Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.577
Πόντοι
726
Μασαζ καλο. Οχι τοσο λαμπερή οσο η φωτο. Ευχαριστη.

Φραπες και καλαμάκι παιζει.

Που εισαι ρε Τζένη;;; Που εισαι ρε Ρατου;;;
Καλαμάκι ακαποτο; Επιτρέπει χυσιμο; Επίσης τι κόστος ;

Tararas1234

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2019
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει καποιος μια Ασιάτισσα από moment που καλοκαίρι πήγε ρόδο και μετά πάλι moment που βρίσκεται ; Με σκουλαρίκι στην μύτη αδύνατη μελαχρινή.

Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
51
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
896
Πόντοι
81
Συναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
Στέλνετε μήνυμα στο αρ κιν που έχει στο σάιτ και μπορείτε να συνεννοηθείτε ελεύθερα

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
69
Πόντοι
0
Με το ***** στο Μαρούσι τί παίζει τώρα?

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
192
Πόντοι
1

ξερουμε κατι?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.686
Πόντοι
5.646
Με εκτόνωση στα πενήντα

JohnDA

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
16
Πόντοι
0

ξερουμε κατι?

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
129
Πόντοι
0
Στο site του en athinais massage έχουν ανεβάσει αυτήν την Βίκυ που ήταν και στο galaxy στα ξεκινήματα του. Τι παίζει με αυτό το μαγαζί εν τέλει, αλλά και με την κοπέλα, ξέρει κάποιος;

Όταν ήταν ακόμα galaxy, είχα πάρει μασάζ μαζί της και είχα κάνει εντελώς γυμνός. Μάλιστα θυμάμαι, την πετσέτα αυτή μου την είχε βγάλει. Γενικά δεν είχε κάνει καθόλου περάσματα και ούτε υπονοούμενα. Ωστόσο, όταν γύρισα ανάσκελα, μου είχε γίνει κάγκελο και αυτή μου έκανε "μασάζ" (πιο πολύ τρίψιμο θα το έλεγα) γύρω γύρω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να αγγίξει καθόλου! Και όταν τελείωσε ο χρόνος μου λέει "τελειώσαμε, είναι όλα οκ;". Εκεί της είπα για φραπέ και μου απάντησε πως μας τελείωσε ο χρόνος!

Επειδή ξενέρωσα με την απάντηση και γενικά με την στάση συνολικά δεν την επέλεξα ξανά όσο ήταν εκεί.

Τώρα, το πως κινείται το κορίτσι, δεν έχω ιδέα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.212
Πόντοι
456

ξερουμε κατι?
τελικά ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
192
Πόντοι
1

ξερουμε αν φραπα ?

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
896
Πόντοι
81

ξερουμε αν φραπα ?
Δεν....αλλά κάνει καλό μασάζ....γυμνός με πετσέτα...μπάνιο πριν και μετά

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από μεγάλο κενό στο Galaxy μιας και του είχα ρίξει ban με τις μλκιες που έκανε και έχουν γράψει πολλοί χρήστες εδώ.
Πήρα τηλ χωρίς να ζητήσω κάποια απλά για ραντεβού. Μου έτυχε η Μελίνα.
Milf (θα έλεγα 45+) , ωραία εμφάνιση γενικά αλλά τίποτα το τρομερό. Φορούσε ένα ωραίο δερμάτινο κολάν που με ακουμπούσε όσο μου έκανε μασάζ και με καυλωνε πολύ η αλήθεια είναι
Στα του μασάζ, απλά οκ με κάποια περάσματα στο επίμαχο, με έξτρα πόντους επειδή ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι για να μου κάνει την πλάτη (πάντα μου αρέσει αυτό).
Στο τέλος που μου είχε γίνει κάγκελο με ρώτησε αν θέλω έξτρα (χωρίς να πούμε για το ποσό) και ξεκίνησε μια τίμια φραπεδιά. Χουφτωνα εναλλάξ κωλο-βυζί (πληθωρικά και τα δύο), και έκανα νόημα να βγάλει τα βυζιά όπου ανταποκρίθηκε θετικά.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι της έβγαλα, αφού τελειώσαμε, 10€ για έξτρα και μου είπε ότι κανονικά είναι 20€ αλλά δεν πειράζει. Της είπα πάντα 10 μου ζητούσαν εδώ. Μου λέει 20 είναι να ξέρεις.
Συνολικά ανάμεικτη εμπειρία...
Κόστος: 40€/50 λεπτά (κουτσουρεμενα όπως γίνεται πλέον) +10€ έξτρα.

Εν κατακλείδι, θεωρώ το Galaxy μια πολύ καλή επιλογή, απλά γίνονται κάποια λάθη στην διαχείριση. Θα μπορούσαν αν διορθώσουν 2-3 πράγματα να γίνουν η no.1 επιλογή μου και πιστεύω και πολλών ακόμα και σίγουρα θα πήγαινα πολύ πιο συχνά...

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
192
Πόντοι
1

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.668
Πόντοι
1.336
Επίσκεψη μετά από μεγάλο κενό στο Galaxy μιας και του είχα ρίξει ban με τις μλκιες που έκανε και έχουν γράψει πολλοί χρήστες εδώ.
Πήρα τηλ χωρίς να ζητήσω κάποια απλά για ραντεβού. Μου έτυχε η Μελίνα.
Milf (θα έλεγα 45+) , ωραία εμφάνιση γενικά αλλά τίποτα το τρομερό. Φορούσε ένα ωραίο δερμάτινο κολάν που με ακουμπούσε όσο μου έκανε μασάζ και με καυλωνε πολύ η αλήθεια είναι
Στα του μασάζ, απλά οκ με κάποια περάσματα στο επίμαχο, με έξτρα πόντους επειδή ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι για να μου κάνει την πλάτη (πάντα μου αρέσει αυτό).
Στο τέλος που μου είχε γίνει κάγκελο με ρώτησε αν θέλω έξτρα (χωρίς να πούμε για το ποσό) και ξεκίνησε μια τίμια φραπεδιά. Χουφτωνα εναλλάξ κωλο-βυζί (πληθωρικά και τα δύο), και έκανα νόημα να βγάλει τα βυζιά όπου ανταποκρίθηκε θετικά.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι της έβγαλα, αφού τελειώσαμε, 10€ για έξτρα και μου είπε ότι κανονικά είναι 20€ αλλά δεν πειράζει. Της είπα πάντα 10 μου ζητούσαν εδώ. Μου λέει 20 είναι να ξέρεις.
Συνολικά ανάμεικτη εμπειρία...
Κόστος: 40€/50 λεπτά (κουτσουρεμενα όπως γίνεται πλέον) +10€ έξτρα.

Εν κατακλείδι, θεωρώ το Galaxy μια πολύ καλή επιλογή, απλά γίνονται κάποια λάθη στην διαχείριση. Θα μπορούσαν αν διορθώσουν 2-3 πράγματα να γίνουν η no.1 επιλογή μου και πιστεύω και πολλών ακόμα και σίγουρα θα πήγαινα πολύ πιο συχνά...
Μελινα = Λινα , Μολδαβή ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom