Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς - KINA !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIPINOKYNHGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλημέρα μέγιστε πιπινοκυνηγέ.καιρό έχεις να δωσεις κανά ρεπορτάζ

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
δεν είμαι κι ο John Holmes σε μέγεθος ψωλής αλλά τόσο καιρό η τύπισσα γαμιώτανε με οδοντογλυφίδες??  :uglystupid: :uglystupid:
Μάγκες, είμαι τόσα χρονια εδώ τέτοιο μουνάκι που γάμησα χθες δεν μου έχει ξανατύχει!!!
Δεν υπάρχουν λόγια για περιγραφή. δυο πράγματα θα σας πω:
1. 19 χρονων, από εσωτερική Μογγολία, mpimpelenia!!!... λύρα 100.
2. δέρμα αφρός, ρόγα βελούδο, μουνάκι ποιο στενό από τον ποιο στενό κώλο (την έβαλα στα τέσσερα για να την πάρω ''ντόγκι- dogy style'', αλλα ήταν τόσο στενή που την λυπήθηκα και δεν συνέχισα!!!
περισσότερα αύριο γιατί πάω για συνεχεια...
Υ.Γ. Δεν κάνεις καμμιά σύσταση στα κορίτσια να έλθουν Ελλάδα, μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε άνετα! :zfuck:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες, είμαι τόσα χρονια εδώ τέτοιο μουνάκι που γάμησα χθες δεν μου έχει ξανατύχει!!!
Δεν υπάρχουν λόγια για περιγραφή. δυο πράγματα θα σας πω:
1. 19 χρονων, από εσωτερική Μογγολία, mpimpelenia!!!... λύρα 100.
2. δέρμα αφρός, ρόγα βελούδο, μουνάκι ποιο στενό από τον ποιο στενό κώλο (την έβαλα στα τέσσερα για να την πάρω ''ντόγκι- dogy style'', αλλα ήταν τόσο στενή που την λυπήθηκα και δεν συνέχισα!!!
περισσότερα αύριο γιατί πάω για συνεχεια...
Μάγκες το πιπινάκι συνεχίζω να το πηδάω ανελλιπώς καθημερινά!!! Είναι το ουρί του παραδεισου!!!!!!!!!εύχομαι να μην το πάρουν από τα μέρη μου γρήγορα........Όσο καιρό είναι εδώ θα το παίρνω κάθε μέρα !!! :fuck2: :dancing: :fuck1: :dancing:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν είμαι κι ο John Holmes σε μέγεθος ψωλής αλλά τόσο καιρό η τύπισσα γαμιώτανε με οδοντογλυφίδες??  :uglystupid: :uglystupid:Υ.Γ. Δεν κάνεις καμμιά σύσταση στα κορίτσια να έλθουν Ελλάδα, μπορούμε να τα φιλοξενήσουμε άνετα! :zfuck:

Φιλε στη Κίνα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τα δεις για να τα πιστέψεις... Τα λέμε!

Επισκέπτης
κάμερα να πάρουμε μάτι  :grin: :grin: :grin:
Όσο για να βρεθώ Κίνα είναι πολύ δύσκολο έως κι απίθανο, ανάθεμα τις υποχρεώσεις μου, που δε μπορώ να ταξιδεύω....

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
προσοχη στα ladyboys μαγκες...
ειναι καποια που δεν τα ξεχωριζεις..αυτα ισχυουν στην ταυλανδη,αλλα λογικα και κινα.
πιπινοκυνηγε σε ποσο σου παει το βραδυ?

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
προσοχη στα ladyboys μαγκες...
ειναι καποια που δεν τα ξεχωριζεις..αυτα ισχυουν στην ταυλανδη,αλλα λογικα και κινα.
πιπινοκυνηγε σε ποσο σου παει το βραδυ?
Φιλε Remy_Lebeau έχεις δίκιο για την Tαυλάνδη. Στη Κίνα δεν έχει και τόσο. Σχετικά με τιμές κοίτα τα post μου έχω παρα πολλές πληροφορίες. Εάν θέλεις κάτι συγκεκριμένο στείλε μου μήνυμα. Τα λέμε.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Magkes sas afhnw twra giati einai wra gia faghto edw. Loipon trwme kala, kai pame gia to pipinaki!!!!!!! Den kserw posa 8a tou riksw apopse. Eimai gia bitamines kai ''redbull''......

x_ta_see

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera file kinige tis asiatikis omorfias!!
prospatho na ertho pros ta meri soy arxes noembri & idi exo kanei kapoia cone me merikes kontes...skeftomai na exo san vasi tin Nanning City giati to GZ mou kanei pio poli gia business...anyway tha kathiso to ligotero 1 mina gia diakopes ekei & fisika tha ithela na vretho me kapoion ellina pou menei ekei na ta legame & an kolisoume giati oxi na kanoume & parea oso tha eimei sta meri sou...
pes mou kati omos giati vlepo apo to net kati times 50-100 dolaria gia long time there...isxyoun aytes oi times ? mou fenontai ligo tsimpimenes gia kina !!

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
για σου φιλε πιπινοκυνηγε ...
ξερεισ κατι για χονκ κονγκ ? εχω βρει διαφορα στο 141σεχ αλλα πσαχνο κατι σε μασαζε και αν υπαρχει σε σανμποθμασαζε?

χερο οτι δεν εισαι εκει αλλα κατι θα χερεισ...

ευχαριστω

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ξερεισ κατι για χονκ κονγκ ? εχω βρει διαφορα στο 141σεχ αλλα πσαχνο κατι σε μασαζε και αν υπαρχει σε σανμποθμασαζε?

ευχαριστω
Δινεις περιπου 15 ευρω στο ταχυπλοο (πηγαινε-ελα) και περνας απεναντι στο shekou. (1 ωρα αποσταση απο Καουλουνγκ). εκει εχει απ ολα τα καλουδια :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kalispera file kinige tis asiatikis omorfias!!
prospatho na ertho pros ta meri soy arxes noembri & idi exo kanei kapoia cone me merikes kontes...skeftomai na exo san vasi tin Nanning City giati to GZ mou kanei pio poli gia business...anyway tha kathiso to ligotero 1 mina gia diakopes ekei & fisika tha ithela na vretho me kapoion ellina pou menei ekei na ta legame & an kolisoume giati oxi na kanoume & parea oso tha eimei sta meri sou...
pes mou kati omos giati vlepo apo to net kati times 50-100 dolaria gia long time there...isxyoun aytes oi times ? mou fenontai ligo tsimpimenes gia kina !!
GEIA SOY FILE, TO MEROS POY 8A PAS EINAI MAKRIA MOY. ALLA POTE DEN KSEREIS, ISWS BRE8OYME MIAS KAI GYRNAW SYNEXEIA.. . . . . . OI TIMES POY SOY EDWSAN EINAI PARA-POLY-AKRIBES !!!
TA LEME.

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ευχαριστω
TO 141 EINAI GIA TOYS NTOPIOYS, MHN XANEIS THN WRA SOY.8A SOY PW SE LIGO GIATI EIMAI EN KINHSH ....!!!!

OP
OP
P

PIPINOKYNHGOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
26-XRONO DEN DIXNEI ME TIPOTA PANW APO 20. GIA PARA POLY TRELA GAMHSIA !!!

Συνημμένα

• IMG_0099.JPG
    IMG_0099.JPG
    224,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_0098.JPG
    IMG_0098.JPG
    253,8 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom