PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ZW STH KINA POLLA XRONIA... EXW SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISEI .....!!!!!!!!!!!!!......!!!!! EXASA TO METRHMA ADELFIA !!!!!
GEIA SOY FILE KOMH !!! ARXONTA !Γιατι μας αναβεις φωτιες ρε συναγωνιστη ?????????????????
GEIA SOY FILE kosfra !!! POLY KALA EKANES ME AYTES POY SOY ZHTAGANE 50 EYRO. OPOIOS DWSEI AYTA TA XRHMATA STH KINA (ESTW KAI EAN DEN EXEI PROBLHMA XRHMATWN), META 8A EXEI PROBLHMA ME TOYS NTABADES, KAI H 8A PAIRNEI SABOYRA STO MELLON H DEN 8A KSANAGAMISEI OPWS PRIN........8ELEI POLY MELETH H KINA FILE. BLEPEIS THN BITRINA...GIA NA DEIS APO PISW PREPEI NA EXEIS MELETHSEI POLY KAI NA EXEIS AN8RWPOUS TOY SYSTHMATOS....TELWN PANTWN AYTA EINAI GIA AYTOYS POY EXOYN POLLA PARE-DWSE ME KINA. TWRA GIA NA ERXESE POY KAI POY NA RIXNEIS KANA POYTSO AYTO POY XRIAZESE EINAI SWSTH PLHROFORISH, NTOPIO AN8RWPO (GNWSTO, FILO, H PLHRWNEIS) KAI XRHMA.FILE OPWS EGRAPSA PRIN 8A ARXISW NA DINW PLHROFORIES (ANALYTIKA) ANA POLH (AGGLIKA & KINEZIKA). TA LEME.Φιλε πιπινοκυνηγε....εγω εχω βρεθει στην Καντωνα για εκθεση πριν 2χρονια, βεβαια δεν γνωριζα και πολλα πραγματα...τελοσπαντων στο ξενοδοχειο ειχε spa στο οποιο υπηρχε μασαζ με 200 γουαν, (20€) για μια ωρα, απο εκει και περα η διαπραγματευση γινοταν με την δεσποινις η οποια μου ζηταγε 50€... φυσικα δεν της τα εδωσα...μετα ιδια λεφτα επερνα βιζιτα στην Αθηνα...
τελοσπαντων ωραιο παντως το μασαζακι.....
Οσον αφορα τα καραοκε μπαρ.(τα κωλομπαρα δλδ) εχεις να στειλεις καμια διευθυνση ή ακομα καλυτερα καρτα(γιατι οι Κινεζοι ταξιτζηδες δεν διαβαζουν αγγλικα)Υπαρχει περιπτωση να επισκευτω την εκεθεση φετος..
ευχαριστω
GEIA SOY FILE allantalon, SE EYXARISTW GIA OTI MOY GRAFEIS. RWTA OTI 8ELEIS GIA HONG KONG EINAI STA LIMERIA MOY. GIA NA ARXHSOYME PRIN TIS ERWTHSEIS SOY, TO HONG KONG DEN EXEI SXESH ME THN ENDOXWRA - KINA (GENIKWS...), ALLA KOLPA EKEI. MHN SE MPERDEBEI H EMFANISH KAI TO KALOYPI TWN AN8RWPWN (ALLA MYALA, SYSTHMA, KLP). TA LEME.SXETIKA ME THN DOYLEIA POY MOY GRAFEIS PRWTA PREPEI NA SKEFTEIS TO KOSTOS ZWHS STO H.K MIAS KAI EINAI MIA APO TIS AKRIBOTERES POLEIS STO KOSMO. TA LEME.Φίλε Πιπινοκυνηγέ κατ αρχάς μπράβο σου γιατην διαθεση να ποστάρης και να δώσης οτι πληροφορίες θέλουμε
Μετετρεψε τα αγγλικα σε ελληνικά εδώ αν δεν έχεις Ελληνικό πληκτρολόγιο
και με μικρά οχι κεφαλαία.
ΥΓ.¨: γνωρίζεις κάτι για Χονγκ Κόνγκ;;;; Μου έχουν προτείνη να εργαστώ εκεί για λογαριασμό κάποιας εταιρείας Υψηλής Τεχνολογίας.
NI HAO, NI HAO !!!Κινα!!!
πο.λιτισμος αντε γεια!!!
αλλα ηθη , αλλα εθιμα!!!
WRAIOS PATOS.. PATER !!!εγω το πιστευα οτι ο ντουρασελ θα πηγαινε κινα αλλα ντρεπομουν να το πω..