stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
EIMAI ME BITAMINES !!!!! EINAI OLA TA KINEZAKIA EKSW GIA GAMHSI !!!! TRELENOMMEEEEEEEE !!!!!!!!
EIMAI ME BITAMINES !!!!! EINAI OLA TA KINEZAKIA EKSW GIA GAMHSI !!!! TRELENOMMEEEEEEEE !!!!!!!!
τα μουνια τους τα εχουν θαμνο η κανω λαθος?
FILE PANW-KATW TA IDIA EINAI PANTOY,MEGALH ISTORIA PWS EMPLEKSA EGW EDW.......TA LEME ARGOTERA GIA AYTO (EIMAI SE KALH KATASTASH ME DYNATES GNWRIMIES KAI AKRES....). NAI, ME TA KINEZIKA EIMAI O.K, ALLA EXE STO MYALO SOY OTI STHN KINA YPARXOYN DYO GLWSSES, ''MANDARIN'' KAI ''CANTONESE'', OPWS EPISHS KAI 55 ALLES DIALEKTOI. STO PEKINO MILANE ''MANDARIN'' STO NOTO ''CANTONESE''.δηλαδη και πεκινο εχει ιδιεσ φασεις?? και ιδιεσ τιμες στις φασεις??
εσυ αδερφε πως εμπλεξες εκει?? μιλας κινεζικα???
FILE MHN TO POLYPSAXNEIS. AYTO POY XRIAZETE NA KANEIS EINAI NA PAREIS PAKETO. DHLADH, MESA STO ''HOTEL'' NA EINAI OLA. TA POIO POLLA ''HOTEL'' STH KINA ETSI EINAI, EXOUN MASAZ, SAOYNA, GKOMENES, KARAOKE, TA PANTA. META GIA NA EISAI 100% ANETOS DWSE MIA 100ARA (YUAN KINEZIKO XRHMA = 10 EYRW PERIPOY) STO ''MANAGER'' TOY ''HOTEL'' PES TOY STA ISA AKRIBWS TI 8ELEIS KAI 8A SE KANONISEI. SHM. 100 YUAN MIA FORA STHN ARXH, OXI GIA KA8E GAMHSI.SHM.: OTAN LEW 20ARIKO ENOOYME EYRW.σ αυτες τις βιτρινες πως συνενοησε ,αν δεν μιλανε αγγλικα?
αν εισαι τουριστας πληρωνεις νταβανζιλικι παραπανω?
οταν λεμε ενα 20ρικο ενοουμε ευρω?? και για ποση ωρα??
στα καραοκε ,οι κοπελες ειναι επι πληρωμης?? αν ναι ποσο κοστιζει??? τελικο κοστος??
OI TIMES POY ANAFERW EINAI GIA NOTIA KINA - KAI HONG KONG.YPOPSH, EINAI MAKRINO KAI KOYRASTIKO TAKSIDI. TWRA, MPOREI NA BREIS EISHTIREIO FTHNO KAI NA KANEIS TO GYRW THS GHS NA SOY FYGEI O PATOS KAI OTAN EISAI KINA NA 8ELEIS 2-3 MERES NA ER8EIS STA ISIA ........Ολα καλά, αλλά η τιμή των εισητηρίων που αναφέρεις είναι μάλλον τσιμπημένη -αναφέρομαι για Πεκίνο βέβαια. Εγώ όσες φορές έχω πάει ποτέ δεν πλήρωσα πάνω από 1000 Ευρώ (round trip Αθήνα-Πεκίνο). Μάλιστα τον Οκτώβρη που πήγα για τελευταία φορά, θυμάμαι πλήρωσα 650 Ευρώ. Βέβαια, είναι συνάρτηση του πότε κλείνει κανείς το εισητήριο, ποιά εποχή του χρόνο κλπ. Και ίσως για πόλεις εκτός Πεκίνου να είναι ακριβότερα τα εισητήρια από Ευρώπη -δεν το ξέρω αυτό όμως, γιατί μόνο Πεκίνο έχω επισκεφτεί.
[move]GEIA SAS PAIDIA!!! HREMISAME LIGO ME TIS GIORTES EDW. 8A ARXHSW SIGA-SIGA NA EPIKOINWNW MAZI SAS. TA LEME...[/move]
FILE KSERW OTI POLOI EXOYN PROBLHMA ME AYTO. ALLA, DEN MPORW NA KANW TIPOTA. H MONH LYSH EINAI NA GRAFW ME LATINIKOYS XARAKTHRES. TO SITE POY MOY STELNEIS DEN MPORW NA TO ANOIKSW EDW. OPWS EGRAPSA PALIOTERA, O MONOS TROPOS NA STELNW ELLHNIKA EINAI NA TA PERNAW MESW TOY iPhone, ALLA EINAI XRONOBORO (...KAI DEN EXW KA8OLOY XRONO). TI NEA APO EKEI;ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετετρεψέ τα σε Εληνικα τα γραφώμενα σου
Ευτυχως που ποστάρεις αρκετο φωτογραφικό υλικό.