allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα
καλημέρα - καλό μήνα - καλή εβδομάδα.
εδω η ώρα ειναι 07.40 πμ.
1η Μαρτίου 2010 Ημέρα Δευτέρα.
Καλημέρα
Εδω δεν εχει εφαρμογη η εκφραση το μουνι του μελοντος ειναι ο κωλος
Πρωκτικό:Δεν χρειάζεται... το μουνί είναι ποιο στενό από τον κώλο !!!
KINA MOYNOMANA
Εδώ φιλε είναι πραγματικά Καλημέρα!!! Μάγκες πριν λίγο χτύπησα το καλύτερα Πιπίνι (ever !!!). Με λίγα λόγια, γιατί πρέπει να κάνουμε και καμια δουλειά, σήμερα χτύπησα το 10 το Καλο !!! Ούτε στο μηνα του μέλιτος...........!!!!!!!!!!καλημέρα - καλό μήνα - καλή εβδομάδα.
εδω η ώρα ειναι 07.40 πμ.
1η Μαρτίου 2010 Ημέρα Δευτέρα.
Εδώ φιλε είναι πραγματικά Καλημέρα!!! Μάγκες πριν λίγο χτύπησα το καλύτερα Πιπίνι (ever !!!). Με λίγα λόγια, γιατί πρέπει να κάνουμε και καμια δουλειά, σήμερα χτύπησα το 10 το Καλο !!! Ούτε στο μηνα του μέλιτος...........!!!!!!!!!!Εδω δεν εχει εφαρμογη η εκφραση το μουνι του μελοντος ειναι ο κωλος
Εδώ φιλε είναι πραγματικά Καλημέρα!!! Μάγκες πριν λίγο χτύπησα το καλύτερα Πιπίνι (ever !!!). Με λίγα λόγια, γιατί πρέπει να κάνουμε και καμια δουλειά, σήμερα χτύπησα το 10 το Καλο !!! Ούτε στο μηνα του μέλιτος...........!!!!!!!!!!ρε πιπινοκυνηγε πεσμου τωρα με τη ψυχολογια να παω τωρα στο γραφειο.......εχω παθει ζημια με ολα αυτα που δεν χορταινω να βλεπω !
Ναι φιλε, ακόμα να συνέλθω... Μόλις γύρισα απ' έksw. Πήγα και έφαγα καλά να στανιάρω.Απο τη καβλα,πρεπει να τα βλεπεις 5απλα,γιατι εστειλες το ιδιο μηνυμα 5 φορες!!
Μετά, πήγα και γέμισα μια τσάντα δώρα - διαφορα φρού φρού και αρώματα για τη τσα τσα, ώστe να την καλοπιάσω για να κρατήσω το πιπίνι όσο το δυνατό περισσότερο εδώ.Απο τη καβλα,πρεπει να τα βλεπεις 5απλα,γιατι εστειλες το ιδιο μηνυμα 5 φορες!!
Μετά, πήγα και γέμισα μια τσάντα δώρα - διαφορα φρού φρού και αρώματα για τη τσα τσα, ώστe να την καλοπιάσω για να κρατήσω το πιπίνι όσο το δυνατό περισσότερο εδώ.
Τώρα που τελειωσα ήμουν έτοιμος να σου γράψω e-mail σχετικά με αυτά που λέγαμε χθες...
Αγγλικά:3OK, μάγκες δίνω αξιολόγηση για το σημερινό πιπίνι - χωρίς φωτό - δεν το περίμενα , ήταν απρόβλεπτο !!!!! στις επόμενες μέρες θα κάνω ''post'' και τη φωτό. Τα λέμε...
[move][/move][move][/move] Πάω για βιταμίνες και ''RedBull''...RE ΣΑΤΑΝΑ PIPINOKYNΗGE ειμασταν που δεν ειμασταν στα καλα μας ,ειχαμε που ειχαμε την αρρωστια με τα κινεζια εμφανιστηκες και συ ξαφνικα να μας αποτρελανεις τελειως. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ
τωρα τους ξενερωσες ολους...μπορει να σου ερ8ει τετοια μποχα...και μη μου πεις οτι δεν σου εχει τυχει
ναι μωρες οπως το λες ειναι. Οι "Αθηναιες Κινεζες" ειναι βρωμιαρες, και οι "Κινεζες - Κινεζες" ειναι καθαρες.τωρα τους ξενερωσες ολους...
και συνειρμικα το μυαλο τους θα πηγε στις κινεζες της Αθηνας που ουδεις τις εχει περι πολλου
Φιλε lefteris38 έχω ξοδέψει πολύ ώρα να δίνω πληροφορίες. Σχετικά με το ότι γραφεις δυο πράγματα έχω να πω. Πρώτο,αυτές οι καταστάσεις υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου με τον ίδιο η διαφορετικό τρόπο, και δεν το λέω αυτό ρητορικά, αλλα από εμπιρεια χρονων, μιας και έχω γυρίσει όλο τον κόσμο ...και συνεχίζω να το κάνω - σημείωση: όχι ως ναυτικός η διπλωματικός υπάλληλος. Νομίζω άπαντες καταλαβαίνουν τη σημείωση μου. εxw προσωπική, αντικειμενική γνωμη... Δεύτερο, είμαι εδώ για να κάνω φίλους. Δεν έχω κανένα συμφέρον να πω κάτι το οποιο δεν είναι αλήθεια. Νομίζω οι φίλοι και ειδικότερα αυτοί που έχουν γνωριστεί καλύτερα μαζί μου καταλαβαίνουν. Δεν έχω υπάρξει ποτε μονόπλευρος η αντιδραστικός. Και τελικά φιλε προσωπική μου γνώμη είναι ότι ανάλογα που και πως παίζεις παίρνεις και το ανάλογο αποτέλεσμα.ναι μωρες οπως το λες ειναι. Οι "Αθηναιες Κινεζες" ειναι βρωμιαρες, και οι "Κινεζες - Κινεζες" ειναι καθαρες.
Η Ασιατισες γενικα ειναι "βρωμιαρες". Και μπανιο να κανουνε, το δακτυλο δεν το βαζουνε μεσα να το καθαρισουνε και ...αυτο.
Ξενερωμα, ξε-ξενερωμα, αυτη ειναι η αληθεια.