κανει στον συζυγο της οπως μου εχει πειΜάγκες η Αριστουλα ξέρουμε αν κάνει μασάζ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 446
Ζήτα της το πρόγραμμα με τα δυο χέρια κ το ένα πόδι (το τρίτο), που μπαίνει μέσα κ ο Δάνης.Μάγκες η Αριστουλα ξέρουμε αν κάνει μασάζ;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.762
- Πόντοι
- 506
Στις τσεπες των κορόιδωνΜάγκες η Αριστουλα ξέρουμε αν κάνει μασάζ;
Tararas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, καμία Ασιάτισσα αδύνατη έχετε βρει πουθενά;
Διαγραμμένο μέλος 239546
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Like
- 201
- Πόντοι
- 20
Σιγά την αγενεστατη Αριστουλα ιδιοκτήτρια του Galaxy.
Πέρα από τα παχη της είναι και αγενής.
Ακύρωσα ραντεβού και με πήρε με αγενεστατο τρόπο και μου το έκλεισε κιόλας διότι όπως είπε το μαγαζί έχει πολλά έξοδα και δεν γίνεται να χάνεται ραντεβού.
Σιγά βρε γελοία
Η Juliet Lemonia είναι αστέρι και Θεά μπροστά σου και στις υπηρεσίες της.
Κανένα άλλο κορόιδο ξανά στο Galaxy
Ακύρωσα ραντεβού και με πήρε με αγενεστατο τρόπο και μου το έκλεισε κιόλας διότι όπως είπε το μαγαζί έχει πολλά έξοδα και δεν γίνεται να χάνεται ραντεβού.
Σιγά βρε γελοία
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.583
- Πόντοι
- 201
ναι αλλα η Juliet δεν παιζει καν σε φραπε ουτε καν χωρις πετσετα οπως λενε οι παραπανω συναγωνιστεΣιγά την αγενεστατη Αριστουλα ιδιοκτήτρια του Galaxy.
Σιγά βρε γελοία
Α καλά... τότε όχι..και ούτε θα δεις....όλες είναι β' διαλογής από τα αζήτητα
ναι αλλα η Juliet δεν παιζει καν σε φραπε ουτε καν χωρις πετσετα οπως λενε οι παραπανω συναγωνιστε
Άντε να την επιλέξεις και να.μην πάρεις τίποτα
Μπορντοροδοκοκκινο με μπεζ ανταύγειεςΤο άσπρο άλογο του Κολοκοτρώνη τι χρώμα ήτανε?
Στο παρελθόν έκανε μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε καμία άλλη διαθέσιμη εκείνη την στιγμή. Γυμνός μεν, όμως! ΧΩΡΙΣ φραπε ούτε περάσματα! Πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι και το ξεκαθάριζε από την αρχή. Δεν είμαι όμως up to date και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το καθεστώς.Μάγκες η Αριστουλα ξέρουμε αν κάνει μασάζ;
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.762
- Πόντοι
- 1.336
Στο παρελθόν έκανε μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε καμία άλλη διαθέσιμη εκείνη την στιγμή. Γυμνός μεν, όμως! ΧΩΡΙΣ φραπε ούτε περάσματα! Πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι και το ξεκαθάριζε από την αρχή. Δεν είμαι όμως up to date και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το καθεστώς.
Έχω ζήσει την συγκεκριμένη εμπειρία , και όταν ήρθε η ώρα , έφυγε από το δωμάτιο και ήρθε άλλη για να ολοκληρώσει το έργο.
Αυτό πριν δύο χρόνια περιπου
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.762
- Πόντοι
- 506
Γιατι ν αλλάξει? Ξερεις ποσα κορόιδα τα σκανε καθε μερα?Στο παρελθόν έκανε μόνο σε περίπτωση που δεν υπήρχε καμία άλλη διαθέσιμη εκείνη την στιγμή. Γυμνός μεν, όμως! ΧΩΡΙΣ φραπε ούτε περάσματα! Πολύ προσεκτική σε αυτό το κομμάτι και το ξεκαθάριζε από την αρχή. Δεν είμαι όμως up to date και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το καθεστώς.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 201
ρε σεις στο galaxy εβαλε story instagram η Αριστουλα να ζητησουμε την ιδια για μασαζ !!! προφανως και μας διαβαζει εδω οπως εχουμε αναφερει απο παλια καο επισης εχει αναφερθει παλιά, οτι στην ωρα για φραπε φωναζει αλλη κοπελα,να επιβεβαιωσει αν καποιος τυχει να παει μαζι της τωρα... μηπως προχωραει σε φραπε η ίδια..Έχω ζήσει την συγκεκριμένη εμπειρία , και όταν ήρθε η ώρα , έφυγε από το δωμάτιο και ήρθε άλλη για να ολοκληρώσει το έργο.
Αυτό πριν δύο χρόνια περιπου
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.937
- Πόντοι
- 746
Είμαι εκεί κοντά κ μίλησα τώρα με λενορμαν 233 ossieu libre πως σκατα λέγεται ,μ ανέφερε ότι έχει δυο κοπέλες εκεί γι μασαζ σκέφτομαι ν πάω,γνωρίζει κανεις τίποτα να με φτιάξει η να με σώσει να μείνω μ τα αρχιδια μπλε ;;
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 481
Σου έχω στείλει ένα μήνυμα prive.Ωραία μασάζ με φραπέ έχει σε έναν χώρο που δεν τον πολύ αναφέρετε εδώ στο φόρουμ. Φέρνει διαφορετικά κομμάτια κατά καιρούς παίζει και μπριζόλα.
Πανόρμου 81.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 206
Είχα πάει παλιά αλλά δεν. Επίσης δεν έχουν φωτος στη σελίδα τουςΩραία μασάζ με φραπέ έχει σε έναν χώρο που δεν τον πολύ αναφέρετε εδώ στο φόρουμ. Φέρνει διαφορετικά κομμάτια κατά καιρούς παίζει και μπριζόλα.
Πανόρμου 81.
Διαγραμμένο μέλος 172898
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 956
- Πόντοι
- 81
Φίλε μου μιλάς για το VIP BEAUTY MASSAGE ?