Φίλε μιλάμε για το galaxy. 40 + 10 ( η ότι θες να δώσεις στην κοπέλα αν θες φραπέ) Στο χαλαρωτικό.
Αυτό ισχύει για όλες τις θεραπευτριες;
Φίλε μιλάμε για το galaxy. 40 + 10 ( η ότι θες να δώσεις στην κοπέλα αν θες φραπέ) Στο χαλαρωτικό.
Ναι. για ολες. Δεν αλλαζει κατι. Τα προγράμματα αλλάζουν και διαμορφώνονται και οι τιμες.Αυτό ισχύει για όλες τις θεραπευτριες;
Πήγε Πανόρμου 81Υπάρχει ίδρυμα που να προσφέρει φραπέ κοντά πλατεία καραισκακη
Κάτι άλλο κοντά έχει;Πήγε Πανόρμου 81
Χαχαχαχα ωραία κρυάδα.
Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10Υπάρχει ίδρυμα που να προσφέρει φραπέ κοντά πλατεία καραισκακη
VIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
Πήγε Πανόρμου 81VIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;
Με έπιασες αδιάβαστο!Πήγε Πανόρμου 81
Όχι. Δεν μπαίνει. Αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημαΚαλησπέρα συναγωνιστές...με την Αριστούλα εχει κάνει κανεις προγραμμα με εξτρα (φραπε,καλάμι whatever)???Πολυ την βρίσκω με την πάρτη της στα promo του Ινστα και αν εκανα επισκεψη στο μαγαζι θα ηταν μονο γι αυτην...εφοσον αξιζει επι του έργου της!!!!
Να σαι καλα σ ευχαριστω αδερφε...γενικοτερα το μαγαζι απο οσα ηδη διάβασα ειναι στα ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΝ!!!!Κριμα...απο καθε αποψη!!!!!Όχι. Δεν μπαίνει. Αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Φίλε έχει καμία που να αξίζει ή τπτ γριές? μπορείς να επιλέξεις λαδοκορη?λέω να κάνω καταδρομική σήμεραVIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;
Δεν ειναι στα δεν πατάς συναγωνιστή.Κομπλε είναι ο χώρος καθαρός μια χαρά δωμάτια έχει, σ ότι αφορά τις τιμές η στάνταρ τιμή παίζει 40€ + ότι έξτρα πάρεις κ συννενόηση έχεις με τη κοπέλα.Εμενα προσωπικά στις φορές π το έχω επισκεφθεί δεν υπήρχαν παρατράγουδα.Επισης εάν δε κάνω λάθος από θέμα εμφάνισης κ ηλικίας τεμαχίων δε θα βρεις αλλου καλύτερα σ αυτά τα λεφτά.Τωρα τι άλλο ν σ πω χωρίς πολλα πας πλγρωνεις ξέρεις τι θα πάρεις κ τελειώνει εκεί,μετα παίζει ποσο καλές είναι οι μασατζουδες την εκάστοτε περίοδο.Τελος η αριστουλα απλά παίρνει μάτι πουτσες όταν σ πάει για ντουζ αχαχαχαχ. Καμια φορά κάνει κ αυτή μασαζ αλλά για φραπέ έρχεται άλλη πράγμα π εμένα προσωπικά με χαλάει φουλ όχι για αριστουλα αλλά γενικά να σ κάνει κάποια μασαζ πόση ώρα κ ν σκάει άλλη στο κρύο φια φραπέ δε κολλάει.Να σαι καλα σ ευχαριστω αδερφε...γενικοτερα το μαγαζι απο οσα ηδη διάβασα ειναι στα ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΝ!!!!Κριμα...απο καθε αποψη!!!!!
Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.Φίλε έχει καμία που να αξίζει ή τπτ γριές? μπορείς να επιλέξεις λαδοκορη?λέω να κάνω καταδρομική σήμερα
Μια Ασιάτισσα μια γεωργιανη και μια ρωσιδα κάνουν καλό μασάζ με εκτόνωσηΈχει πάει κάποιος Πανόρμου να μας πει κάποια εμπειρία.