Καλαμάκι ακαποτο; Επιτρέπει χυσιμο; Επίσης τι κόστος ;Μασαζ καλο. Οχι τοσο λαμπερή οσο η φωτο. Ευχαριστη.
Φραπες και καλαμάκι παιζει.
Που εισαι ρε Τζένη;;; Που εισαι ρε Ρατου;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Elampra
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.413
- Πόντοι
- 1.011
Ναι ναι και κανα 40αρι;;; Εγω ενα 50αρικακι εδωσαΚαλαμάκι ακαποτο; Επιτρέπει χυσιμο; Επίσης τι κόστος ;
Tararas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ξέρει καποιος μια Ασιάτισσα από moment που καλοκαίρι πήγε ρόδο και μετά πάλι moment που βρίσκεται ; Με σκουλαρίκι στην μύτη αδύνατη μελαχρινή.
nik.paterak.1980@gma
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 896
- Πόντοι
- 81
Στέλνετε μήνυμα στο αρ κιν που έχει στο σάιτ και μπορείτε να συνεννοηθείτε ελεύθεραΣυναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1

αισθησιακο μασαζ - Love List
εμφανισιμη κυρια χαμηλων τονων προσφερει μασαζ για χαλαρωση και εκτονωση σε σοβαρους,αξιοπρεπεις κυριους. τιμη 50 ευρω. ωρες επικοινωνιας 13:00-19:00 τηλ.6936500164

ξερουμε κατι?
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.686
- Πόντοι
- 5.646
Με εκτόνωση στα πενήνταΣυναγωνιστές, έχει πάει τώρα κάνεις τελευταία στo vipbeauty? Το έξτρα χαλαρωτικό που έχει είναι με εκτόνωση η χωρίς η πρέπει να πάρεις μια απλή υπηρεσία και να πεις στο κορίτσι μέσα για έξτρα?
![]()
εμφανισιμη κυρια χαμηλων τονων προσφερει μασαζ για χαλαρωση και εκτονωση σε σοβαρους,αξιοπρεπεις κυριους. τιμη 50 ευρω. ωρες επικοινωνιας 13:00-19:00 τηλ.6936500164www.lovelist.com.gr
ξερουμε κατι?
Σεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες με 42k αναρτήσεις
Πάνω από 42k αναρτήσεις με πληροφορίες για ερωτικό σεξ μασάζ στο σπίτι. Απόψεις, ανταλλαγές πληροφοριών, φωτογραφίες από τα μέλη του site.
Στο site του en athinais massage έχουν ανεβάσει αυτήν την Βίκυ που ήταν και στο galaxy στα ξεκινήματα του. Τι παίζει με αυτό το μαγαζί εν τέλει, αλλά και με την κοπέλα, ξέρει κάποιος;
Όταν ήταν ακόμα galaxy, είχα πάρει μασάζ μαζί της και είχα κάνει εντελώς γυμνός. Μάλιστα θυμάμαι, την πετσέτα αυτή μου την είχε βγάλει. Γενικά δεν είχε κάνει καθόλου περάσματα και ούτε υπονοούμενα. Ωστόσο, όταν γύρισα ανάσκελα, μου είχε γίνει κάγκελο και αυτή μου έκανε "μασάζ" (πιο πολύ τρίψιμο θα το έλεγα) γύρω γύρω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να αγγίξει καθόλου! Και όταν τελείωσε ο χρόνος μου λέει "τελειώσαμε, είναι όλα οκ;". Εκεί της είπα για φραπέ και μου απάντησε πως μας τελείωσε ο χρόνος!
Επειδή ξενέρωσα με την απάντηση και γενικά με την στάση συνολικά δεν την επέλεξα ξανά όσο ήταν εκεί.
Τώρα, το πως κινείται το κορίτσι, δεν έχω ιδέα
Όταν ήταν ακόμα galaxy, είχα πάρει μασάζ μαζί της και είχα κάνει εντελώς γυμνός. Μάλιστα θυμάμαι, την πετσέτα αυτή μου την είχε βγάλει. Γενικά δεν είχε κάνει καθόλου περάσματα και ούτε υπονοούμενα. Ωστόσο, όταν γύρισα ανάσκελα, μου είχε γίνει κάγκελο και αυτή μου έκανε "μασάζ" (πιο πολύ τρίψιμο θα το έλεγα) γύρω γύρω απ' την περιοχή, χωρίς όμως να αγγίξει καθόλου! Και όταν τελείωσε ο χρόνος μου λέει "τελειώσαμε, είναι όλα οκ;". Εκεί της είπα για φραπέ και μου απάντησε πως μας τελείωσε ο χρόνος!
Επειδή ξενέρωσα με την απάντηση και γενικά με την στάση συνολικά δεν την επέλεξα ξανά όσο ήταν εκεί.
Τώρα, το πως κινείται το κορίτσι, δεν έχω ιδέα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.212
- Πόντοι
- 456
τελικά ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ;![]()
εμφανισιμη κυρια χαμηλων τονων προσφερει μασαζ για χαλαρωση και εκτονωση σε σοβαρους,αξιοπρεπεις κυριους. τιμη 50 ευρω. ωρες επικοινωνιας 13:00-19:00 τηλ.6936500164www.lovelist.com.gr
ξερουμε κατι?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1

Ελβίρα Τσενά
Ελβίρα Τσενά. Gefällt 1.603 Mal. Παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία και την αναζωογόνηση του σώματος.
ξερουμε αν φραπα ?
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 896
- Πόντοι
- 81
Δεν....αλλά κάνει καλό μασάζ....γυμνός με πετσέτα...μπάνιο πριν και μετά![]()
Ελβίρα Τσενά
Ελβίρα Τσενά. Gefällt 1.603 Mal. Παρέχονται επαγγελματικές υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία και την αναζωογόνηση του σώματος.www.facebook.com
ξερουμε αν φραπα ?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1
εμφανισιακα τι λεει?Δεν....αλλά κάνει καλό μασάζ....γυμνός με πετσέτα...μπάνιο πριν και μετά
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 896
- Πόντοι
- 81
Μια 60αρα κοντή αλβανιδα...για μασάζ είναι από τις καλέςεμφανισιακα τι λεει?
κόστος?Μια 60αρα κοντή αλβανιδα...για μασάζ είναι από τις καλές
GiorgosPapppp
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη μετά από μεγάλο κενό στο Galaxy μιας και του είχα ρίξει ban με τις μλκιες που έκανε και έχουν γράψει πολλοί χρήστες εδώ.
Πήρα τηλ χωρίς να ζητήσω κάποια απλά για ραντεβού. Μου έτυχε η Μελίνα.
Milf (θα έλεγα 45+) , ωραία εμφάνιση γενικά αλλά τίποτα το τρομερό. Φορούσε ένα ωραίο δερμάτινο κολάν που με ακουμπούσε όσο μου έκανε μασάζ και με καυλωνε πολύ η αλήθεια είναι
Στα του μασάζ, απλά οκ με κάποια περάσματα στο επίμαχο, με έξτρα πόντους επειδή ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι για να μου κάνει την πλάτη (πάντα μου αρέσει αυτό).
Στο τέλος που μου είχε γίνει κάγκελο με ρώτησε αν θέλω έξτρα (χωρίς να πούμε για το ποσό) και ξεκίνησε μια τίμια φραπεδιά. Χουφτωνα εναλλάξ κωλο-βυζί (πληθωρικά και τα δύο), και έκανα νόημα να βγάλει τα βυζιά όπου ανταποκρίθηκε θετικά.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι της έβγαλα, αφού τελειώσαμε, 10€ για έξτρα και μου είπε ότι κανονικά είναι 20€ αλλά δεν πειράζει. Της είπα πάντα 10 μου ζητούσαν εδώ. Μου λέει 20 είναι να ξέρεις.
Συνολικά ανάμεικτη εμπειρία...
Κόστος: 40€/50 λεπτά (κουτσουρεμενα όπως γίνεται πλέον) +10€ έξτρα.
Εν κατακλείδι, θεωρώ το Galaxy μια πολύ καλή επιλογή, απλά γίνονται κάποια λάθη στην διαχείριση. Θα μπορούσαν αν διορθώσουν 2-3 πράγματα να γίνουν η no.1 επιλογή μου και πιστεύω και πολλών ακόμα και σίγουρα θα πήγαινα πολύ πιο συχνά...
Milf (θα έλεγα 45+) , ωραία εμφάνιση γενικά αλλά τίποτα το τρομερό. Φορούσε ένα ωραίο δερμάτινο κολάν που με ακουμπούσε όσο μου έκανε μασάζ και με καυλωνε πολύ η αλήθεια είναι
Στα του μασάζ, απλά οκ με κάποια περάσματα στο επίμαχο, με έξτρα πόντους επειδή ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι για να μου κάνει την πλάτη (πάντα μου αρέσει αυτό).
Στο τέλος που μου είχε γίνει κάγκελο με ρώτησε αν θέλω έξτρα (χωρίς να πούμε για το ποσό) και ξεκίνησε μια τίμια φραπεδιά. Χουφτωνα εναλλάξ κωλο-βυζί (πληθωρικά και τα δύο), και έκανα νόημα να βγάλει τα βυζιά όπου ανταποκρίθηκε θετικά.
Το μόνο που με χάλασε είναι ότι της έβγαλα, αφού τελειώσαμε, 10€ για έξτρα και μου είπε ότι κανονικά είναι 20€ αλλά δεν πειράζει. Της είπα πάντα 10 μου ζητούσαν εδώ. Μου λέει 20 είναι να ξέρεις.
Εν κατακλείδι, θεωρώ το Galaxy μια πολύ καλή επιλογή, απλά γίνονται κάποια λάθη στην διαχείριση. Θα μπορούσαν αν διορθώσουν 2-3 πράγματα να γίνουν η no.1 επιλογή μου και πιστεύω και πολλών ακόμα και σίγουρα θα πήγαινα πολύ πιο συχνά...
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 896
- Πόντοι
- 81
40 την μία ώρα 70 τις 2 ώρεςκόστος?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 192
- Πόντοι
- 1

Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ | Athens
Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ, Athen. Gefällt 1.305 Mal · 3 Personen sprechen darüber. Ενέργειακές θεραπείες, Yin Yoga, Yoga Nidra, Διαλογισμός, SRT ( Spiritual Response Therapy, Διάφορα...
Ξέρουμε κάτι?
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.668
- Πόντοι
- 1.336
Μελινα = Λινα , Μολδαβή ?Επίσκεψη μετά από μεγάλο κενό στο Galaxy μιας και του είχα ρίξει ban με τις μλκιες που έκανε και έχουν γράψει πολλοί χρήστες εδώ.