Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Επίσκεψη λοιπόν κι από μένα στον 7ο ουρανό της Β. Όλγας 158: Καταρχήν ο χώρος φαίνεται οτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένος άνετος και καθαρός σε αντίθεση με όλους του προηγούμενους που έχουν προϋπηρεσία τα κορίτσια, δηλαδη Νεμέας 31, Κ. Καραμανλή 149 και Α. Γεωργίου 4. Ο χώρος διαθέτει ένα κοινό μπάνιο. Τα κορίτσια γνωστά:επισκεψη στο καινουργιο Β.ολγας και Μαρτιου!
Ετιμηθη Χριστινα κορμαρα χαμογελαστη ομορφη κοπελα. Απο μασαζ δεν εχω να πω πολλα μιας και μπεικα με ορεξεις για αλλα πραματα οπου θα ελεγα και εγινε μια φαση τρελλη!! Ητανε 2η φορα μαζι της και λογω επισκεψεων στο αλλο και πολυ προσφατα σ'αυτο εχει διμηουργηθει μια οικιοτητα με πλακιτσες απο το σαλονι οποτε ειναι πιο gfe η κατασταση!!! Ετιμησε την αμοιβη της με το παραπανω και τολμω να πω οτι θα εχω καποιες συνεδριες ακομη μαζι της πριν αποφασισω "αλλαγη"!!! Ωραιο social πολυ καλη πιπα μεγαλη συμμετοχη στο για μενα ειναι στανταρακι και τη γουσταρω πολυ!!!
1. Χριστίνα (AL): 26 ετών, 175cm, μελαχροινή πλέον, με ωραίο σώμα και βυζί. Από μασάζ ούτε κι εγώ δοκίμασα διότι είχα δοκιμάσει παλιότερα και το είχα μετανοιώσει. Έχει καλή συμετοχή στο αλλά όχι και στη . Άλωστε όπως μου εκμυστηρευτηκε αργότερα της αρέσει πιο πολύ να γαμιέται από το να τσιμπουκώνεται. Εμένα πάντως μου φάνηκε και λίγο βιαστική με διάθεση να με ξεπετάξει γρήγορα. Η συγκεκριμένη έχει προυπηρεσία και στην Κ. Καραμανλή 84.
2. Στέλλα (GR): Εμφανώς αδυνατισμένη, μελαχροινή αξιόλογη μόνο για βουτιές του τύπου και υπέυθυνη πλέον του χώρου γιατί το αφεντικό δεν μπορεί να είναι σε όλα τα υποκαταστήματα ταυτόχρονα.
3. Σισσυ (GR): 33 ετών, ξανθιά , 164 cm,
Η διάρκεια της συνεδρίας έχει ορισθεί πλέον στα 45 min (εμένα μου φάνηκαν λιγότερα) και οι τιμές στα 40 - 60 - 80 οι οποίες μου φαίνονται ακριβές σε σχέση με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς δεν περιλαμβάνουν κουλούρι ή έστω 2η εκτόνωση! Αυτά!