο..
Μήπως εκτός από την έντιμη διαφήμιση επιστρατεύεται και η κλασσική συνταγή;
Μήπως έχω γίνει πολύ καχύποπτος;![]()