PIPINOKYNHGOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
FILE lalak AYRIO 8A DWSW PLHROFORIES. TA LEME.
[/move]ZW STH KINA POLLA XRONIA... EXW SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISEI .....!!!!!!!!!!!!!......!!!!! EXASA TO METRHMA ADELFIA !!!!!
πορνομεταναστης και εσυ τυπε?ZW STH KINA POLLA XRONIA... EXW SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISEI .....!!!!!!!!!!!!!......!!!!! EXASA TO METRHMA ADELFIA !!!!!
τυπε στην κινεζικη ταιπει εχεις γαμησει?λεει τιποτα εκει?GEIA SOY FILE AGNIUS !!! EIMAI STH Guangzhou !!!
τυπε στην κινεζικη ταιπει εχεις γαμησει?λεει τιποτα εκει?
εισαι μορφη δικε μου
ναι το ξερω τυπεΚαι εκεί έχει το bourdela.tv "ανταποκριτή"! Τον χρήστη με το user name "Ταϊβανός". Σε κάποιο θρεντ είχε πει ότι μένει μόνιμα στην Ταϊβάν και μάλιστα έχει παντρευτεί ντόπια!
ναι το ξερω τυπε
λες να τον ξερει?
EIMAI STH Guangzhou !!!
Έχω μια φίλη κινέζα που γνώρισα στη Γαλλία και μένει σε αυτή τη πόλη, δηλαδή στη Canton.. το ίδιο δεν είναι ; Με έχει πρήξει να πάω να με φιλοξενήσει
Για δώσε info ρε παληκάρι τι πάιζει και από ζωή και τιμές όταν έχεις χρόνο..
Τι το σκεφτεσαι ρε φιλε?Βουρ!Αν ειναι και καλη η φιλη σου θα φας και τζαμπα,γαμιουνται αβερτα αυτες.Έχω μια φίλη κινέζα που γνώρισα στη Γαλλία και μένει σε αυτή τη πόλη, δηλαδή στη Canton.. το ίδιο δεν είναι ; Με έχει πρήξει να πάω να με φιλοξενήσει
Για δώσε info ρε παληκάρι τι πάιζει και από ζωή και τιμές όταν έχεις χρόνο..
Τι το σκεφτεσαι ρε φιλε?Βουρ!Αν ειναι και καλη η φιλη σου θα φας και τζαμπα,γαμιουνται αβερτα αυτες.