Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Υπάρχει ίδρυμα που να προσφέρει φραπέ κοντά πλατεία καραισκακη

Rsexy

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
80
Πόντοι
0
Υπάρχει ίδρυμα που να προσφέρει φραπέ κοντά πλατεία καραισκακη
Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.107
Πόντοι
361
Καλημέρα αδελφέ, ναι υπάρχει δίπλα από τα γραφεία του Λεβέντη. Ενα που μεταφέρθηκε από το περιστέρι. 50€ μασάζ καλαμάκι. 7,5/10
Έχω πάει μια φορά-δυστυχώς δε θυμάμαι πως το λένε.
VIP beauty, εγώ στο 50€ έχω φτάσει ως φραπέ, καλαμάκι ποια σου έκανε;

Kerlon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ξέρετε η μέλισσα που δούλευε στο passion massage συγγρου 108 που έχει πάει; Ξέρω ότι πολύ μαζί της δεν είχατε περάσει καλά αλλά για κάποιο λόγο παιρναω τέλεια μαζί της κάθε φορά !

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.251
Πόντοι
456
Καλησπέρα συναγωνιστές...με την Αριστούλα εχει κάνει κανεις προγραμμα με εξτρα (φραπε,καλάμι whatever)???Πολυ την βρίσκω με την πάρτη της στα promo του Ινστα και αν εκανα επισκεψη στο μαγαζι θα ηταν μονο γι αυτην...εφοσον αξιζει επι του έργου της!!!!

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
329
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές...με την Αριστούλα εχει κάνει κανεις προγραμμα με εξτρα (φραπε,καλάμι whatever)???Πολυ την βρίσκω με την πάρτη της στα promo του Ινστα και αν εκανα επισκεψη στο μαγαζι θα ηταν μονο γι αυτην...εφοσον αξιζει επι του έργου της!!!!
Όχι. Δεν μπαίνει. Αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
4.251
Πόντοι
456
Όχι. Δεν μπαίνει. Αλλιώς θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα
Να σαι καλα σ ευχαριστω αδερφε...γενικοτερα το μαγαζι απο οσα ηδη διάβασα ειναι στα ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΝ!!!!Κριμα...απο καθε αποψη!!!!!

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
316
Πόντοι
21

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.545
Πόντοι
746
Να σαι καλα σ ευχαριστω αδερφε...γενικοτερα το μαγαζι απο οσα ηδη διάβασα ειναι στα ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΝ!!!!Κριμα...απο καθε αποψη!!!!!
Δεν ειναι στα δεν πατάς συναγωνιστή.Κομπλε είναι ο χώρος καθαρός μια χαρά δωμάτια έχει, σ ότι αφορά τις τιμές η στάνταρ τιμή παίζει 40€ + ότι έξτρα πάρεις κ συννενόηση έχεις με τη κοπέλα.Εμενα προσωπικά στις φορές π το έχω επισκεφθεί δεν υπήρχαν παρατράγουδα.Επισης εάν δε κάνω λάθος από θέμα εμφάνισης κ ηλικίας τεμαχίων δε θα βρεις αλλου καλύτερα σ αυτά τα λεφτά.Τωρα τι άλλο ν σ πω χωρίς πολλα πας πλγρωνεις ξέρεις τι θα πάρεις κ τελειώνει εκεί,μετα παίζει ποσο καλές είναι οι μασατζουδες την εκάστοτε περίοδο.Τελος η αριστουλα απλά παίρνει μάτι πουτσες όταν σ πάει για ντουζ αχαχαχαχ. Καμια φορά κάνει κ αυτή μασαζ αλλά για φραπέ έρχεται άλλη πράγμα π εμένα προσωπικά με χαλάει φουλ όχι για αριστουλα αλλά γενικά να σ κάνει κάποια μασαζ πόση ώρα κ ν σκάει άλλη στο κρύο φια φραπέ δε κολλάει.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.545
Πόντοι
746
Φίλε έχει καμία που να αξίζει ή τπτ γριές? μπορείς να επιλέξεις λαδοκορη?λέω να κάνω καταδρομική σήμερα
Μια Ελένη η Ειρήνη δε θυμάμαι καλά νομίζω Ελένη.Μεγαλη είναι οβερ 50,ξανθιά με πρόστυχη φάτσα 50€ με φραπέ κ ίσως το πάρει κ στόμα με κανένα έξτρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom