Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIPINOKYNHGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πλακα πλακα αυτο με τα κινεζικα στο ειπα γιατι τον σκεφτομαι εδω και καιρο να παω εδω στην ελλαδα(φροντηστηριο) να μαθω αυτη την γλωσσα γιατι λιγο η πολυ λογο τις τεραστιας εξαπλωσης της κινεζικης βιομηχανιας-παραγωγης κτλ. κτλ..... (ολα made in china ειναι) :cheesy: :cheesy:
εχει πολυυυυ καλες δουλειες εδω στην ελλαδα με καλους εως παρα πολυ καλους μισθους... και οχι μονο στην ελλαδα ...  :grin: :grin:
AKOY  FILE 8A SOY PW KATI LIGO SYNTOMA (EINAI WRA GIA BRADYNO FAGHTO EDW...) KAI OTI ALLO 8ES GRAPSE MOY. DEN YPARXEI MONO MIA KINEZIKH GLWSSA. YPARXOYN: H EPISHMH (MANDARIN), H GLWSSA TOY NOTOY - GUANGDONG, HONG KONG MACAU KLP (CANTONESE) KAI ALLES 55 DIALEKTOI. SE SYMBOYLEYW NA MA8EIS CANTONESE, GIATI H KARDIA THS BIOMHXANIAS EINAI EDW STO NOTO. ALLA, EINAI DYSKOLO NA BREIS SXOLEIO GIA CANTONESE. AYTA GIA TWRA. ELPIZW NA KATALABES. TA LEME.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:pipa1:

Συνημμένα

• pipinokynhgos ktv ch 3 (1).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (1).jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (2).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (2).jpg
    64 KB · Εμφανίσεις: 64
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (3).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (3).jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (4).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (4).jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 29

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
AKOY  FILE 8A SOY PW KATI LIGO SYNTOMA (EINAI WRA GIA BRADYNO FAGHTO EDW...) KAI OTI ALLO 8ES GRAPSE MOY. DEN YPARXEI MONO MIA KINEZIKH GLWSSA. YPARXOYN: H EPISHMH (MANDARIN), H GLWSSA TOY NOTOY - GUANGDONG, HONG KONG MACAU KLP (CANTONESE) KAI ALLES 55 DIALEKTOI. SE SYMBOYLEYW NA MA8EIS CANTONESE, GIATI H KARDIA THS BIOMHXANIAS EINAI EDW STO NOTO. ALLA, EINAI DYSKOLO NA BREIS SXOLEIO GIA CANTONESE. AYTA GIA TWRA. ELPIZW NA KATALABES. TA LEME.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:fuck2:

Συνημμένα

• pipinokynhgos ktv ch 3 (6).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (6).jpg
    94,8 KB · Εμφανίσεις: 71
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (8).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (8).jpg
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (9).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (9).jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 53
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω πως αντιμετωπίζει το κράτος την πορνεία σε όλες της τις εκφάνσεις γιατί μου κάνει πολύ οξύμορο τα ανθρ΄πινα δικαιώματα να είναι λίγο για τον πούτσο και να υπάρχει η λογοκρισία που υπάρχει και από την άλλη να υπάρχει τόση ελευθερία στο θέμα αγοραίος έρωτας. Και αν ήταν γνώστη παγκοσμίως για τον σεξοτουρισμό της όπως η Ταϊλάνδη θα έλεγα πως όλα γίνονται με την ανοχή του κράτους.
FILE GEIA, TO 8EMA EINAI TERASTIO KAI XRIAZETE POLY WRA GIA NA TA POYME.AYRIO EAN EXW XRONO GIATI EIMAI SYNEXEIA STH GYRA 8A SOY DWSW MIA EIKONA. PANTOS APO TA GRAFOMENA SOY NOMIZW OTI GNWRIZEIS OTI KAI O MESOS  ELLHNAS SXETIKA ME THN KINA, DHLADH PARA POLY LIGA. EDW DEN EIMAI SE 8ESH NA PW EGW OTI GNWRIZW ARKETA POY ZW EDW KAI TOYS SPOYDASA (TELIWSA ASIATIKH PSYXOLOGIA....) PRIN ER8W. TELOS PANTWN GENIKWS TA PRAGMATA DEN EINAI OPWS PAROYSIAZONTE STH DYSH SXETIKA ME THN KINA. EGW PROSOPIKA EXW KALH GNWMH GIA TOYS AN8RWPOYS EDW. OPWS SE KA8E XWRA YPARXOYN KAI ARNHTIKA, ALLA TA 8ETIKA EINAI PERISOTERA. TA LEME

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:pipa3:

Συνημμένα

• pipinokynhgos ktv ch 3 (11).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (11).jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (12).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (12).jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:pipa1:

Συνημμένα

• pipinokynhgos ktv ch 3 (15).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (15).jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (17).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (17).jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • pipinokynhgos ktv ch 3 (18).jpg
    pipinokynhgos ktv ch 3 (18).jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 36

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Πολύ δάσος ρε αδερφε πχ.pipinokynhgos ktv ch 3 (18).jpg
πως και δεν το αποξηλώνουν;;;;;

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αν γνωρίζεις την απάντηση στο εξής ερώτημα είμαι πολύ περίεργος.  :think: :think: :think:
Γιατί οι ασιάτισες δεν δίνουν κουλούρι?  :'( :'(
Βέβαια κι οι Ελληνίδες πριν μερικά χρόνια δεν το έδιναν αλλά τώρα έχει χάσει κι αυτό το suspens του, το ζητούν μόνες τους.  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν γνωρίζεις την απάντηση στο εξής ερώτημα είμαι πολύ περίεργος.  :think: :think: :think:
Γιατί οι ασιάτισες δεν δίνουν κουλούρι?  :'( :'(
Βέβαια κι οι Ελληνίδες πριν μερικά χρόνια δεν το έδιναν αλλά τώρα έχει χάσει κι αυτό το suspens του, το ζητούν μόνες τους.  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
FILE TO EXW KSANAPEI KAI AYTO (KOITA PROHGOYMENA ''POSTS''). STH KINA EXOYME 55 DIAFORETIKES MEIONOTHTES...AYTO TA LEEI OLA (NOMIZW....). ANALOGA TH KOYLTOYRA THS KA8E MEIONOTHTAS YPARXEI KAI ANALOGH DIA8ESH. P.X YPARXEI MEIONOTHTA POY H GKOMENA TO 8EWREI APOLYTA FYSIOLOGIKO NA GAMH8EI APO TO KWLO.YPARXOYN ALLES POY KAI NA THN SKOTWSEIS DEN 8A SOY DWSEI. OPWS KAI ME AYTO POY EGRAPSA PROHGOYMENOS ME TO KSIRISMENO MOYNI. YPARXEI MEIONOTHTA POY TO EXOYN OLES KSIRISMENO (OLES, APO 12 ES 100 XRONWN, OLES...). TA LEME.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλαράκι ελληνικά δε μπορείς να γράψεις? Αν όχι σε διευκολύνει να τα βάλεις σε μετατροπέα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
TA EIPAME AYTA FILE!!! H LYSH EINAI APLH (OPWS EXW KSANAPEI) DINEIS STO PIPINI 100 YUAN KAI STO KANEI GOYLI EPI TOPOY !!!!! GEIA SOY FILE!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρω πολύ ναι ναι θα τα δώσω αλλά θέλω να βλέπω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.: το ξέρω το παραπάνω το διάβασα απλά εξέφρασα την απορία μου διότι η πλειάδα αυτων
     των πιπινιών  εχει Δάσος καλιεργημένο.Η απορία μου ειναι αυτη  αν υπάρχει καποιος
     λογος που δεν το καθαρίζουν.(πχ. ταμπού_).

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι ελληνικά δε μπορείς να γράψεις? Αν όχι σε διευκολύνει να τα βάλεις σε μετατροπέα?
GEIA SOY FILE !!! EXW PROSPA8ISEI DIAFOROYS TROPOYS ALLA ANEPITYXWS. EAN EXEIS KAPOIA BOH8EIA NA DWSEIS 8A TO EKTIMHSW POLY. EYXARISTW. SHM.: 8ELW NA SOY PW OTI, AYTO POY 8EWRITE AYTONOHTO STHN ELLADA, EDW GIA MENA EINAI POLYTELEIA H MEGALH DYSKOLIA. PALI KALA POY EXW LATINIKOYS XARAKTHRES.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρω πολύ ναι ναι θα τα δώσω αλλά θέλω να βλέπω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.: το ξέρω το παραπάνω το διάβασα απλά εξέφρασα την απορία μου διότι η πλειάδα αυτων
     των πιπινιών  εχει Δάσος καλιεργημένο.Η απορία μου ειναι αυτη  αν υπάρχει καποιος
     λογος που δεν το καθαρίζουν.(πχ. ταμπού_).
FILE OXI MONO NA BLEPEIS, ALLA EAN 8ES TO KANEIS ESY !!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
GEIA SOY FILE !!! EXW PROSPA8ISEI DIAFOROYS TROPOYS ALLA ANEPITYXWS. EAN EXEIS KAPOIA BOH8EIA NA DWSEIS 8A TO EKTIMHSW POLY. EYXARISTW. SHM.: 8ELW NA SOY PW OTI, AYTO POY 8EWRITE AYTONOHTO STHN ELLADA, EDW GIA MENA EINAI POLYTELEIA H MEGALH DYSKOLIA. PALI KALA POY EXW LATINIKOYS XARAKTHRES.

λινκ με μετατροπέα μπορώ να σου δώσω το πολύ! Οκ  , τα αφήνω ως έχουν, δε ξέρω τι γνώμη έχουν άλλοι μοντ. Προσωπικά πιστεύω είναι κρίμα να θυσιαστούν τέτοια ενδιαφέροντα ποστ για τον κανόνα. ;)

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Του έστειλα εγω λίνγκ για τον μετατροπέα που έχουμε στο σαίτ αλλά δεν του ανοίγη η σελίδα
EYXARISTW RE PAIDIA GIA TH BOH8EIA SXETIKA ME TA ELLHNIKA. KAI EGW EXW KANEI MEGALH PROSPA8EIA, ALLA TIPOTA. SABBATOKYRIAKO POY 8A EXW PERISOTERO XRONO 8A DW TI ALLO MPORW NA KANW. EAN EXETE KATI BOH8HSTE !

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λινκ με μετατροπέα μπορώ να σου δώσω το πολύ! Οκ  , τα αφήνω ως έχουν, δε ξέρω τι γνώμη έχουν άλλοι μοντ. Προσωπικά πιστεύω είναι κρίμα να θυσιαστούν τέτοια ενδιαφέροντα ποστ για τον κανόνα. ;)
EYXARISTW FILE. PRAGMATIKA KAI EGW EIMAI POLY XAROYMENOS POY EIMAI EDW.8A KANW OTI EINAI DYNATON.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom