Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (7 μέλη και 63 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
 επισκεψη στο καινουργιο Β.ολγας και Μαρτιου!
Ετιμηθη Χριστινα κορμαρα χαμογελαστη ομορφη κοπελα. Απο μασαζ δεν εχω να πω πολλα μιας και μπεικα με ορεξεις για αλλα πραματα οπου θα ελεγα και εγινε μια φαση τρελλη!!  Ητανε 2η φορα μαζι της και λογω επισκεψεων στο αλλο και πολυ προσφατα σ'αυτο εχει διμηουργηθει μια οικιοτητα με πλακιτσες απο το σαλονι οποτε ειναι πιο gfe η κατασταση!!! Ετιμησε την αμοιβη της με το παραπανω και τολμω να πω οτι θα εχω καποιες συνεδριες ακομη μαζι της πριν αποφασισω "αλλαγη"!!! Ωραιο social πολυ καλη πιπα μεγαλη συμμετοχη στο  :knockinb:  :fuck2:  :zfuck:  :fuck1: για μενα ειναι στανταρακι και τη γουσταρω πολυ!!!
Επίσκεψη λοιπόν κι από μένα στον 7ο ουρανό της Β. Όλγας 158: Καταρχήν ο χώρος φαίνεται οτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένος άνετος και καθαρός σε αντίθεση με όλους του προηγούμενους που έχουν προϋπηρεσία τα κορίτσια, δηλαδη Νεμέας 31, Κ. Καραμανλή 149 και Α. Γεωργίου 4. Ο χώρος διαθέτει ένα κοινό μπάνιο. Τα κορίτσια γνωστά:
1. Χριστίνα (AL): 26 ετών, 175cm, μελαχροινή πλέον, με ωραίο σώμα και βυζί. Από μασάζ ούτε κι εγώ δοκίμασα διότι είχα δοκιμάσει παλιότερα και το είχα μετανοιώσει. Έχει καλή συμετοχή στο :knockinb:  αλλά όχι και στη  :pipa1:. Άλωστε όπως μου εκμυστηρευτηκε αργότερα της αρέσει πιο πολύ να γαμιέται από το να τσιμπουκώνεται.  Εμένα πάντως μου φάνηκε και λίγο βιαστική με διάθεση να με ξεπετάξει γρήγορα. Η συγκεκριμένη έχει προυπηρεσία και στην Κ. Καραμανλή 84.
2. Στέλλα (GR): Εμφανώς αδυνατισμένη, μελαχροινή  αξιόλογη μόνο για βουτιές του τύπου  :pipa2: και υπέυθυνη πλέον του χώρου γιατί το αφεντικό δεν μπορεί να είναι σε όλα τα υποκαταστήματα ταυτόχρονα.
3. Σισσυ (GR): 33 ετών, ξανθιά , 164 cm,
Η διάρκεια της συνεδρίας έχει ορισθεί πλέον στα 45 min (εμένα μου φάνηκαν λιγότερα) και οι τιμές στα 40 -  60 -  80 οι οποίες μου φαίνονται ακριβές σε σχέση με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς δεν περιλαμβάνουν κουλούρι ή έστω 2η εκτόνωση! Αυτά!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: Ωραίο και λόγιο ποστ  :rockon:

.... καθώς δεν περιλαμβάνουν κουλούρι ή έστω 2η εκτόνωση! ....
Αυτό τώρα τι τόθελες;
--------------------------------------------
:2funny: Πάντως οφείλεις να διατηρείς επί πενταετία και τα σχετικά ΑΦΜ, ώστε να τα προσκομίσεις αν σου ζητηθούν αρμοδίως  :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96

:2funny: Πάντως οφείλεις να διατηρείς επί πενταετία και τα σχετικά ΑΦΜ, ώστε να τα προσκομίσεις αν σου ζητηθούν αρμοδίως  :2funny:
[/quote]
Δεν ξέρω για τα ΑΦΜ, πάντως τώρα που το λές θεωρώ σωστο να αρχίσουμε να ζητάμε αποδείξεις απο όλα τα ιδρύματα που διαθέτουν άδεια μη θεραπευτικού μασαζ. Κι όσα δεν έχουν να βγάλουν!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξεφυλλίζοντας τον κυριακάτικο τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό  :coffee:, το μάτι μου έπεσε σε γνωστή ηλεκτρονική σελίδα, απ’ όπου σταχυολόγησα  τα παρακάτω:

ΟΛΕΣ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ HIV ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ.
:jerking:. Εντελώς  :jerking:. Τα ξανάπαμε αυτά. Δηλαδή θα παρουσιάσουν έτσι απλά, προσωπικά και ιατρικά δεδομένα, ήτοι Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κλπ.; Αλλιώς δεν έχει νόημα το όποιο «χαρτί» :idiot:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ
ΠΕΛΑΤΗΣ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 8 ΜΗΝΕΣ!
Τ' ακούτε ρεμάλια;  :2funny:. Να μαθαίνετε και σωστά την Ελληνική γλώσσα.  :2funny: :2funny:  Και για μπουρδελότσαρκες να πάτε στο βαρδάρι, εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα. Η  :jerking: βέβαια συνεχίζεται. Είσαι πελάτης (σύμφωνα βέβαια με τον δικό τους ορισμό); Έχεις πρόσβαση και στον ιατρικό φάκελο! Δεν είσαι; Πηδάς κι ο Θεός βοηθός! Επειδή όμως για να ‘σαι πελάτης ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις και να κάνεις κάποιο πρόγραμμα (εδώ η  :jerking: απογειώνεται!) πρώτα θα κάνεις πρόγραμμα και μετά θα δεις τις εξετάσεις HIV :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΝΗ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
:2funny: Αλλοίμονο, σας κατανοούμε! Όλοι έχουμε βρεθεί σε ανάγκη μερικές φορές. Είναι δυνατόν να θέλετε να πάρετε ξένες; Η κοινωνική ευαισθησία σας και το ενδιαφέρον για τη χώρα είναι δεδομένα.
Πάντως πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο ινστιτούτο συμμετέχει στην επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», ελέγχονται ως ανακριβείς  :2funny:

H ΕΛΕΝΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,
ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΙΑ
ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ...ΧΑΝΕΣΑΙ!!!
ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Βρε, βρε, τι σου κάνει η πουτάνα η κρίση! Η… πριγκίπισσα με το… κουκλίστικο πρόσωπο, τα μαγικά δάκτυλα (τώρα πλέον ΚΑΙ χείλια!), και την κοιλιά που συναγωνίζεται σε μέγεθος την ειρωνεία της, ξέπεσε τόσο χαμηλά! Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα…

Ενημερωτικά ακόμα να πω, ότι η μεν Μαρίζα είναι η πολύ γνωστή μελαχροινή και γεματούλα MILF+ που έχει περάσει σχεδόν απ’ όλα τα μαγαζιά της πόλης (πάντως έχει ένα σεμνό και ταπεινό ύφος, απορώ πώς κάνει αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια), η δε Όλγα η αδύνατη, μελαχροινή από Αμαρυλλίδα και Νεμέας.

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: Ο χρόνος συνεδρίας μειώθηκε στα 30 λεπτά, και πολύ σας είναι ρεμάλια….  :P

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
Μόλις διάβασα Ελένη κατάλαβα σε πιο αναφέρεσαι... Καλά κρασιά. Την σημείωση να μην γράφανε περί πελατών γιατί μπορώ να τους ανθυποδείξω παραλείψεις και αγένεια που αντιστοίχως πρέπει να λείπουν από επαγγελματίες όλων των χώρων...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιατί μπορώ να τους ανθυποδείξω παραλείψεις και αγένεια που αντιστοίχως πρέπει να λείπουν από επαγγελματίες όλων των χώρων...
Πολύ σωστά! Αυτός είναι και ο κύριος λόγος του δικού μου ποστ. Το μαγαζί αυτό πραγματικά ξεχειλίζει από ειρωνία και αγένεια...Τώρα θα μου πεις, διυλίζουμε τον κώνωπα; Ίσως. Πάντως να μην καταπίνουμε την κάμηλο..Τουλάχιστον όχι αμάσητη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.420
Πόντοι
34.538
Πολύ σωστά! Αυτός είναι και ο κύριος λόγος του δικού μου ποστ. Το μαγαζί αυτό πραγματικά ξεχειλίζει από ειρωνία και αγένεια...Τώρα θα μου πεις, διυλίζουμε τον κώνωπα; Ίσως. Πάντως να μην καταπίνουμε την κάμηλο..Τουλάχιστον όχι αμάσητη
Εγω παντως δυο φορες που επισκεφθηκα το εν λογω μαγαζι δεν συναντησα ειρωνεια και αγενεια.Το αντιθετο θα ελεγα.
Αλλα δυσκολα θα ξαναπαω καθως το επιπεδο γυναικων ειναι πολυ χαλια.Και ιδιως τωρα που λετε για 30 λεπτα συνεδρια.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Εγω παντως δυο φορες που επισκεφθηκα το εν λογω μαγαζι δεν συναντησα ειρωνεια και αγενεια.Το αντιθετο θα ελεγα.
Αλλα δυσκολα θα ξαναπαω καθως το επιπεδο γυναικων ειναι πολυ χαλια.Και ιδιως τωρα που λετε για 30 λεπτα συνεδρια.

συμφωνώ και εγώ....δύσκολα να ξαναπάω ειδικά οταν τα 80 για 2 φορές γινονται πάλι για 30 λέπτα...για μακάκες ψάχνουν?
άσε που με τις γυναίκες δεν ξετρελάθηκα κιολας...υπάρχουν πολύ καλύτερες σε άλλα μαγαζιά

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ok, ίσως παρεκτράπηκα. Και δεν είχα σαν στόχο τις κοπέλες βασικά, αλλά το στυλ γενικά του μαγαζιού. Να το θέσω ορθότερα: 'κοίτα φίλε, πολύ σου πέφτει που θ' ασχοληθούμε μαζί σου, γιαυτό φρόνιμα και λίγα λόγια'
Τώρα βέβαια, ίσως η κρίση νάκανε το θαύμα της..εδώ ξέπεσε και το.. κουκλίστικο πρόσωπο, που από καταβολής μαγαζιού περιοριζόταν στα μαγικά της δάκτυλα...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
Τώρα βέβαια, ίσως η κρίση νάκανε το θαύμα της..εδώ ξέπεσε και το.. κουκλίστικο πρόσωπο, που από καταβολής μαγαζιού περιοριζόταν στα μαγικά της δάκτυλα...
      Παντως η ξινίλα που αποπνέει αυτο το κουκλιστκο προσωπο δεν νομιζω να προδιαθετει κάποιον να δοκιμάσει ουτε τα δαχτυλά της. Για μενα παντως είναι αρκετη ωστε να μη θελω να ξαναπατήσω. Αν την έχει δοκιμάσει κάποιος ας  μας το πει!

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παρτουζα σε μασατζιδικο στο βασιλισσης ολγας 152 με 5 μαζι θελω σε 1 μηνα εχω γενεθλια ας δωσω και τα 300 τουλαχιστον 1.5 ωρα θα γινοταν η 30 λεπτα αντε 45 βαζω θα μου παρουν ολες γυμνο? θα δεκτουν να κανουν και λιγο λεσβειακο να καυλωσω φουλ?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.561
Πόντοι
2.356
1. δε μας ειπες τα ποσα κλεινεις

2. ποιο μαγαζι ειναι στο 152 να δουμε αν εχουμε κονε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ωχ ρε πούστη μου άλλο μπελά βρήκαμε.. κι αυτός έχει και επικίνδυνο κόλλημα να πηδήξει ακάποτα..  :headbang: Ρε humax, μη του δίνεις αέρα. Δεν πάει καλά το παλληκάρι..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παπαδόπουλε πάλι δεν είχε διανυκτερεύον φαρμακείο στη γειτονιά σου το ΣΚ να πάρεις τα χάπια σου?
Καλημέρα και καλό μήνα σ όλους (κι οταν λέμε σ όλουσ Σ ΟΛΟΥΣ, πελάτες , αφεντικά και κορίτσια)

aplas1990

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα. Μετά από αποχή κάποιων μηνών αρχίζω τη διερεύνηση για νεες περιπέτειες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος φίλος γνωρίζει αν δουλεύει και που η Καίτη από το πρώην Νεμέας. Τηλεφώνησα και μου είπαν ότι έχει άδεια αλλά υποψιάζομαι από τον τρόπο που μου μίλησαν ότι μάλλον έχει σταματήσει από το συγκεκριμένο ίδρυμα. Εάν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απαντήσει

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα  και καλό μήνα σε όλους.

Ο Βασίλης Κωλέττη ανοικτός και τα ΣΚ σε "βάρδυες", 2 Σάββατο & 2 Κυριακή.
Μπράβο Βασίλη ! ! ! Πάντα στο πνεύμα των ημερών.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ειρήνη στη Μαριάννα η μικρή ψηλή.
Επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα.
Ολά καλά κι ακόμα καλύτερα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μαζί με Λένα στη γιούρομπανκ από τα στανταράκια μου.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μαζί με Λένα στη γιούρομπανκ από τα στανταράκια μου.

:thumbsup:

Πολύ καλή η Λένα, του Αντιστρές ποιά, πολύ εργατική  :pipa1:,  :fuck1:
και πρέπει να είναι και πολύ καλό παιδί.
Μου έλειψε το μπάνιο στο τέλος μαζί της  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom