Βόλτα από Νεμέας. Γρήγορη συνεννόηση, σου λένε απευθείας που είναι. Τα κορίτσια είχαν παλιότερα χώρο Μαρτίου/Εγνατίας και μετακόμισαν πρόσφατα εκεί. Ο χώρος είναι μια απλή γκαρσονιέρα με μια κρεβατοκάμαρα, μην περιμένετε λούσα.
Από κοπέλες:
1) Στέλλα, ελληνίδα, μελαχρινή, κοντή με γυαλιά, bbw. Το "αφεντικό" του καταστήματος, σηκώνει τα τηλέφωνα και κάνει τις συνεννοήσεις. Έξυπνη και συμπαθητική αλλά ο Τζέκος θα πάθαινε ανεύρυσμα αν την έβλεπε.
2) Σίσσυ, ξανθιά, 1.70, cult φυσιογνωμία και ολίγον τι τζαζ, πρέπει να έχει καλό σώμα αλλά ήταν κρυμένο κάτω από ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα κουρτίνα.
3) Χριστίνα, καινούργια στην δουλειά, από Κύπρο λέει αλλά δεν είναι Κύπρια, ξανθοκαστανός κορίτσαρος, 1.74, πολύ γλυκό πρόσωπο που εμένα μου θύμησε κάπως Τάμτα (οι άλλες διαφώνησαν), σώμα Αφροδίτης της Μήλου με 2.5άρι μαλακό στήθος και αφράτο κωλαράκι, κανά δύο τατού. Φορούσε ένα κολλητό μαύρο κοντό φορεματάκι κόλαση με τις μπουτάρες έξω.
Η τέταρτη Βανέσσα έλειπε, πέρασα με την Χριστίνα η οποία πέρνει 80 για φουλ εν αντιθέσει με τις άλλες που πέρνουν 70. Στα του αγώνα πήραμε μπρος αμέσως και έχυσε δύο φορές τσάκα τσάκα, ε έχυσα και εγώ σαν από υποχρέωση γρήγορα. Συνοπτικό μασαζάκι μετά καλούτσικο και μπανάκι μαζί στο τέλος. Δεν κάνει κολπάκια τύπου χύσιμο στο στόμα και κωλαράκι. Πιστεύω ότι θα αρέσει σε πολλούς εμφανισιακά. Θα έβαζα ένα 7/10 στο σέρβις, αυτή μάλλον θα μου έβαζε μεγαλύτερο βαθμό ;)
Δύο ερωτήσεις:
-Υπάρχει κάποιο άλλο που είναι ανοιχτό Κυριακές;
-Ποιο είναι αυτό που το τηλέφωνό του τελειώνει σε 062 σε αγγελία του Αγγελιοφόρου; Οέο;;